Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lacalut aktiv

Zuby Eva . 29.8.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je vhodné během těhotenství při krvácení dásní používat zubní pastu Lacalut aktiv. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Užívání uvedené pasty v těhotenství nepředstavuje žádné riziko.

Související dotazy

DESTRES AKTIV
Dobrý den, máme zadání vypracovat prezentaci (zápočet),...
Artróza a účinnost užívání HYALUTIDIN HC AKTIV
Dobrý den, trpím rozsáhlou artrózou kloubů ruky,...
Candivac
Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a...
Správná ústní hygiena
Dobrý den, Je správné použít po vyčištění zubní pastou...
Candivac
Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a...
CHONDROITIN AKTIV tbl 60
Dobrý den,uzivam tenhle doplnek stravy pravidelne 1...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Laboratorní vyšetření

Dobrý den, můžete mi, prosím, vysvětlit laboratorní výsledky. Průkaz protilátek...

Laboratorní vyšetření

Dobrý den, byl jsem dnes ošetřen na pohotovosti s bolestí hlavy, neurologický...

Laboratorní vyšetření a mé obavy

Dobrý den mohl bych se zeptat co mě čeká třeba za léčbu žš mám zvýšené pár položek. Hemoglobin...

Laboratorní vyšetření krve

Dobrý den, ráda bych se touto cestou zeptala, co znamená výsledek vyšetření...

Laboratorní vyšetření krve

Dobrý den, co znamenají zvýšené hodnoty - S-GLU 7,1. S-K 3,4. S-BIL 27,2. S-BILK...

Laboratoř

Dobrý den, mám první biochemické vyšetření štítné žlázy s těmito výsledky: T3V...

Laboratoř

Dobrý den pane doktore, v rámci předoperačního vyšetření (totální hysterektomie)...

Laboratoř-rutinní biochemie

Dobrý den,mám dotaz,léčím se na diabetes IIst.,užívám Siofor,Ezetrol.Při poslední...

Laboratoře

Dobrý den,paní doktorko.Co když se stane že v místní laboratoři a dalších jiných...

Laboratoře po nemoci

Dobrý den, byl jsem na prohlídce u firemního lékaře a v rámci této prohlídky...

Lacidofil a alergie na mléko

Dobrý den, mám alergii na mléko (ne nějak vážnou, takový rohlík kde je mléko...

Lacneni u batolete

Ma dvouletá dcera jde na operaci a musíme dodržet od půlnoci nic nejíst a nepít....

Lactacyd

Dobrý Den četla jsem že lactacyd udržuje kyselé prostředí. Je to tak? Dalo by...

LactaNON v těhotenství

Dobrý den, mám intoleranci laktózy. Pokud není zbytí, užívám k mléčným výrobkům...

Lactobacili a bolest břicha

Dobry den. Zacala som uzivat laktobacili swiss. Dnes je to treti den co ich...

Lactobacillus

Dobrý den, lékař provedl stěr z pochvy a odeslal na kultivaci. Jako výsledek...

Lactobacillus acidophilus ND

Dobrý den, trpím na kvasinky. Trápí mě dlouhodobě. Dozvěděla jsem se o užívání...

Lactobacillus species

Dobrý den, nemůžu se zbavit lactobac.species, způsobuje mi velmi nepříjemné...

Lactobaciloza

Dobrý den pane doktore, po půlroční léčbě opakujících se gynekologických výtoků...

Lactobacily

dobry den chtela jsem se zeptat na lactobacily swiss probiotix proc jsou tak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×