Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Klacid a minesse

Antikoncepce Sara 31.12.2014

Dobrý den, jak ovlivní Klacid 500 nasazený v 17. den užívání HA její účinky? Na fóru ulekare se názory různí. Děkuji

prim. MUDr. Pavel Texl
Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Reprodukční lékařství Pracoviště: Sanatorium Helios

Dobrý večer, Sáro,
odpovím stručně, neovlivní.

S pozdravem
prim MUDr Pavel Texl

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Minesse antikoncepce
Dobry den, chtela jsem se zeptat, po roce a pul jsem...
Klacid
Beru již 4. den Klacid 500 kvůli nálezu na průduškách....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klacid 500 vs. Loette

Dobrý den, chci se zeptat, zda antibiotika Klacid 500 nějakým způsobem ovlivňují...

Klacid 500, Dimexol, Otobacid, Otrivin, Triquilar a alkohol

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kontraindikací užívaných léků. Nejprve...

Klacid a antikoncepce Yosefinne

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika Klacid 500 vliv na účinek...

Klacid a angína

Streptokok v krku léčba Iva F. 22.2.2018 Dobry den, chtela bych se zeptat,...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, mela bych dotaz ohledne antikoncepce a antibiotik. Druhym rokem...

Klacid a antikoncepce

Dobrý den, ve dnech 24. - 30.10. jsem užívala antibiotika Klacid z důvodu zánětu...

Klacid a antikoncepce Regisha

Dobrý den, Začala jsem užívat antibiotika klacid SR, 500mg a současně užívám...

Klacid a brufen


Klacid a HAK

Chtěla bych se zeptat, beru antibiotika Klacid a užívám antikoncepci Nyssiela,...

Klacid a chlamydie


Klacid a Minisiston

Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes) A Prasky Klacid. Chtela...

Klacid a Motilium

Dobry den, vcera dopoledne dostal syn atb Klacid. Na obalu je napsano uchovavat...

Klacid a nevhodné potraviny


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

Klacid a potraviny

Dobrý den, prosím Vás existují potravinová omezení ve vztahu k antibiotiku Klacid?...

Klacid a rentgen 14 dní po menstruaci

Dobrý den, zhruba 2 týdny po poslední ms jsem začala brát antibiotika Klacid...

Klacid a vessel due f

Dobrý den, mohu užívat Klacid s Vessel due F, Tezeo a Amlozek?

Klacid a zápal plic


Klacid při stimulaci na IVF, stále pozitivní ureaplazmata


KLACID SR 500 mg

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, 4 dny po nechráněném sexu jsem užila jeden...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Operace ramene

Dobrý den.Je mi 50 let. Jsem pět let po operaci ramene - prasklá rotátorová...

Zvětšená (tvrdá) uzlina pod uchem

Dobrý den. Přes noc mi z ničeho nic, úplně ztvrdla uzlina pod levým uchem. Bylo...

Nepotvrzené těhotenství


Lokální anestezie při vrtání zubu

Ještě jednou dobrý den, v minulém dotazu jsem se ještě zapomněla zeptat, zda...

Alkohol a Ibalgin


Svědivá červená vyrážka

Dobrý den, v příloze Vám zasílám vyrážku, která se mi nejdříve udělala na spodní...

Nazelenalý výtok v těhotenství

Hezký den, jsem v 13tt těhotenství. Už cca 2 dny mám nazelenalý hlenovitý...

Coca cola u dětí


Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Molusky

Dobry den, Chtěl bych se zeptat co to je za pupinky na penisu. Poradí mi někdo...

Zalehlé ucho

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jeden takový problém. Již asi třetí den jsem...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Je zánět močového měchýře přenosný?


PSA a cvičení

Dobrý den, zajímalo by mne, zda-li fyzická námaha, posilování (např. vzpírání...

Gastroezofageální reflux

Dobrý den, je mi 27 let a před týdnem mi zjistili gastroesofageální reflux (léčba...

Diagnostika HPV u mužů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda existují testy na určení HPV typu v těle?...

Lexaurin

Vcera sem pozila alkohol muzu si dnes vzit lexaurin? Dekuji

Červené skvrny a "štípance"

Vážená paní doktorko, chtěla bych vás poprosit o názor k tomuto problému. Je...

PSA


Lexaurin a alkohol, lze před silvestrem vysadit?

Dobrý den, posledních pár měsíců mě každý den něco pobolívá, na prsou, pod...

Reklama