Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léky Xados

Dominik H. 30.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, trpím alergií na trávy a můj alergolog mi předepsal lék Xados. Rád bych se zeptal, jestli si v kombinaci s tímto lékem mohu zajít po práci na dvě až tři piva. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

V zásadě ano, pokud zůstane u max. 2 piv.

Související dotazy

Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...
Léky
Dobrý den, píšu Vám ohledně jedné mé kamarádky. Bohužel...
Léky
Dobrý den, beru miril 5mg půl ráno půl večer a lokren...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky v těhotenství

dobrý den,chtěla jsem se optat,zda nevadí kombinace penbene1500000 s paralenem...

Léky v těhotenství

Dobrý den, opět se na vás obracím s dotazem ohledně medikace v těhotenství....

Léky v těhotenství

Dobrý den,jsem v 15.týdnu těhotenství a chci se zeptat,zda-li není nebezpečné...

Léky v těhotenství


Lěky v těhotenství - alergie

Dobrý den. Mám alergický zánět očí a proto chtěla bych se informovat zda je...

Léky v těhotenství na vysoký TK

Dobrý den, beru léky na vysoký TK /Micardis/, zvažujeme těhotenství a můj praktik...

Léky v těhotentství na rýmu a bolest v krku

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu týkající se léků v těhotenství. Jsem v...

Léky vedlejší účinky

Dobrý den Dostala jsem na hnisavý zánět hrtanu ciplox 500 mám obavy z vedlejších...

Léky versus strava

Dobrý den. Chtěla bych se jen zeptat, dostala jsem antibiotika Fromilid. KOlegyně...

Léky vhodné na potlačení alergie na bodnutí hmyzem

Dobrý den, obvodní lékař mi na alergii na bodnutí hmyzem (projevuje se otokem)...

Léky, antikoncepce

Dobry den,chtela jsem se zeptat na mozne interakce HA Lunafem a Flucinaru.Dekuji...

Léky, ATB, Azitrox

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat: Azitrox se užívá polykáním nebo zavádšním? předem...

Léky, Neurol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat podrobně jaký je rozdíl mezi léky Neurol, Frisium...

Léky, nežádoucí účinky, krev

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,můj lekař mi předepsal léky na srážení krve,kyselinu...

Lékypřed operací


Lemtrada a těhotenství

Dobrý deň. Neviem aké máte skúsenosti s Lemtradou, ale ja som ju absolvovala...

Lenost

Děkuji Vám za odpověď, ale něco takovýho stojí peníze, a nejsem moc taková,...

Lenost

Dobrý den, nevím jestli píšu správně zrovna Vám, ale na internetu sem o tom...

Lenost a zápach z úst

Dobrý den, mám na Vás 2 dotazy. První je pro mou sestru, které neustále...

Lenost, nebo deprese? nevim

Je tohle jen deprese, jako má dneska každej? Prožil jsem zas hroznej den, v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×