Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Krevní obraz 33. týden těhotenství

Gynekologie Jana S. . 23.10.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, ve 32+1 jsem byla na krevní obraz a vyšly mi leukocyty 13.9 (referenční mez 4-9), erytrocyty 3.75, hemoglobin 114, hematokrit 34.7 - tyto tři hodnoty pod referenční mez. Erytro, thrombocyty, MCH a MCHC už v referenčních mezích. Co to znamená? Má to vliv na dítě? Posledních pár dní jsem hrozně unavená, jsem schopná prospat celý den a jakákoliv procházka je pro mě jako celodenní túra. Předem děkuji za odpověď. Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvýšená hladina leukocytů, neboli bílých krvinek, znamená, že někde v těle probíhá zánět, např. nachlazení. Doporučoval bych proto neodkládat návštěvu lékaře. Co se plodu týče, u běžných nachlazení většinou žádné nebezpeční nehrozí. Hezký den.

Související dotazy

Krevní obraz
Dobrý den, synovi 7 let byl proveden krevní obraz,...
Krevní obraz
Dobrý den. Před měsícem mi začaly vyskakovat červené...
Krevní obraz
Dobrý den, v Lednu jsem byl na lékařské prohlídce,...
Krevní obraz
Dobrý den co znamena vysi hodnota čko.mam se bát ?
Krevní obraz a jeho hodnoty
Dobrý deň , bola som na preventívnej prehliadke a vo...
Krevní obraz
Dobry den, Byla jsem hospozalizovana kvůli neustálému...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní obraz - alergie - upřesnění

Dobrý den, moc se omlouvám, ale teď jsem si všimla, že jsem Vám asi nenapsala...

Krevní obraz - anémie v těhotenství

Dobrý den. Jsem v 21. týdnu těhotenství. Na začátku těhotenství jsem měla krevní...

Krevní obraz - červené krvinky

Dobrý den jestli jsem správně pochopila, to, že mi vyšly v krevním obrazu vyšší...

Krevní obraz - dotazy

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o zodpovězení dotazů ohledně krevních vyšetření: 1....

Krevní obraz - hodnoty

Vážená pani doktorko, Z důvodů nálezu 2 bakterií (v ejakulátu) a symptomatických...

Krevní obraz - cholesterol

Dobrý den, chci se zeptat, měl jsem hodně vysoký cholesterol, bilirubin a snížené...

Krevní obraz - modřiny bez příčiny

Dobrý den, na noze se mi udělal prakticky přes noc shluk asi tří modřin bez...

Krevní obraz - nadmořská výška

Dobrý den, u mé 13ti měsíční dcery byl zjištěn nedostatek železa, (po podávání...

Krevní obraz - výsledky

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda jsou výsledky krevního obrazu v pořádku,...

Krevní obraz - zvýšené červené krvinky

Dobrý den mám dotaz ohledně výsledků mého KO. mám zvýšený počet erytrocytů (RBC)...

Krevní obraz 8.měsíčního dítěte

Dobrý den,prosím o vysvětlení nebo alespoň nastínění výsledků KO u mého miminka....

Krevní obraz a astma

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat zda je možné vystopovat astmatický...

Krevní obraz a cystická fibrosa

Dobrý den, chci se zeptat, zda by u pacienta s cystickou fibrosou mohl být krevní...

Krevní obraz a jaterní onemocnění

Dobry den,zjisti se z krevniho obrazu spatna jatra i kdyz doktor nezasrtl jaterni...

Krevní obraz a jeho hodnoty

Dobrý deň , bola som na preventívnej prehliadke a vo výsledkoch z krvi mi zistili...

Krevní obraz a krevní skupina

Dobrý den, už déle mě zajímá jakou mám krevní skupinu. Nedávno mě propustili...

Krevní obraz a retikulocyty

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o radu . Byl mi vyšetřován průběžně krevní...

Krevní obraz a stomatologický zánět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky krevního rozboru. Neutrofilní segment...

Krevni obraz a vliv vysledku na psychiku.

Dobry den, byla jsem u Dr., ciste prevence a v KO mi vyslo WBC 18,5 (4-10)...

Krevni obraz diferencial

Vysledky meho 10-ti leteho syna lymfocyty 56, monocyty 6,8, neutrofilni bb....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jak probíhá operace vyhřezlé ploténky?

Dobrý Den, mám vyhřeznutou ploténku mezi 4 a 5 obratlem. Neurolog nařídil operaci....

Diagnostika gynekologického zánětu

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor na diagnostiku vaginálního zánětu....

Cysty ledvin

Dobry den během jednoho mesice jsem prodělala 2 zanety močového mechyre a vždy...

Holčička, nebo chlapeček? Opravdu (ne)lze pohlaví ovlivnit?

Tak trochu tajemný proces lidské reprodukce byl vždycky obestřen množstvím pověr...

Jaká jsou rizika dárcovství krve?

I dnes, v době všudypřítomného technologického pokroku, má dárcovství krve jistá...

Infekční mononukleóza

Dobrý den, chci se zeptat. Můj přítel chytl infekční mononukleózu a jeho matka...

Bolest spánků

Dobrý den,trápí mě velmi silné bolesti ve spáncíh,které jsou velmi citlivé na...

Hubnutí při užívání léků

Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout pri onemocneni ledvin-...

Vyrážka po pobytu v Thajsku

Dobry den, cestoval jsem do thajska a udělala se mi vyrážka na tele jsou to...

Úzkostná porucha, fobie, léčba

Dobrý den, rád bych se s Vámi poradil jak přistoupit k fobii z uzavřených prostor,...

Akné

Dobrý den. Chtela bych vas poprosit o radu. Mam problemy s akne na brade, pod...

Ječné zrno

Ječné zrno, hordeolum, je zánět mazové žlázky u některé z řas na očním víčku....

Fyzická zátěž po darování krve

Dobrý den, v pátek ráno jsem byla darovat krev (odběr 450 ml), chodím pravidělně,...

Bolesti kotníku

Dobrý deň, už dlhšie ma trápi ''náhodná'' bolesť kotníka. Asi tak pred pol...

Krční páteř vysoký tlak

Dobrý den, mám dotaz ohledně krevního tlaku.Dnes jsem byla u lékaře a byl mi...

Špatná termoregulace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím může být, že je mi pořád zima? V...

Bolest stehenního svalu

Dobry den už 2 měsíce nemůžu spát trpím bolesti steheniho svalů byl jsem u lékaře...

Nárok na invalidní důchod při chronické pankreatitidě a po resekci tl. střeva.

Dobrý den, mám tři roky diagnostikovanou chronickou pankreatitidu. Pseudocysty...

Reakce na očkování proti tetanu

Dobrý den, před týdnem jsem byl očkován proti tetanu, za cca 24 hodin se mi...

Pomalý tep

dobrý den.je mi 33 let a poslední dobou mi lítá tlak ráno mám hodnoty menší...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×