Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
ulekare.web.text.forgotten_password.forgotten_password

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Koxatrosa

Vnitřní lékařství Eva T. 6.3.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, mohu chodit na cvičení vacushape, když mám oboustrannou TEP kyčlí?

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Na váš dotaz bude odpovídat lékař z oboru ortopedie. Dotaz je předán ke zpracování do konzultační ambulance. Vyčkejte odpovědi. S pozdravem Dr. Janoušková

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Pokud je přístroj vacuShape přiložen nejméně 20 cm od kyčelních kloubů a to je spíše výjimečné, po operaci TEP kyčelních kloubů ano, většinou tomu tak, ale není, proto bude vhodnější tuto aplikaci neabsolvovat.
Může poradit podle typu operace a materkiálu TEP váš ortoped.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kovový materiál a magnety

Dobrý den, poprosím Vás jen o krátkou radu. Nastoupila jsem do zaměstnání a...

Kovový předmět v těle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Měla jsem rakovinu kolene před 12lety a koleno...

Koxartosa

Dobrý den podle rtg mi byla diagnostikována artroza 3.stupně kyčelních kloubu,...

Koxartrota a lyžování

Dobrý den, jako dítě jsem onemocněl perthezovou chorobou na obou kyč. kloubech....

Koxartróza

V noci při ležení na pravý bok mne začne bolet kyčel, ne moc, nevzbudí mě to,...

Koxartroza

Dobrý den,měla bych dotaz.Před rokem mi zjistili ze mam nález na kyčly a já...

Koxartroza

Dobrý den pane doktore, po rentgenu levého kyčelního kloubu mám ve zprávě : levostranná...

Koxartroza


Koxartroza a pohyb

Dobrý den pane doktore, je mi 31 a mám artrozu v obou kyčelních kloubech II....

Koxartroza obou kolen II. stupně

Dobrý den, chtěla bych prosím vědět, zda bych si mohla zažádat o komplexní...

Koxitida


Koza

dakujem za odpoved ...je to nebolestive nad obocim ....

Koza na zaludi penisu

Mam nieco na penise miesto som vyznacil na foto. Nerastie to ani nepribudaju...

Kozí kolostrum

Prosim vedeli by stemi poradit ktore kozie kolostrum v tabletkach je dobre kto...

Kozí mléko miminku

Dobrý den ještě jednou, omlouvám se, že píši znovu, ale jsem moc ráda, že jsem...

Kozmenicke zakroky na vagine

Dobry den, prosim vas existuje alebo robite kozmenicke zakroky na vagine, presne...

Kozmetika v tehotenstve

Dobrý den, po 3. IVF sa mi 1x podarilo otehotniet. Som na úplnom zaciatku tehotenstva...

Kozna nemoc na penise

dobry den na penise sa mi zjevil volaky exem....neboli nepali nestipe....pokozka...

Kozna nemoc na penise

dobry den na penise sa mi zjevil volaky exem....neboli nepali nestipe....pokozka...

Kozni

DOBRY DEN,CHTELA BYCH SE ZEPTAT,MAM ZRUDLEJ BOLESTIVEJ VRIDEK,MEZI STEHNEM A...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přeskakující šlacha v lokti

Zdravím, mám menší problém. Když dělám kliky nebo dipy na bradlech tak mi při...

Plynatost po operaci žlučníku

Dobrý den pane doktore, dne 18.03.2016 jsem podstoupila operaci žlučníku, resp....

Kolenní vazy

Dobrý den, po úrazu kolene(vymknutí čéšky)při bowlingu mi 2x punktovali koleno...

Střevní chřipka


Augmentin a alkohol

Dobrý den, od pondělí beru na angínu antibiotika Augmentin 1 g, budu dobírat...

Bolest varlete

Dobrý den. Můžu mít torzi varlete? Již asi 2 týdny mě bolí levé varle a mám...

Bolesti varlat


Dcera 11 let má velice často kruhy pod očima

Dobrý den,dcera 11 let má velice často kruhy pod očima.Je to alergik a astmatik.Hodně...

Hypotermie


Pálení stydkých pysků

Dobry den mam dotaz co delat pri styku kdyz do me partner vstoupi mi jakoby...

Růst vousů


Bolesti kolenního kloubu


Depo provera

Dobry den, chci se zeptat jak dlouho mi ucinluje 1injekce depo provery? Mela...

Bolerióza

Dobrý den.Léčím se už delší dobu na tuto nemoc. Mám již třetí antibiotika. Jsem...

Odřenina

Dobrý den, před třemi dny jsem v běhu zakopla a spadla. Měla jsem dlouhé tepláky,...

Roupi se stále vrací...

Dobrý den. Před 6 lety jsem se od mladšího sourozence nakazila roupem dětským....

Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Krvavý puchýř pod kůží?

Dobrý den, objevila jsem na noze cosi, co by vzhledem k umístění se podovalo...

Purinol

Dobry den, jsem kardiak (pred 3mi lety 2x IM - od te doby v poradku) dodrzuji...

Panenská blána, odpanění


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×