Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kombinace Warfarin Orion 5mg - Spiropent 0,02 - Letrox 50

Léky Jiří 22.6.2013

Dobrý den. Z kraje roku prodělaná oboustranná plicní embolie + flebotrombóza. Měsíc na to recidiva flebotrombózy s následnou flebitidou - vše levé lýtko. Tohoto času plíce již čisté, noha až na poplieteu ok. Je možno k warfarinu nasadit letrox a spiropent? Nebude účinnost warafrinu ovlivněna?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Tato kombinace je možná, účinek warfarinu by neměl být ovlivněn. Spiropent by se však již v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Lze kombinovat Warfarin orion 3 mg a Condrosulf 800?
beru warfarin orion 3 mg O - 1 ,5 - 0, ale mám bolestí kyčlí....
Ovoce k léčbě Warfarinem
Dobrý den, obdržela jsem k vánočním svátkům HIMALYO...
Rivotril a warfarin
Dobrý den.chtela jsem se zeptat na kombinaci léků.lecim...
Letrox a menstruace
Dobrý den chci se zeptat dostala jsem menstruaci 15.4...
Warfarin a ostropestřec
Dobrý den,mám dotaz.Mohu používat ostropestřec s kombinaci...
Warfarin orion
Dobrý den, mohl bych se zeptat jestli mohu darovat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kombinace Tramal a Stilnox

Dobrý večer, jsem po operaci hrtanu a lékař mi dnes předepsal kvůli otoku antibiotika...

Kombinace třezalky a Frontinu

Dobrý den, nedávno sem mi vrátila panicka ataka,mám ji i doma když sem v klidu..už...

Kombinace Třezalky a léku na alergii

Začala jsem brát Minapent balance (jetel +třezalka). Trpím už několik let alergiemi...

Kombinace užívání léků

Dobrý den, v 09/2011 mi byl vyoperován 7cm dlouhý nezhoubný nádor, který jsem...

Kombinace užívaných léků

Dobrý den, před 3 týdny mi odstranili štítnou žlázu a začala jsem užívat Euthyrox...

Kombinace užívaných léků

Prosím o radu, jak mohu užívat léky, které mám brát na lačno: Euthyrox, Sorbifer...

Kombinace užívaných léků

Nedávno jsem se ptala na léky, které mám brát na lačno a tak jsem se dověděla,...

Kombinace vasocardinu saentrou

Dobrý den,lékař mi předepsal asentru 50,jelikož užívam vasocardin 50 2x denně,je...

Kombinace více doplňků stravy

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda nevadí, pokud beru více doplňků stravy a...

Kombinace vitaminu B a ředění krve

Prosím, lékařka mně nasadila : Benfogamma por tbl obd 100 - je to vitamin B....

Kombinace warfarinu a bylin

Paní doktorko,zdravím vás,Jsem dnes poprvé na tomto webu, tak se omlouvám možná...

Kombinace Zineryt a Differine

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné současně používat pro léčbu...

Kombinace??

dobrý den, mám zánět močového měchýře. Urolog mi předepsal urosept a potom...

Kombinaci Pregabalinu a Gabapentinu s doplňky stravy

Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit, zda-li má následující kombinace...

Kombinácia kontrastnej látky a LOKRENu

Dobry den. Mam zvyseny kortizol v krvi aj moci. Interna lekarka ma poslala na...

Kombinece léku

Dobrý den,mam problémi se žaludkem již několik let,vřed nebyl nalezen,momentalně...

Kombinece leku na tlak a cukrovku

Dobry den, chtel jsem se zeptat na tuto kombinaci leku podavanych pri cukrovce...

Kombinovaná antikoncepce - účinnost

Dobrý den, zajímá mě, jestli když se nasadí kombinovaná antikoncepce po vyvolávají...

Kombinovana hormonalni ant.

dobry den, je mi 36 let,pres deset let jsem brala hormonalni ant. Marvelon....

Kombinovaná terapie při infekci pochvy

Dobry den, pro opakovane zanety mocoveho mechyre mi bylo doporuceno I komplexni...