Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Ladybon obsahuje účinnou látku tibolon

Gynekologie Hana 16.2.2018

Dobrý den, ráda bych věděla, zda je lék Ladybon hormonálním lékem nebo není. Pan docent z mamografické poradny mi řekl, že vlastně není a mohu ho užívat až do smrti. Beru Ladybon nebo Livial již asi 10 let, osobně žádné potíže nemám, ani podle mamografu nebo sonografického vyšetření .
Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, lék Ladybon obsahuje účinnou látku tibolon, který slouží k substituci, náhradě ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vyšetření MRI - alergie na kontrastní látku
Dobry den. je možné určitě vyloučit alergii na kontrastní...
Vhodnost léku Forxiga
Mám cukrovku 2. Typu beru účinnou látku Metformin hladina...
Alergie na kontrastní látku
Dobrý den, za několik dnů jdu na MR mozku. Je pravděpodobné,...
Alergie na kontrastní látku
Dobrý den, prosím o radu. Dne 19.7. mám jít na CT vyšetření...
Monohydrát laktózy
Existuje hormonální antikoncepce podávaná v pilulkách,...
Procto-Glyvenol v těhotenství - doplnění
Dobrý den, včera jsem se Vás ptala, zda jsem nemohla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lactobacily

dobry den chtela jsem se zeptat na lactobacily swiss probiotix proc jsou tak...

Lactobacily

dobry den chela jsem se zeptat jestli jde zabranit abych se nenekazila strevni...

Lactulosa

Dobrý den, už jsem tu 2x psala ohledně mých velkých bolestí celého břicha, na...

Lactulose AL sirup u 7 tydenniho miminka

Dobrý den, lekarnice mi na zacpu poradila tento sirup "Lactulose AL sirup"...

Ladvinové cysty

Dobrý den, asi před rokem léčena na opakované záněty močových cest (furantoin),na...

LADVINY

Dakujem za odpoveď pravdupovediac ste ma trochu upokojil... Mám 24 rokov a...

Ladviny

Dobry den,chcela by som sa spytat,pred týzdnom som bola u Dr stym ze ma boli...

LADVINY

Dobrý deň dakujem Vám veľmi pekne za odpoved. Bola som na nefrologickom vyšetrení,...

LADVINY

Dobrý deň dakujem vam znovu za odpoved este by som vas chcela poprosit o vysvetlenie...

Lady Comp

Dobrý den, jaký máte názor na používání Lady compu, mini počítače, který na...

Lagosa - darování krve

Dobrý den, při kontrole mi byly zjištěny lehce zvýšené jaterní testy (přesné...

Lahka forma fimozy

Dobry den, bola mi diagnostikovana lahsia forma fimozy (predkozka sa da v nestoporenom...

LAHV

Dobrý den, jsem 10 týdnu po operaci dělohy a vaječníků - LAHV, je mi 50 let....

Laické vysvětl RTG krční páteře

Dobrý den, prosím mohli by jste mi laicky vysvětlit RTG krční páteře, prosím... Osa...

Laické vysvětlení lékařské zprávy: závěr CT

Dobrý den, prosím o laické vysvětlení lékařské zprávy: závěr CT : Def.spondyloza,osteoproduktivní...

Laické vysvětlení RTG

Dobrý den, chtěla bych poprosit o laické vysvětlení RTG. Mívám bolesti a blokace...

Laické vysvětlení RTG páteře

, defromační degenerativní změnyprosím o vysvětlení RTG páteře: C:napřímná...

Laidenská mutace

Dobrý den pane doktore , mám dotaz ,p. gynekoložka mi udělala testy a bohužel...

Laidenska mutace a vliv na otehotneni

Dobry den pani doktorko, Rada bych se Vas optala zda ma vliv na otehotneni...

Laiserová operace očí

Dobrý den, prosím Vás jaký je rozdíl mezi 6d diamant lasik a ReLEx smile? Chci...