Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kortikoidy

Antikoncepce Jana . 24.8.2008 redakce uLékaře

Dobrý dne, chtěla jsem se zeptat, jestli kortikoidní masti na ekzém nějak snižují účinek antikoncepce.Měla jsem pohlavní styk s přítelem, a asi po týdnu mi začala vytékat s prsou bílá tekutina, nevím, co to je..Chci si zkusit těhotenský test, mám strach z těhotenství..Prosím poraďte..Ještě mám druhý problém, mám hrozné bolesti při pohlavním styku, když už se do mě partner dostane, tak mě hrozně bolí v podbřišku.Poraďte..Děkuji..za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kortikoidnyí mast by s HAK vadit neměla.s oběma Vašimi dalšími obtížemi bych vám doporučovala obrátit se na gynekologa a nechta se podrobně vyšetřit.takto na dálku je to poměrně obtížné.

Související dotazy

Kortikoidy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co vlastně jsou kortikoidy...
Kortikoidy
Dobrý den. Před 5 lety mi lékařka diagnostikovala atoderm,...
Léčba kortikoidy
Dobry den, beru kortikoidy (60mg na 57kg sve vahy)...
Vyrážka a kortikoidy
Dobry den, Chcel by som sa spytat, ci je mozne svrab...
Tetování a kortikoidy
Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku...
Otok obličeje po terapii kortikoidy
Dobry den, sem otekla po kortikoidech uz jsem je brat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

KOrtikodidy a uši

Dobrý den, na uších a jako by " v uchu" se mi udělala nepříjemná vyrážka, doktorka...

Kortikoidní akné

Dobrý den, má dcera se léčí s Fabryho chorobou, po opakované mozkové příhodě...

Kortikoidní léčba

Dobrý den, již delší dobu užívám Euthyrox 100, Hydrocortison, Minirin Melt a...

Kortikoidní mast

Dobrý den, sem nucen si po alergickém exému na rukou mazat každý den 2x ruce...

Kortikoidní mast

Dobrý den, obracím se k Vám s problémem, podal jsem zde dotaz v expresní poradně...

Kortikoidní mast

Napsal ste mi že mám užívat kortikoidní mastičku k jakému lékaři si mám zajít...

Kortikoidní mast

Dobrý den, chci se zeptat, jak často používat kortikoidní mast na zůženou předkožku...

Kortikoidní mast

Dobrý den, jak dlouho mohu aplikovat Elocom mast, roztok svému 2 letému synovi...

Kortikoidní mast v okolí zadečku a genitálu

Dobrý den. Můj syn (2 roky) trpí atopickým ekzémem. Nyní se mu ložiska kromě...

Kortikoidová injekce

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda kortikoidová injekce, kterou píchli...

Kortikoidy

dobrý den,před 3 měsíci u mě byla zjištěna nemoc vaskulitýda, kromě jiných prášků...

Kortikoidy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru již rok kortikoidy metypred 4mg, 1xdenně....

Kortikoidy

Dobry den pani doktorko, chtěl bych se zeptat na vliv prednisonu na imunitu....

Kortikoidy

dobri den potřebovala bych jen vysvetlit par veci mam dceru ma 2 roky trpi častym...

Kortikoidy

Dobrý den. Před 5 lety mi lékařka diagnostikovala atoderm, nasadila mi kortikoid....

Kortikoidy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co vlastně jsou kortikoidy ? Byli mi podávány...

Kortikoidy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je při odběru krve poznat jestli beru...

Kortikoidy

Dobrý den, je mi 17let . Již týden beru metypred 4mg ,jeden ráno, jeden večer....

Kortikoidy

Dobry den beru prednison a zajimalo by me co mi muze spusobit tento lek po konzumaci...

Kortikoidy

dobrý den, mohl bych se zeptat jestli používáním kortikoidní mastičky (triamciolon...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×