Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léčba natrženého stehenního svalu

Marcela V. 5.6.2016 redakce uLékaře

Dobry den, jak se da vylecit natazeny nebo natrzeny predni stehenni sval? Dekuji Marcela

Odpovídá:

MUDr. Miroslav Skoták


Dobrý den Obojí pouze klidem, léčbu může urychlit rehabilitace aplikace laseru či magnetu. Jako doplněk pak Wobenzym. Natažený sval se zhojí bez následků ,natržený pak jizvou

Související dotazy

Píchání ve stehenním svalu
Dobrý den, jsem 20-letý fotbalista a během jarní...
Bolest stehenního svalu
Dobry den už 2 měsíce nemůžu spát trpím bolesti steheniho...
Oslabení stehenního svalstva
Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem měl natažené...
Bolest stehenního svalu
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na Váš názor. Již...
Bolest zadního stehenního svalu
Dobrý den, chtěl bych poradit se svalovou obtíží....
Řezání a pálení ve stehenním svalu
Dobrý den, již delší dobu (cca 5let) mám problémy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba moučnivky

Dobý den, chtěla bych se zeptat na léčbu moučnivky (Soor). Můj 6 měsíční syn...

Léčba mycoplazmat

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na maličkost. Dcerka byla dnes...

Léčba mykobacerií

Dobrý den,chtěla jsem se prosím Vás zeptat,co se může stát,když se neléčí atypická...

Léčba mykozy během těhotenství

Dobrý den paní doktorko, ráda bych věděla jak mohou léky na léčbu mykozy ovlivnit...

Léčba na soukromé klinice

Dobrý den, mám problémy s bolestí močového měchýře (ihned druhý den po mírném...

Léčba na tlak

Dobrý deň, mávala so vyšší tlak, beriem tabletky Tarka 180mg/2mg, teraz bez...

Léčba načtíplé zanártní kůstky na chodidle

Dobrý den chtěla bych se zeptat po 4 týdnech mi sundaly sádru doktor na RTG...

Léčba nádorové bolesti

Prosím o posouzení vhodnosti podání a případných nežádoucích účinků-reakcí trojkombinace...

Léčba nákazy MRSA

Vážený pane doktore V roce 2012 jsem při operaci náhrady pravého kloubu kyčle...

Léčba nataženého deltového vazu

Dobrý den. Už jsou to skoro 2 měsíce, co jsem si na fotbale natáhl deltový vaz...

Léčba nebo pomoc k úlevě od bolesti páteře

Dobrý den, mám problém se svým 71-letým tátou.Řekla bych,že už skoro 8 let...

Léčba nemoci při astmatu

Dobrý den.11,1 jste chtěla abych Vás seznámila s mým případem a taky proč jsem...

Léčba nemoci při astmatu

Dobrý den. 4.1.2013 jste mi odpověděla na můj dotaz. A chtěla jste abych se...

Léčba neplodnosti

Dobrý den, již třičtvrtě roku se snažím otěhotnět. Hodnota TSH je 1,01. Je...

Lečba nespavosti

Dobrý den, jsem z Frýdku- Mistku a nemohu nikde najit kdo se tady u nás zabývá...

Léčba neštovic

Dobrýden, chtěla jsem se zeptat, syn má neštovice a doktorka mi doporučila tekutý...

Léčba neštovic

Dobrý den, můj syn dostal před týdnem neštovice. Jeho průběh je velmi klidný...

Léčba nitrofurantoinem

Dobrý den, již cca půl roku mám urologické problémy. Vždy po skončení menstruace...

Léčba nízkého libida

Dobrý den. Už delší dobu mám problém s libidem. Je mi teprve 18 a téměř mi vymizela...

Léčba obezity

Všiml jsem si dotazu, kdy tazatelka chodí z důvodu nízké váhy pravidelně na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×