Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léčba fimózy

Tomáš M. 28.7.2016 redakce uLékaře

Díky vaší stránky jsem zjistil že mám fimózu někteř lékaři zde pišou že obřízka je nutná a někteří zas že ne tak co je za pravdu? Na obřízku nebo jaký koliv chirurgický zákrok nechci, ale pokud to bude nutné nedá se nic dělat. Chci se ale zeptat jestli neni nejaka domácí léčba masti atd. za odpověď děkuji

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den Tomáši, na léčbu fimózy existují skutečně rozdílé názory a přístupy. Nicméně domácí léčba je možná - na žalud se aplikují kortikoidní masti, ale pro jejich recept musíte k lékaři. Proto doporučuji kontrolu u lékaře, př. urologa. Hezký den.

Související dotazy

Lahka forma fimozy
Dobry den, bola mi diagnostikovana lahsia forma fimozy...
Léčba rabeprazolem
Dobrý den, doktor mi předepsal apo rabeprazole 20 mg...
Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...
Léčba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám odoperovám...
Léčba Bechtěrevovy nemoci
Dobrý den, před 2 lety, po absolvování všech možných...
Astma dle spirometrie a léčba
Prosím o zhodnocení výsledku spirometrie a je-li nutná...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba entizolem

Dobrý den, mám bakterii Gardneerela vag byl mi předepsán entizol por tbl nob...

Léčba Entizolem

Dobrý den, při vyšetření na urologii mi byla zjištěna Ureaplasma (léčba Doxybene...

Léčba epilepsie

Dobrý den chtěl bych se zeptat zdali je možné již po dvou vyšetření (EEG a...

Léčba Epilepsie

Dobrý den je mi 15 let a od svých 9 let jsem léčen na epilepsii. Záchvat ve...

Léčba epilepsie a Pharmatex globule

Dobrý den, v dětství (11 let) jsem byla léčená s epilepsií a dodnes užívam...

Léčba epilepsie v těhotenství

Dobrý večer, mám dotaz jsem epileptička a zhruba za půl roku by jsme se chteli...

Léčba Erektilní disfunkce

Dobrý den. Prosím chtěl bych se zeptat. - Léčím se na poruchy erekce ( Erektilní...

Léčba Euthyroxem

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli existuje výzkum, který dokládá, že užívání...

Léčba Euthyroxem a jódovými preparáty v těhotenství při autoimunitním zánětu ŠŽ

Dobry den pani doktorko, Je mi 34 let a asi pred 5-6 lety jsem mela jednorazove...

Léčba Fenistil kapky

Dobrý den, mám 6 tydenni miminko s nalezem na ORL: otoskop boltce ovalne,...

Léčba Furolinem

Dobry den, chtela bych se zeptat na kombinaci leku Furolin s kyselym jidlem....

Léčba gastritidy žaludku

Dobrý den, je mi 32 let a na základě GFS z listopadu 2015 mi lékař diagnostikoval...

Léčba generalizovane uzkostné poruchy

Dobrý den, již 7 let se léčím s generalizovanou uzkostnou poruchou.Mám období...

Léčba genitálních bradavic

Dobrý den , nevím jak se mám zbavit kondylomat v genitální oblasti. Trápí mě...

Lečba genitalních bradavic

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nejúčinnější možnosti léčby genitálních...

Léčba genitálních kondylomat

Dobrý den, už před 5ti měsíci se mi udělal zvláštní útvar v okolí vchodu na...

Léčba glaukomu versus biopsie kostní dřeně

Dobrý den,můžete mi,prosím,vysvětlit,jaký dopad může mít biopsie kostní dřeně...

Léčba gynekologické infekce

Dobrý den, můj gynekolog mi zjistil při preventivní prohlídce nějakou infekci...

Léčba gynekologického zánětu, rozpoznání těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V dubnu jsem byla na gynekologii a dostala...

Léčba Helic.Pylori

Dobrý den, může léčbu HP antibiotiky naordinovat imunolog na základě serologického...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×