Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Karcinom děložního čípku

Gynekologie Lenka 31.7.2009

Dobrý den,

v roce 2004 jsem prodělala biopsii cervixu s výsledkem: bez dysplazie. V červnu minulého roku jsem na stěru z děložního čípku byla 2x. Poté jsem změnila lékaře, on ale stěr již 2x odložil z důvodů špinění. Začala jsem teď brát dvakrát denně NORETHISTERON a mám přijít na stěr až v říjnu. V rodině jsme již měli případ jiného druhu rakoviny a tak bych tam šla ráda co nejdříve. Myslíte, že je důvod stěr takto oddalovat? Ať už díky špinění, nebo až dva měsíce po dobrání prášků?
Děkuji moc za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
špinění je velmi dobrý důvod k oddálení vyšetření, neboť by mohlo ovlivnit j...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Karcinom děložního čípku
Dobrý den, je mi 43 let před měsícem mi byl diagnostikován...
Ca děložního čípku
Dobrý den ,mám velkou pravděpodobnost ,že mám rakovinu...
Opatření po konizaci čípku děložního
Dobrý den, jsem 2 týden po konizaci děložního čípku....
Konizace čípku děložního
Dobry den,tento týden jsem objednána na konizaci delozniho...
Karcinom hrdla děložního
Prosím, může mít panna rakovinu děložního čípku?
Rakovina čípku
Dobrý den, mám kamarádku ještě pannu a neví jestli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Karcinoid apendixu

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně karcinoidu apendixu. V roce 1999 ve svých...

Karcinoid plic

Dobrý den. Jsem dva roky po odstranění typického karcinoidu z plíce. Dopadlo...

Karcinoidový syndrom

Dobrý den, Cca před 9 lety (dnes 23 let), jsem měla tak jednou za měsíc křeče...

Karcinom

Dobrý den, mému taťkovi (70 let) byl při biopsii zjištěn následující nález: uPeiN...

Karcinom

Dobrý večer, mám dotaz, tatínek 75 let byl vloni v lednu operován, jelikož mu...

Karcinom

Dobrý den, cca před měsícem jsem se ptala ohledně mého 75 letého tatínka na...

Karcinom a preventivní vyšetření plic

<p>Dobrý den, Jsem kuřák. Mohu podstoupit nějaké preventivní vyšetření plic,...

Karcinom děl.čipku, cysty,myom a těhotenství

Dobrý den, byla jsem na prvoscreeningovém vyšetření (těhotenství 13+2). Lékař...

Karcinom dělohy, krvácení

Dobrý den, mám jeden dotaz .Moje matka ,72.let prodělala asistovanou hysteroktomii...

Karcinom děložního čípku

Dobrý den, u mé partnerky byla zjištěna rakovina děložního čípku mohu nakazit...

Karcinom děložního čípku

Dobrý den, před třemi týdny mi byl náhodně při pravidelné gynekologické prohlídce...

Karcinom děložního čípku

Dobrý den, je mi 43 let před měsícem mi byl diagnostikován cervikální adenokarcinom...

Karcinom dutiny ústní

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o "překlad" lékařské zprávy. Otce čeká...

Karcinom endometria

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik stojí průměrně léčba karcinomu endometria....

Karcinom Hlavy Pankreatu

Dobrý den,už jsem jednou psala o nemoci me maminky Karcinom hlavy pankreatu.Je...

Karcinom hltanu

Dobrý den, prosím Vás mám takový dotaz ohledně mého tatínka.Dnes absolvoval...

Karcinom hrdla děložního

Prosím, může mít panna rakovinu děložního čípku?

Karcinom hrtanu

Dobrý den, můj tatínek podstoupil laryngoskopii v CA + biopsii a bylo mu zjištěno...

Karcinom hrtanu- jak pomoci léčit manžela

Dobrý den , manžel 57 let v 8/2016 diagnostika karcinom hltanu léčí se sám byliny...

Karcinom in situ

Dobry den byl jsem na kolonoskopii.Zavěr.vnitřní neignif.hemorhoidy přisedlého...