Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ještě prosba

Infekce Lukáš . 2.1.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, tímto bych se chtěl optat na následující případ. Prodělal jsem dříve mononueklozu s horšími jaterními testy, pak nějakou srdeční odchylku - myslel jsem že mám infarkt na EKG něco bylo. Dostal jsem antibiotika a další léky a měsíc odpočíval. Následně po několika letech se cítím dlouhodobě unavený, někdy více někdy méně, mám potřebu více spát. Když vstanu a proberu se po delší době cítím, že to není ono, Dříve pokud jsem se více vyspal-více dobyl tak jsem byl přebitý enrgií cítil jsem tu energiií,sílu, vitalitu a neměl jsem chuť spát. Zjistili mě velmi vysoký tlak, který byl po druhém měření normální, stejně tak na očním se lékařce nelíbilo oční pozadí, které bylo prý špatné po X měsících nové kontroly bylo v pořádku. Nikdy jsem s pozadím ani s tlakem problém neměl, nikdy. Byl jsem unavenější a mel unavenější oči s viditelnými žilkami, což jsem měl dříve jen když jsem hodně pracoval a zcela minimálně spal. Prodělal jsem testy kde mě byla zjištěna reaktivace evb viru jaterní testy byly dobré, po nějaké době jsem si vynutil další testy zjistili mě že jaterní testy jsou horší jedna hodnota je hodně hraniční, ale prý ještě nejde o nic vážného. Zjistili mě sníženou funkci štítné žlázy na FT4, cysta,uzel, rozměry do 1cm. Absolovoval jsem po nějaké době vyšetření jinde a sdělili mě, že rozměry se nemění a cysta byla pseudocysta - prasklá cévka v krku a hodnoty štítné žlázy mám normální. NEvím zda jsem to ovlivnil stravou, či multivitaminem, kde byly vitaminy a minerály - zinek,selen,jod, spurin, hořčík a vše možné nemožné. Každpádně únavený se cítím asi méně ale furt se cítím unaveně a připadá mě, možná je to jen můj dojem, že na Vánoce jak jsem jedl smaženého kapra jsem pak byl více unavený, že by tedy ta játra? Obvodné lékařka mě tvrdilia, že v 1. testu jsem měl velmi málo železa v krvi a že pdole testů -skeneru mám extrémně nízké hodnoty vitaminů, které měří z kůže. Popravdě tomu moc nevěřím, protože to je pro ně tak trochu i byznys s tou společností, která to měří a nabízejí drahé preparáty. Můžete mě poradit jak postupovat a co a jak? Už mě nabaví běhat po lékařích, něco není v pořádku jen nevím co nebo jak postupovat na koho se obrátit. Po novém roce mě čekají jen testy na endokrynologii vpich do krku aby se zjistilo jak je to s žlázou, zda tam není něco nebezpečného, trvá na tom obvodní lékař že bez toho dál nebudeme postupovat a měl bych absolvovat ještě test na Na,K,Cl. Věk 26 let, pestrá strava několikrát denně, dostatečný pitný režim. Žádný alkohol, drogy, kouření. Děkuji L -------------------------------------- Paní doktorko je mě divné pouze to, že se něco našlo a pak to bylo dobré. Podle referencí, které jsem nyní hledal na svého obvod.lékaře nejsou zrovna nejlepší dobré. Navíc dá se doopravdy léčit monukloza, - reaktivovaný evb virus alternativní léčbou v podobě zapper? Protože to jsem podstoupil. Rozhodně nemohu říci, že bych byl totálně mrtvý jako, když jsem měl težkou mononukleozu a velmi velmi špatné jaterní testy. ALe tohle se mě nezdá v pořádku a připadá mě, že obvodní neví co se mnou. Každopádně neznám tedy lékařské postupy, ale pokud máte reaktivaci evb viru, následně vám udělají testy a jsou horší jaterní testy to mě nepřipadá zcela vpořádku. Je mě jasné, že udu těžko nutit lékaře do dalších testů krve, ale kdybych se cítil normálně nikam nepíši nic nehledám. Prostě už nevím, kde brát informace a kde hledat příčinu či ke komu zajít na vyšetření. Děkuji za Váš čas ---------------------------------------------------- Dobrý den, já Vám děkuji moc za odpověď, zrovna nově bojuji s chřipkou, tak přemýšlím o imunitě. Lékař mě sice nabídl testy skenerem- je to placené, ale nevím, zda se tomu dá věřit, že mě nějaká firma změří a pak mě případně nabídne šílené drahé preparáty, vitaminy,štávy. Zkonzultuji to i s lákařem na endokrinologii a třeba mě i tam po vyšetření vpichu a testů určitých minerálů v krvi jako Na, K, Cl zjistí. Optám se také případně u obvodní lékařky jak je to s imunologickým vyšetřením. Děkuji Vám moc za Váš čas a ochotu odpovědět, veřte, že jsem z toho všeho už unavený a znechucený a tak prostě hledám kde se dá. Nerad bych časem zjistil něco, že mě lékař přehlédl nebo zanedbal. Ono chodit tak dlouho po doktorech zrovna pak člověku moc nepřidá. Chápu, že není nejlepší se zahlcovat informacemi a hledat na internetu a ptás se, když mě nikdo neviděl a nezná zprávy. Ale potřebuji vědět, zda je vše postupem v pořádku, protože se mě to zdá moc zdlouhavé a zatím nikam vedoucí. Stejně tak nevím, zda se dá věřit skeneru vitaminy -antioxidantů firmy, která žije i z prodeji příparavků s polupracuje s lékaři a zda se dá věřit léčení viru EB pomocí Zapperu. Děkuji ještě jednou S pozdravem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Obávám se,že v dnešním světě je velmi málo "zaručených"informací.Lidská dělba práce ja založena na důvěře,že stejně jako já se snažím ve své oblasti pracovat co nejlépe,činí tak jiný člověk ve své odbornosti také tak---tedy,opravdu si myslím,že pokud se rozhodnete "vzít odpovědnost"za své vyšetřování a léčbu do svých rukou,budete se čím dál více propadat do chaosu.Začne se Vám dostávat různých odpovědí,budete zahlcen "zázračnými"experimentálními postupy.Být Vámi,komunikovala bych se svými stávajícími lékaři,snažila bych se o maximální otevřenost,upřímnost-tedy včetně společného řešení pochyb.

Související dotazy

Prosba
Dobry den pani doktorko. dovolim si vas kontaktovat...
Prosba
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat Příští týden jdu...
Prosba
Dobrý den. 22.6.2012 jsem Vám psala ohledně syna a...
Prosba
Dobrý den jelikož sveho gynekologa mam ne moc blízko...
Prosba
Dobrý večer,již třetí den mě bolí v krku,na jazyku...
Ještě prosba
Dobrý den, tímto bych se chtěl optat na následující...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ještě jednou plastika kolene

Děkuji za odpověď, jen doplňuji, že na magnetické rezonanci jsem byla a největší...

Ještě jednou to koleno

A ještě jsem se chtěl zeptat já Vám psal včera o tom přetrženém křížovém kolenním...

Ještě jednou vysoký krevní tlak

Dobrý den, děkuji mnohokrát paní doktorce Leskovské za rychlou odpověď a měla...

Ještě jsem nedostala měsíčky

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho můžu mít zpoždění s měsíčkama měla...

Ještě k minulému dotazu ohledně ejakulátu

Dobrý den, to jsem opět já s tim nedotvořeným ejakulátem. Rád bych se jen zeptal...

Jěště něco o kýle.

Jeste bych se chtel na neco zeptat.Uz jsem byl tedy u chirurga na poliklinice...

Ještě nějaká otázka ohledně natrhlé předkožky

Řekl jste, že riziko nakažení je větší jelikož kůže je natrhlá, je v tom nějaké...

Ještě nesrostlá dáseň

Dobrý den, mohu se zeptat, kdy se zcela zahojí dáseň po vysekaných osmičkách? Vyndali...

Ještě posílám znovu naskenovaný závěr od Lékaře po MR

Dobrý den pane Mudr. Navrátile, znovu jsem to opsal s Lékařské zprávy co není...

Ještě poslední zjištění

Dobrý den pane doktore . Prosím ještě na vás mám jeden dotaz a opravdu vás už...

Ještě prosba

Dobrý den, tímto bych se chtěl optat na následující případ. Prodělal jsem...

Jev u ústí močové trubice

Dobrý den, než se budu "palšit", chtěla bych se vás zeptat, zda se můj jev...

Jev u ústí močové trubice

Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit ohledně mého problému. Nejsem v čr,...

Jezeni

zdravím,jedl sem maso a najednou mi bylo divne a pak jsem musel s vyzvracet....

Ježdění autem po zlomenině obratle

Dobrý den, mám zlomený obratel L12. Musím nosit korzet a chtěl bych se zeptat...

Jí sex nechybí, mně ano

Dobrý den, jsem spokojeně ženatý, je nám s ženou oběma přes padesát, jí sex...

JIA u 7mi leté holčičky

Dobrý den pane doktore, paní doktorko, chtěla bych se zeptat u mé dcery zjistili...

Jícen

Dobrý den, již asi půl roku mě pálí když zakašlu jakoby na hrudníku a občas...

Jícen

Dobrý den, ráda bych se zeptala, asi 14 dní mám zvláštní pocit. Je to jako...

Jícen

Dobrý den, několik měsíců mám pocit "něčeho v krku".Zpočátku se to objevilo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×