Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léčba chlamýdie trachom. a kapavky

Lenka . 14.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, Dostala jsem na tyto infekce antibiotikum Xorimax 500 2x denně na deset dnů. Zabírá prosím toto antibiotikum i na chronické chlamýdie trachomatis? Nikde se k tomu nemohu dočíst, děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Ne, bohužel nelze očekávat efekt na chlamydie. Původce kapavky (bakterie gonokok) je obvykle vůči Xorimaxu odolný. Doporučuji obrátit se na dermatovenerologickou poradnu (obor zabývající se pohlavními nemocemi), např. zde: http://www.venerologie.cz/, http://www.vfn.cz/pracoviste/kliniky-a-oddeleni/dermatovenerologicka-klinika/odborne-ambulance/

Související dotazy

Chlamydie léčba
Dobrý den. Minulý týden mi gynekoložka zjistila z krve...
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobry den Beru ATB Doxybene 200mg na kapavku,jsem...
Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba hypofunkce štítné žlázy a vysoký krevní tlak

Dobrý den, paní/pane doktore ,už 8 let se léčím na sníženou funkcí štítné žlázy.Beru...

Léčba hypofunkce šz

Dobrý den, byla jsem na vyšetření štítné žlázy a nejprve jsem měla zvýšenou...

Léčba hypothyreozy

Dobrý den, 27.10. mi odstranili štítnou žlázu a dne 9.11. mi byl nasazen Euthyrox...

Léčba hypothyreózy

Dobrý večer vážená paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem týkajícím se léčby...

Léčba hypothyreozy

Dobrý den, paní doktorko, velmi se omlouvám, že Vás obtěžuji takovýmto dotazem,...

Léčba hypothyreózy

Dobry den. Chtela bych se zeptat zda muj endokrinolog postupuje spravne. Jako...

Léčba chemoterapií a radioterapií souběžně

dá se kombinovat léčba chemoterapií s léčbou nukleární medicíny souběžně?jde...

Léčba chlamidií

Dobrý den, je to asi 5 tydnu, kdy po problemech (paleni pri curani) mi byla...

Léčba chlamydia pneumoniae

Dobrý den je antibiotikum augmentin účinné na léčbu plicních chlamydii když...

Léčba chlamydie

Dobrý den prosím Vás o radu: v dubnu mi byla zjištěna Chlamydiová uretritída,...

Léčba chlamydie trachomatis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se léčí chlamydie trachomatis. Má gynekoložka...

Léčba Chlamydie, Azitromycin

Dobrý den, byly mi zjištěny v moči chlamýdie, mám bolesti svalů kloubů, únava. Lékařka...

Léčba chlamydií

Dobrý den, na imunologii mi zajistili, že mám chlamydie.Nevím,ale jaký druh....

Léčba chlamýdií

Dobrý den pane doktore, problém se týká mé přítelkyně(věk 21 let), která...

Léčba chlamydiové infekce

Dobrý den zajímalo by mě jestli je možné na plicní chlamydie použit na léčbu...

Léčba chrápání

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké jsou možnosti léčby chrápání. Týká se...

Léčba chrápání

Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu chrápání. Posledních 5 let chrápu....

Léčba chronické angíny u 6ti letého dítěte

Dobrý den, 6ti letý syn měl v posledních 10 měsících již 6x hnisavou angínu,...

LÉČBA CHRONICKÉ RÝMY LASEREM

Dobrý den,už několik let se léčím na chronickou rýmou a vždy mi to léčí tím...

Léčba ICHS a hypertenze

Dobrý den, několik let jsem užíval betaloc 200mg ráno a alfablokátor zoxon...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×