Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léky Xados

Alergie Dominik 30.6.2016

Dobrý den,

trpím alergií na trávy a můj alergolog mi předepsal lék Xados. Rád bych se zeptal, jestli si v kombinaci s tímto lékem mohu zajít po práci na dvě až tři piva.

Děkuji za odpověď.

MUDr. Jindřich Lahovský
Odpovídá lékař:

MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie‎, Imunologie‎ Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

V zásadě ano, pokud zůstane u max. 2 piv.

Související dotazy

Xados - obsahuje kortikoidy?
Dobrý den, mám dotaz ohledně alergických léků Xados,...
Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lěky v těhotenství - alergie

Dobrý den. Mám alergický zánět očí a proto chtěla bych se informovat zda je...

Léky v těhotenství na vysoký TK

Dobrý den, beru léky na vysoký TK /Micardis/, zvažujeme těhotenství a můj praktik...

Léky v těhotenství, dieta

Dobrý deň, rada by som vedela druhý názor na predpísané lieky od gynekológa. Momentálne...

Léky v těhotentství na rýmu a bolest v krku

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu týkající se léků v těhotenství. Jsem v...

Léky v zahraničí

Dobrý den, jen na začátek pro informaci užívám antikoncepci Dienille a také...

Léky ve velmi časném těhotenství

Dobrý den , prosím o radu v sobotu jsme spolu s přítelem spali chtěli bychom...

Léky vedlejší účinky

Dobrý den Dostala jsem na hnisavý zánět hrtanu ciplox 500 mám obavy z vedlejších...

Léky versus strava

Dobrý den. Chtěla bych se jen zeptat, dostala jsem antibiotika Fromilid. KOlegyně...

Léky vhodné na potlačení alergie na bodnutí hmyzem

Dobrý den, obvodní lékař mi na alergii na bodnutí hmyzem (projevuje se otokem)...

Léky vs. potravinové doplňky v léčbě zvětšené prostaty

Zdravím, urolog mi předepisuje Omnic na prostatu. Už asi 10 let. Mohu vynechat...

Léky- vzájemné působení

Parkinson - Ropinirole stada 8 mg ,Nakom mite , Nakom ,Akineton ,...

Léky, antikoncepce

Dobry den,chtela jsem se zeptat na mozne interakce HA Lunafem a Flucinaru.Dekuji...

Léky, ATB, Azitrox

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat: Azitrox se užívá polykáním nebo zavádšním? předem...

Léky, interakce

Dobrý den, již roky užívám kombinaci léků, které předepsali odborní lékaři a...

Léky, Neurol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat podrobně jaký je rozdíl mezi léky Neurol, Frisium...

Léky, nežádoucí účinky, krev

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,můj lekař mi předepsal léky na srážení krve,kyselinu...

Lékypřed operací


Lemtrada a těhotenství

Dobrý deň. Neviem aké máte skúsenosti s Lemtradou, ale ja som ju absolvovala...

Lenost

Děkuji Vám za odpověď, ale něco takovýho stojí peníze, a nejsem moc taková,...

Lenost

Dobrý den, nevím jestli píšu správně zrovna Vám, ale na internetu sem o tom...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hnědé fleky na kotnících

Dobrý den, udělali se mi na kotnících již cca před půl rokem černé fleky....

Dětská obřízka

Dobrý den. Je tomu měsíc,co je na světě můj syn. Takže zatím si myslím dost...

Boule pod žebrem

Dobrý den chtěla bych se zeptat na levý straně pod žebro jsem si našla větší...

Bulka prsu


Bulka na žíle levé ruky

Dobrý den. Mám na žíle levé ruky takovou dá se říct bulku. Ze začátku byla bolestivá...

Bolesti břicha a zvracení po alkoholu

Dobrý den, jsme s přítelem ještě celkem mladí (20-24) a pijeme celkem často...

Roupi v dospívání - je to normální?

Dobrý den. Již brzy mi bude patnáct let a opakovaně se mi vrací roup dětský....

Vypadávání zubů

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemůže pětiletého syna nějak ohrozit uvolněný...

Kombinace léků

Chtěla bych se zeptat,zda kombinace léků které užívám není nějak nebezpečná.Užívám:...

Boulička pod horním víčkem

Dobrý den, již asi půl roku se mi na levém oku, pod horním víčkem udelala malá...

Epilepsie nebo preklamptický záchvat

Dobrý den , měla bych dotaz ohledně EEG vyšetření. Při porodu u mě vznikl záchvat....

Nepříjemný pocit v hlavě

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Už podruhé, v intervalu po měsíci a trvající...

Bolet při vzrušení

Dobrý den, už nějaký čas se mi stává že mě při vzrušení bolí pochva. Je to něco...

Krev po masturbaci bez dotyku uvnitř

Zdravím,každý se tu ptá na krev po prstění nebo sexu, ale já se chci zeptat,...

Vyrážka na hlavě

Dobrý den. Před zhruba rokem se u mě objevila vyrážka v hlavě (akné), se kterou...

Roupi se stále vrací...

Dobrý den. Před 6 lety jsem se od mladšího sourozence nakazila roupem dětským....

Škodlivost CT


Bolest pod pravým žebrem a pod levým žebrem současně

Dobrý den, prosím o pomoc a radu. Asi rok bolest pod pravým žebrem a teď to...

Bolest v krku


Nitroděložní tělísko Mirena

Pane doktore, mam otázku, je mi 18 a rozhodla jsem se pro nitroděložní tělísko...

Reklama