Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kvasinky

Gynekologie Filip 11.5.2012

Dobrý den, prosím Vás s přítelkyní máme problém.Přítelkyně začala brát antikoncepci (prášky), bere je 6 měsíců a postupně se u ní začaly objevovat problémy, Tak změnila prášky z Trigularu na Sayu. Problémy nachvilku ustaly, ale pak začali znovu. Vipadá to že bude muset přestat brát antikoncepční prášky, chtěl bych se zeptat jestli kromě přášků je nějaká jiná možnost antikoncepce pro 17.letou dívku? A dále bych se chtěl Vás zeptat jak by jste hodnotil její problém Vy. Po práškách se jí postupně začal dělat ekzém. Po čase tento ekzém lékaři charakterizovali jako atopický ekzém. Před pár dny začala mít problémy s vaginálním výtokem - byl hrudkovitý, zjistila, že má asi mykózu. Tu jsme začali léčit canestenem a léčím se i já. A jejím dalším problémem je, že nemá chuť k jídlu a po jídle se cítí nafouklá a není jí moc dobře. Toto nafukování jsme zpočátku přisuzovali masti s kortykoidy na ten ekzém, ale teď tuto mast nepoužívá a nafukování jí trápí každý den hlavně k večeru. Díky mykóze jsem hledal na internetu a přemýšlím jestli by tyto problémy nemohly způsobovat přemnožené kvasinky. K tomuto závěru přispělo, že mě začal svědit konečník a bývám hodně utahaný i po spánku, což by mohly způsobit taky kvasinky. Prosím poraďte nevíme co máme dělat a zajímá nás každý názor i rada. Předem děkuji za odpověď. Nashledanou

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Je potřeba při infekci kvasinkami léčba obou partnerů a po léčbě provést také u obou kontr...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kvasinky
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné mít...
Kvasinky?
Dobry den. Jsou toto kvasinky? Viz foto. Pochva uvnitr...
HAC a kvasinky
Prosím o radu a pomoc! Už půl roku se mi každý měsíc...
Kvasinky
Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami,...
Kvasinky
Dobrý den, zhruba před rokem jsem si vzala v jednom...
Kvasinky a antibiotika
dobry den,beru na zanet mandlí,Penebene a oběvili se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kvasinky

Dobrý den, Chtěla bych poprosit o radu, jsem těhotná a začala jsem trpět na...

Kvasinky

Dobrý den, měla bych na Vás dva dotazy. Mám léta problém se seboroickou...

Kvasinky

Dobrý den mám dotaz často se léčim se zánětem močových cest naposledy jsem...

Kvasinky

Dobry den, už přes rok mám problém se svěděním v oblasti kořene penisu. Po drbání...

Kvasinky

dobry den , mám dlouhodobé potíže s kvasinkami ,stále se to vrací (už r.92 kvas....

Kvasinky

Dobrý den, prosím o radu ohledně malých červených flíčků, které se mi začaly...

Kvasinky

Dobrý deň.Chcela by som sa vás opýtať ako sa prenáša candita.Našli mi po výteroch...

Kvasinky

Dobrý den, poslední asi 2 měsíce se mi pravidelně po každém pohlavním styku...

Kvasinky

Dobrý den, již rok mě trápí bílý hrudkovitý výtok bez zápachu. Pochva mě nesvědí...

Kvasinky

Dobrý den, již týden mě pálí a svědí pysky, často trpím na kvasinkové infekce,...

Kvasinky

Dobrý den děkuju za odpověd.Včera jsem teda šla k lékaři skrz to svědení paní...

Kvasinky

Dobrý den, už několikátým rokem se léčím s kvasinkama, první mě doktorka přelečovala...

Kvasinky

Dobry den, asi před 2 lety jsem měl uroinfekci po pohl. styku (Ureaplasma),...

Kvasinky

Vážený pane doktore, chtěla bych poradit, od ukončení kojení, tj. od dubna,...

Kvasinky

Dobrý den, od minulého týdne mam gynekologické problémy. Takové svědění a pálení...

Kvasinky

Dobrý den, po zánětu močového měchýře a po 5 denní léčbě antibiotiky se mi...

Kvasinky

Dobrý den, mám takový problém. Je mi 17 let a často trpim různýma kvasinkovýma...

Kvasinky

Dobrý den prosím vás mohli by to být kvasinky ale malinko to jakoby vystupuje...

Kvasinky

Dobrý den, v reakci na můj minulý dotaz a odpověď zde ( http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/-44075...

Kvasinky

Dobrý den, už rok trpím lupy..bojuji snim tvrdě ale nejde to..už jsem byl i...