Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lek

Alergie ivana . 11.5.2011

prominte moc že zase ješte pišu ale chtěla jsem vedet u toho berodualu se použiva normalne sirupna kašel ?

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den nevadí pokud přidáte sirup na kašel, ale určitě je vhodnější začít pravidelně užívat Flixotide, který byl doporučen. Berodual pouze uleví při akutní dušnosti , ale neléčí.

Související dotazy

Lék na alergii v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mohu vzít Cezera...
Lék
Dobrý den, chci se zeptat na lek Ocrevus. Kdy bude...
Dotaz na lék
dobrý den, syn se vrátil z Tuniska, kde prodělal kolabs...
Lék LAMBICA
Dobrý den. Je možné, aby lék LAMBICA způsobil snížení...
Náhradní lék.
Dobrý den. Na neurologii v Havl. Brodě mi byl předepsán...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Leidenská mutace-nachlazení

Dobrý den,mám leidenskou mutaci a už se mi 2 dny v kuse motá hlava,bolí mě hlava...

Leidenská mutace, MTHFR

Dobrý den pane doktore, je mi 24 let a před 4 lety jsem prodělala trombózu...

Leidenská muzace a těhotenstvi´

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci (heterozygotní) ze strany matky. Zajímají mě...

Leidenský faktor

Dobrý den, má dotaz ohledně poruchy srážlivosti krve a vlivu na těhotenství....

Leidská mutace a těhotenství

Dobrý den, po tom, co moje sestra prodělala potrat v 6. měsíci těhotenství,...

Leinova Mutace

Dobrý den Chtěla bych se zeptat zda s touto nemocí je vhodné tetování?Bude...

Leishmanioza

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozny prenos leishmaniozy z nakazeneho...

Leishmanióza

Jak se pozná, že má někdo leishmaniózu? Známí byli v cizině a mají fleky na...

Leishmanioza vnitřní

Dobrý den, je možné se nakazit od jiného člověka Leishmaniozou ( vnitřní ) líbaním,...

Lejdy mutace

Dobrý večer.Pane doktore prosím vás mám problém který mě trápí.Partner se dozvěděl...

Lek

Dobrý den, dneska mi psychiatricka predepsala na panicke stavy atarax, ačkoliv...

Lek

Dobrý den , snižuje GS Dormian Rapid účinek HA Katya? Děkuji

Lék

Dobrý den nedávno jsem slyšela o léku pod názvem Euthyrox a chtěla bych se zeptat...

Lék

Dobrý den,můžete mi prosím sdělit,zda se Blemaren dováží do ČR,před několika...

Lék

Dobrý den, včera jsem zaběhla do první lékárny, kterou jsem potkala a ptala...

Lék

Dobrý den, chci se zeptat na lek Ocrevus. Kdy bude na trhu a kdy budeme moct...

Lek

Dobrý den,trpím nedomykavostí kardie.Ted jsem byla na gastroendoskopii na kontrole...

Lék

Dobrý den, občas při zvýšené únavě si dávám Colu, abych nespal ve dne. Jenže...

Lek

dobriden pani doktorko mamjeden totaz chtěa bych zlusit homeopaticky nebo bylinny...

Lék aerius

Dobrý den,dcerce je 20 měsíců,od půl roku má rymu, pres zimu žlutou,pres léto...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysta na páteři


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou 2


Bolesti chodidel


Zahlenění a potíže s polykáním


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

BOLEST NOHOU A RUKOU


Jak zjemnit stolici ?


Krvácení z nosu v létě


Chronický zánět slepého střeva


Bolest pod kolenem


MUDr. Iva Růžičková

Ordinace PL pro dospělé

Potvrzeno: očím ubližuje nejen vysoký, ale i nízký krevní tlak


Bolest žaludku+bolest pod žebry na levé straně


Rozedma plic


3 denní a 10 denní antibiotika


Velikost uzlin na krku

Dobry den, je sono krcnich uzlin v poradku? Byla jsem ns vysetreni v Motole,...

Rekonvalescence


Probiotika blahodárně působí při průjmu i ekzému


Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!


Jak probíhá spánek, v kolik chodit spát


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×