Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Letrox

Anny . 6.12.2015 redakce uLékaře

Dobrý den.Prosila bych o přesnější info.Nejsem z toho moc moudrá,p doktorka mě nasadila Letrox 50 půlku a po 3 týdnech celou tabletku. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Martina Přichystalová


Dobrý den, máte zvětšenou štítnou žlázu a mírné protilátky proti štítné žláze. Proto ta terapie Letroxem. Jinak dle nálezu je podezření na polycystické vaječníky. Konzultujte také se svým gynekologem.

Související dotazy

Letrox a menstruace
Dobrý den chci se zeptat dostala jsem menstruaci 15.4...
Užívám ráno Letrox 100 a nyní hodnoty TSH 15.961a S-T4 voný 8.37
Dobrý den, v listopadu 2016 mi byla vyoperovába štítná...
Letrox
Dobrý den, bych se zeptat zda letrox na hypofunkci...
Vysazení Letroxu
Dobrý den. Mam 14 let po operaci š.ž. stale beru letrox...
Vynechání Letroxu
Dobrý den, už 10 let nemám štítnou žlázu. Vždy jsem...
Léčba štítné žlázy při neplodnosti
Dobrý den chtěla bych se zeptat na názor. Již rok se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Létání a trombofilie

Dobrý den! Před dvěma lety jsem měla infarkt a poté po kompl.vyšetření mi zjistili...

Létání letadlem

Dobrý den.Ráda bych věděla,jestli je problém a riziko, když bych chtěla letět...

Letání letadlem

Dobrý den já bych se chtěl zeptat mám v plánu letět letadlem na vánoce na dovolenou...

Létání s lehkou mozkovou příhodou

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné absolvovat dovolenou letecky,...

Létání v 7.týdnu těhotenství

Dobrý den, jsem v 6.týdnu těhotenství. Za týden letíme na 14 dní na dlouho...

Létání v době začátku těhotenství

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, kdy se nedoporučuje létat. Četla jsem...

Letet nebo neletet v tehotenstvi?

Dobry den, mame uz dlouhou dobu naplanovanou dovolenou do USA. Jsem ale tehotna...

LetiAT4 a HiPP

Dobrý den, jsem nastávající maminka a od kamarádky (která již porodila) jsem...

Letitá bradavice na penisu

..........k mému předchozímu dotazu jsem zapomněl připojit původně zamýšlenou...

Letitá bradavice na penisu

Dobrý den paní doktorko. Samozřejmě očekávám, že mě pošlete k lékaři. Psaním...

Letrox

Je mi 17 let a zjistili mi sníženou cinnost stitne žlázy +vysoký cholesterol,nasadili...

Letrox

Dobrý den, minulý týden mi byla zjištěna hypofunkce štítné žlázy, medikace...

Letrox

Dobrý den, je mi 30 let, vazim 47kg/165cm a nedavno mi zjistila TSH 5,4, Anti...

Letrox

Dobrý den, začala jsem užívat Letrox 50 1x denně, pro sníženou funkci štítné...

Letrox

Dobrý den, bych se zeptat zda letrox na hypofunkci šž ovlivňuje antikoncepci....

Letrox

Dobrý den chtěla bych se zeptat léčím se ze sníženou funkcí štítné žlázy beru...

Letrox

Dobry den,rada bych se zeptala.Uzivam letrox150,tachystin a vapnik.Rada bych...

Letrox

Dobrý den, asi před rokem jsem byla u své obvodní lékařky skr to, že mi na darování...

Letrox 100 + femibion 800

Dobrý den. Mám problém se štítnou žlázou a byl mi nasazen letrox 100,který...

Letrox 125

Maminka 84 let brala dlouhodobě Letrox 100. Kontrolní výsledek odběru je špatný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×