Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léčba kortikoidy

Infekce Karel . 6.8.2009

Dobrý den, můj 2,5 letý syn má již 10 dní horečky kolem 40. vysokou hladinu leukocitů, po všemožných testech se našly nějaké bakterie ve stolici a zápal plic, aplikují mu již několikáté antibiotika ale bez výsledku,je osypaný a má na nožičkách červené fleky, lumbální punkce, kostní dřeń, krev, stolice, moč, vše negativní, již neví co hledat a navrhují léčbu kortikoidy. jsme se ženou již bezradní a tak prosíme jestli vás něco nenapadne nebo jestli jste se s něčím podobným nesetkali

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pravděpodobně se jedná o nějakou rezistentí bakteriální nebo naopak i virovou infekci. Kortikoidy by mohly příznaky zmírnit, nicméně je třeba odstranit i vyvolávající příčinu. Doporučoval bych proto další testy. Hezký den.

Související dotazy

Kortikoidy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co vlastně jsou kortikoidy...
Kortikoidy
Dobrý den. Před 5 lety mi lékařka diagnostikovala atoderm,...
Léčba kortikoidy
Dobry den, beru kortikoidy (60mg na 57kg sve vahy)...
Tetování a kortikoidy
Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku...
Otok obličeje po terapii kortikoidy
Dobry den, sem otekla po kortikoidech uz jsem je brat...
Vyrážka a kortikoidy
Dobry den, Chcel by som sa spytat, ci je mozne svrab...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba intersticiální cystitidy

Dobrý den, byla mně diagnostikována(po provedené cystoskopii s hydrodistenzí...

Léčba jizvy na čele a nosu

Dobrý den, před týdnem se mně stal úraz-tržná rána na čele cca 2cm a na kořeni...

Léčba kapavky

Dobrý den, mám dotaz, aktuálně se léčím s podezřením na kapavku a lékařka mi...

Léčba karcinomu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.pokud se u karcinomu prsu objeví metastáza...

Léčba karcinomu prostaty

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Manžel r.1965 byl operován 3/2013...

Léčba kolene

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli je léčba na kolena ortoped řekl že v...

Léčba kondylomat

Dobrý den, již dvakrát jsem lecila kondylomata aldarou na menší zabere ale velká...

Léčba kondylomat Aldarou a pohlavní styk

Dobrý den,zhruba před měsícem a půl mě hodně pálilo při močení. Zjistila jsem,že...

Léčba konopím

Dobrý den, potřeboala bych prokonzultovat situaci mého známého a budu ráda za...

Léčba konopím

Dobrý den,prosím Vás slyšela jsem,že konopí potlačuje růst rakoviny.Můj muž,50let,4roky...

Léčba Kortikoidy

Dobrý den, léčím se s revmatoidní artrididou. Užívám již přes rok Medrol 4mg...

Léčba kortikoidy

Dobry den, beru kortikoidy (60mg na 57kg sve vahy) po dobu 1,5mesice. Od osetrujiciho...

Léčba kotníku

Dobrý den, ještě reaguji na Vaši dnešní odpověď, za kterou moc děkuji. Když...

Léčba kotníku

Dobrý den, již jsme spolu řešili kdysi podvrtnutý kotník a vracející se potíže...

Léčba křečí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co jakou byste navrhoval léčbu křečí. Trpím...

Léčba kůže po odstranění kondylomat.

Zdravím, po odstranění kondylomat laserem, léčím kůži poléváním Betadinou (cca...

Léčba kvas. Infekce

Vážený pane doktore, Je tu spousta dotazů ohledně výtoků a infekcí, ale já...

Léčba kvasinek při špinění před menstruací

Dobrý den, vždy cca 7-10 dní před menstruací špiním. Byly mi zjištěny kvasinky,...

Léčba kyčelního kloubu

výsledky RTG kyčlí - coxartroza II, více vlevo, v.s. drťová cysta v hlavici.,...

Léčba kyslíkem

Dobrý den chtěla jsem se prosím zeptat jestli při infekci mykobakteria avium,infekce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×