Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kombinace léků

Léky Pravlovska 5.6.2017

je možné kombinovat l tryptofan s persenem forte děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Vamed-Mediterra

Dobrý den,
Tryptofan je esenciální aminokyselina, tzn pro tělo nezbytně nutná.
Získáváme ji běžně z potravy. Persen obsahuje výtažky z bylin jako je meduňka, máta a kozlík , tedy také složky potravy . Užívání v kombinaci by tedy vadit nemělo.
Problém by mohl nastat při alergii na některou ze složek.
Pěkný den

Související dotazy

Kombinace léků
Dobrý den, prosím o radu ohledně kombinace léků. Onemocněla...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodná...
Kombinace léků
Chtěla bych vědět, zda-li je možná nebo škodlivá kombinace...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda nevadí kombinace...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kombinaci léků....
Kombinace léků
Chtěla bych se zeptat,zda kombinace léků které užívám...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kombinace léků

Dobrý den, beru warfarin, chtěla bych se zeptat, jestli tyto léky na akné ovlivňují...

Kombinace léků

Dobrý den, můj otec je po mozkové mrtvici. Je mu 61 let. Předtím mu byl zjištěn...

Kombinace léků

Dobrý den, ráda bych se zeptala na kombinaci léku Agnucaston a antibiotik Azitromycin...

Kombinace léků

Můj dotaz zní, zda si myslíte, že kombinace léků, kterou Vám nyní vypíšu, může...

Kombinace léku

Dobrý den, náhodou jsem zjistila,že mé mamince napsal gynekolog lék Prestárium...

Kombinace léků

Dobrý den, mohu u Crohnovy choroby kdy beru pentasa 500 3x2 a budenofalk 3x1...

Kombinace léků

Krásný den, mám otázku mohu k léku ZOLOFT užívat buď xanax, neb GUAJACURAN=...

Kombinace léků

Dobrý den, asi 4 dny mám příznaky takového toho klasického nachlazení, vykašlávám...

Kombinace léků

Dobry den.Chci se Vas zeptat jako sportovniho lékaře, jestli se da sloucit společne...

Kombinace léků

Dobrý den, Trpím celoročně na potravinové a i nějaké jiné alergie které se...

Kombinace léků

Dobrý večer, mohu prosím kombinovat u svého 5-ti letého syna paralen a panadol...

Kombinace léků

Jsem po operaci 2019 karcinomu prsu a ozařování užívám Anaprex. Na Osteocentru...

Kombinace léků

Dobrý den,chci Vás moc požádat o radu.Přes tři roky se léčím se středně těžkým...

Kombinace léků

Mohu současně užívat Letrox 75 mg, Aurorix 300 mg, Paralen 500 mg, NO-SPA, Endiaron...

Kombinace léků

Uzivam nasledující léky Epilan D-gerot 1-1-1 Atoris 20 0-0-1 Ansilan...

Kombinace léků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li nevadí, že užívám geretam současně...

Kombinace léků

Dobrý den .Již 15 let užívám různé antidepresiva.V součastné době venlafaxin,mirzaten,kventiax,pragiola.Deprese...

Kombinace léků

Vážená paní doktorko, nemám dotataz, ale chci Vám moc poděkovat za velmi rychlou...

Kombinace léků

Dobrý den,trpím bradykardií,sníženou čiností štítné žlázy a zvýšeným cholesterolem...

Kombinace léků

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemůže užívání léku Voltaren 50 ovlivnit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dieta po odstranění žlučníku

Dobry den mam tento dotaz. 1.unora 2017 jsem mel operaci zlucniku laparoskopicky....

Léky na spaní v těhotenství

Dobrý den,léčím se už pět let s uzkostne-depresivnim syndromem,k tomu panička...

Chlamydia trachomatis a Ureaplasma urealyticum


Křupání v čelisti

Je mi 21 let.Mám již několik let problém s čelistí na pravé straně. Když otevřu...

Boraxové globule a Macmiror v těhtoenství

Dobry den, chtěla bych se zeptat měla jsem svědění, pálení a výtok jsem ve 29tt....

Ischias, vyhřezlá ploténka


Plíseň na prsou a zádech

Několik let mě trápí plíseň na těle. Hodně sportuji a v místech, kde se více...

Časté zívání


Ureaplasma


Vedlejší účinek Norethisteronu


Pichlavá bolest za levým uchem

Dobrý den, trápí mě pichlavá bolest za levým uchem. Prosím o radu, děkuji

Krvácení po prvním pohlavním styku

Dobrý den, je mi 25 let a před dvěma dny jsem měla první pohlavní styk, hodně...

Samovolný únik stolice

Dobrý den, už pár dní mě trápí únik stolice. Myslela jsem, že se jedná o průjem...

Tlak v lýtkách

Dobrý den, Už před nějákým časem cca půl roku zpátky jsem měla tlak, sem tam...

Stále nemocné dítě

Dobrý den, už nevím, na koho bych se obrátila, moje čtyřleté dítě je už cca...

Antikoncepce a bolest břicha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má bolest břicha a nadýmání vliv na vstřebání...

Opakující se bolesti

Dobrý den,nevím zda je dotaz přímo na vás.Mám opakující se bolesti v pažích...

Clostilbegyt a možné těhotenství

Dobrý den, mám clostilbegyt nějaký negativní vliv na případné těhotenství? Nasadila...

Psychika,stres a dýchání

Dobrý den, obracím se na vás se svým problémem (a předem se omlouvám, že to...

Bolest břicha a plynatost


Reklama