Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léky TORVACARD, Lecitin

Léky Milena . 18.5.2011

Dobrý den,užívám na cholesterol TORVACARD (mám LDL 5.21) můžu k tomu léku si brát i Lecitin?(dostala jsem ho jako dárek) Děkuji Milena

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, užívání Lecitinu by vadit nemělo. Hezký den.

Související dotazy

Torvacard
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tabletky torvacard...
Trombex v kombinaci s Lecitinem, Ocuteinem, Condrosulfem
Dobrý den. Po slabé mozk. příhodě mi byl předepsán...
Torvacard a bolest svalů
Dobrý den, při posledním vyšetření mi byl zjištěn...
Může myoprotein whey zmenšít penis?
Rád bych se zeptal, jestli dokáže suplement ( myprotein...
Ginkgo a citalopram
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může mít nějaký...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Dobrý den pane (í) doktore (ko), léčím se na neurologi asi tři roky-Pragiola...

Leky

Dobrý den.mám zánět močového měchýře už pár týdnu dostala jsme od ginekologa...

Léky

Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex a Enelbin.Enelbin mi dporučila...

Leky

Dobrý den,prosím Vás mamka má polycytemii vera a bere stacyl na ředění krve.Chtěla...

Léky

dobry den prosím jaky je rozdíl mezi detralex a diomax děkuji iva

Léky

Dobrý den, užívám Clotrimazol a chci se zeptat zda muže ovlivnit výsledky moci?

Léky

Dobrý den,moje matka užívá na zlepšení krevního tlaku léky Tritace 1,25, Aescin-Teva. Tlak...

Leky

Dobrý den,už léta beru euthyrox 50 a teď jsem od doktora dostala L-Thyroxin...

Léky

Dobrý den, měla bych dotaz týkající se mé 87.leté babičky. Bohužel názory na...

Leky

dobrý den,14dní sjme brala tabl, Biseptol480 mezitim se také brala i antikonc,lyndinette20...

Léky - alergie

užívám více léků - betacerc24, vinpocetin, indap, glucophage1000, glymexan3,...

Leky - Bispetol, ledviny, slunce

Dobrý den. chtěla jsme se zeptat začínám brát leky Biseptol 480, dnes mi byl...

Léky - je nutný Agrenox?

Dobrý den, švagr po třech prodělaných mozkových příhodách je hospitalizovaný...

Léky - Zoloft a Mirtazapine

Dobrý den, cca před půl rokem jsem navštívil psychiatra, který diagnostikoval...

Léky , případně doplňky na doléčení boreliozy

Dobrý den, prosím o radu jaké léky případně vitamíny použít při pozitivním IgG...

Léky a alkohol

Dobrý den, je možné užívat k léku Sulfasalazin K-EN alkohol? Nikde jsem nic...

Léky a alkohol

Dobrý den. Je mi 46 let a v červnu to bude 20 let, co užívám Xanax (tehdy mi...

Léky a alkohol

Dobrý den,užívám Roaccutane a lékař,který mi ho předepisoval mi řekl,že nesmím...

Léky a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu při užívání antikoncepce YAZ užívat...

Léky a antikoncepce

Dobrý denc chtěla bych se zeptat, jestli něco z těchto léků snižuje účinky antikoncepce? Clarinase...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×