Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léčba pohlavních chorob

Pohlavní nemoci Petra 4.5.2014

Dobrý den, mám takový možná zvláštní dotaz, kdyby někdo byl nakažen např. syfilisem nebo nějakou jinou pohlavní chorobou...mohla by se vyléčit, když asi půl roku po nechráněném pohl. styku měl chřipku a bral na to Penicilin mega biotika 1,2 asi týden a poté ještě Zinnat 500mg? Jen mě napadlo, že vlastně syfilis se léčí penicilinem a Zinnat je prý na více pohlavních chorob. Předem díky.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Tato antibiotika by mohla potlačit množení bakterií, ale rozhodně nestačí k vyléčení....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přenos pohlavních chorob
Dobrý den, Před 14 dny jsem měla chráněný pohlavní...
Riziko přenosu pohlavních chorob
Dobry den, vcera jsem byl na eroticke masazi celeho...
Přenos pohlavních chorob
Dobrý den. Prosím o odpověď venerologa. Občas si vyrazím...
Podezření na pohlavní chorobu
Dobry den, můj dotaz se týká pohlavních chorob. S přítelem...
Vyloučení pohlavních chorob po nechráněné felaci
Dobrý den, ráda bych dostala odpověď na dotaz: Provedla...
Přenos pohlavních chorob
Ahoj, pokud jsem neměla ještě pohlavní styk, mohu se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba po úraze

Dobrý den,chtěl bych poprosit o informace jak dlouho se léčí zlomenina 5ti žeber,zlomenina...

Léčba po úraze

Dobrý večer,chtěla bych poprosit o informaci jak dlouho trvá léčba 10 zlomených...

Léčba po úrazu kolene

Dobrý deň, natiahol som si bočný vnútorrný väz v kolene pri futbale. Po ošetrení...

Léčba po zlomenině

Dobrý den. Manželka si zlomila hlavici vřetení kosti, byla jí dána sádra a...

Léčba po zlomenině kotníku a tromboze

Dobrý den, začátkem února jsem si zlomila kotník /weber B nebo C/, léčeno srovnáním...

Léčba po zlomenině kotníku, otékání a silné bolesti nártu

Dobrý den, po odstranění sádry a několika rehabilitacích se zdá být kotník v...

Léčba po zlomenině stehenní kosti

Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci zlomeniny stehenní kosti. Po 10 dnech vyndány...

Léčba po zlomenině žeber

Dobrý den, mám dotaz ohladně léčení po oboustranné zlomenině žeber. Otec měl...

Léčba počínající hypertenze

Dobrý den,starám se o maminku se Stařeckou demencí.Včera mi Doktorka celí den...

Léčba pohlavní nemoci

Dobrý den, byly mi diagnostikovány kapavka a chlamydie, užívám pravidelně antibiotika...

Léčba pohlavních nemocí

Dobrý den pane doktore. Byla jsem u svého gynekologa kvůli bílému trochu svědivému...

Léčba Polygynaxem a koupání v bazéně

Dobrý den, pane doktore. Beru čtyři dny Polygynax na smíšenou infekci. Mám...

Léčba popáleniny

Dobrý den chci se zeptat už je to 3 dny co jsem si doslova na sebe hodila omylem...

Léčba popáleniny

Dobrý den před pěti dny se mi stala nehoda při vaření, kdy jsem si opařila vroucí...

Léčba poraněného vazu

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jak se léčí poranění vazu LCA.Před...

Léčba poraněných vazů na palci u nohy

Dobrý den, při fotbale jsem si poranil kloubní pouzdro na palci pravé nohy...

Léčba poruchy růstu u dospělých

Dobrý den, chci se zeptat na možnosti léčby poruchy vzrůstu - ve svých 21...

Léčba poruchy spánku vlivem směnného provozu

Dobrý den, 25 let pracuji na směnném provozu. Posledních asi 5 let mám potíže...

Léčba poruchy štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den Měla bych dotaz jsem -Po rodinném úmrtí jsem byla unavěná došla...

Léčba poškození slinivky bez antibiotik

dobry den.mam poskozeni slinivky do 30 procent.byl jsem tyden na JIP.ted jsem...