Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kouření po trhání mandlí

Uši, nos, krk Natálie 26.5.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem týden po trhání mandlí může se už na to kouřit nebo ještě ne? Předem děkuju za odpověd:-)

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den,
Znovu začít kouřit můžete cca po 10-14 dnech po operaci(ale bylo by lépe, kdybyste využila tohoto momentu a přestala kouřit).

Související dotazy

Trhání mandlí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda po operaci (trhání...
Trhání krčních mandlí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu brát antikoncepci...
Trhání zubu
Trhání zubu, před týdnem jsem byl na trhání zubu...
Bonviva a trhání zubů
Dobrý den. Před několika lety jsem užívala cca č roky...
Trhání zubů
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před týdnem jsem...
Trhání nosních mandlí a kašel
Dobrý den chci se zeptat máme mít v pátek operaci trhání...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kouření marihuany

Dobry den chci se zeptat před třema tydnama jsem hulila marihuanu a ted jdu...

Kouření marihuany

Dobry den, V pondeli jse si dala asi 5 sluku marihuany a v patek mam jit...

Kouření marihuany

Dobrý den, rád bych se na něco zeptal. Jde o to, že nedávno mi moje kamarádka...

Kouření marihuany

thc testy když sem nekouril marihuanu a dal sem si jednou a pak za 4 dny znovu...

Kouření marihuany

Dobry den, chtel jsem se zeptat zda pri pasivnim koureni marijuany, napr. kdyz...

Kouření marihuany a pití piva po splenektomii

dobrý den chci se zeptat .. kamarád přišel o slezinu a rad by vědel, jestli...

Kouření na lačno

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na možný vznik žaludečních vředů (případně...

Kouření pervitinu

Dobrý den. Měl bych na Vás dotaz. Před měsícem jsem to zřejmě přepísknul s pervitinem...

Kouření po operačním zákroku v obličeji

Dobrý den , 24.7. jsem byl v nemocnici na bimaxilární korekci obou čelistí,...

Kouření po tonsilektomii

Dobrý večer, nevíte za jak dlouho po vyndání krčních mandlí se může pít a kouřit?...

Kouření při kojrní

Dobrý den cele těhotenství jsem kouřila před nekolika dny jsem my narodila dcera...

Kouření ráno před odběre krve

Dobrý den, jsem kuřačka (cca 10 denně) a byl mi zjištěn vysoký cholesterol (přes...

Kouření v těhotenctví

Dobrý den, jsem ve 14. týdnu těhotenctví a kouřím tak 10 cigaret denně. Chtěla...

Kouření v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych vědět, zda může kouření v raném stadiu těhotenství způsobit...

Kouření v těhotenství

Dobrý den, omlouvám se za delší dotaz, bohužel se neumím vyjádřit úsporněji....

Kouření ve starším věku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak tělo potažmo plíce reagují, začne-li člověk...

Kouření, kašel aj.

Dobrý den, mám dotaz. Od pondělí marodím s angínou a mám silný kašel. A dnes...

Kouření, špatné dýchaní

Dobrý den mám prosbu, už dříve jsem měl problémy s dýchaním ale nebylo to takový...

Kouření,váha

Dobrý den chci se zeptat je mi osumnáct let a jsem kuřák kouřím asi od svích...

Kouřím a piju kofeinové nápoje, ale bojím se, že zvýšený tep, který mám a tlak spodní 92 mi mohou způsobit infarkt

Dobrý den, jsem muž a je mi 25 let. Již 5 let mám úzkosti a bojím se o své zdraví....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální sex- streptokok B

Dobrý den, tento dotaz už jsem pokládala, ale na moji konkrétní otázku mi zodpovězeno...

Kolena

Dobry den.. Me dceři je 12 let a rok ju trápí časté bolesti kolen. Tancuje 8...

Zvětšená játra která jsou zdravá


Muconasal plus v prvním trimestru těhotenství

Dobrý den, jsem v 8.týdnu těhotenství a mám velkou rýmu. Aniž by mě napadlo,...

Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Zahlenění dýchacích cest, zvětšený brzlík

Dobrý den, obtíže se týkají více oblastí - vše začalo před cca 2 měsíci obtížným...

Bolest pod hrudní kostí


Bolest paže

Dobrý den, od minulého týdne mě už několikrát bolela paže v oblasti bicepsu....

Zánět hltanu

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se zeptat: dnes jsem navštívila paní doktorku...

Bolest vpředu pod kolenem

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jak řešit bolest pod pravým kolenem (vpředu)....

Hydrokéla

Zdravím, jeden den jsem se byl projet na motorce 400km a chodil jsem často na...

Častá stolice a bolest břicha

Mam dotaz chodim 11krat dene na velkou boli me. Bricho. Je to normalni. Coto...

Oralni sex s prostitutkou

Dobry den, dnes jsem poprve zkusil navstivit prostitutku na privatu. Prisel...

Bolestivý nehet na palci u nohy

Dobrý den. Již asi přes půl roku mám potíže s palcem u nohy. Když se mi bota...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v lednu jsem vysadila HA kterou jsem brala...

Fleky pod prsy


Vyrážka po alkoholu

Dobrý den, na rukou se mi udělaly červene skvrny,některé vypadaly jako popáleniny....

Pohyby v břiše

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Už asi týden mám takové pocity jako když mám...

Problém se žlučníkem

Hezký den. V sobotu 8.7 mě ráno začal bolet žlučník, páli žáha a přidalo se...

Paroxysmální fibrilace síní

Dobrý den. Mám paroximalni fibrilaci síní. Léčba amidaron a antikolugace xarelto....

Reklama
Zavřít