Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Liparokela

Kateřina 9.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jsem v prosinci po operaci pupeční kyly a ted 2.7.16 po operaci akutní liparokély,taky v pupku,jizva se zhojila dobře,je trošku keloidní,ale včera jsem si při čištění pupíku našla zase bulku co mi z něj ,,leze´´ (vypádá to dost podobně jen je to trošku víš,než byla ta předchozí a tentokrat je to pouze trošku bolestive naomak ,minule bylo i zvraceni,prujem,velke bolesti) je možné ,že se po měsíci od operace ,kdy jsem kromě sama sebe netahala nic objeví znova? ptám se protože plánuji založit rodinu a nevím jestli mám opět navštívit chirurgii,nebo se to třeba časem může nějak ztratit?popř.to těhotenství nijak nevadí? předem moc děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Dobrý večer. Možné to samozřejmě je. Určitě vyhledejte operatéra a ukažte mu to.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lindynette20 a klion D100

Dobry den p.doktorko chtela bych se zeptat..jestli klion D100 snizuje ucinost...

Lindynette20 vs Penbene

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s účinností antikoncepce, když beru...

Lindynette20- krvácení

Dobrý den, mám svou první antikoncepci Lindynette20! Beru ji teprve 8 dní, ale...

Lindynnete 20

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepce. V době menstruace jsem si omylem...

Linearní sklerodermie

PROSIM-chtěla bych se zeptat zda se dá nějak léčit Linearní sklerodermie?Předem...

Linex forte a antikoncepce

Dobrý den. Prosím vás snižují probiotika Linex forte účinnost antikoncepce?

Linfatické masáže

Dobrý den mám, dotaz zda jsou pro mne vhodné linfatické masáže na přístrojích...

Linoladiol-jak postupovat?

Lékař mi předepsal Linoladiol N VAG CRM 50gm (II), 1-2x týdně (2x opakovat)...

Líný žlučník v těhotenství

Dobrý den, již 2 roky mě trápívají 1x za čtvrt roku křeče v břiše. Při vyšetření...

Lipanthyl 267M

Dobrý den. Mám dotaz na lék Lipanthyl 267M. Chci se zeptat, jestli má vliv na...

Lipidogram

Dobry den pane doktore/doktorko. Je mi 33 let. Byla jsem na preventivni prohlidce...

Lipidy

Dobrý den, včera jsem byla na kontrole na II.interní klinice, dělali mi den...

Lipidy a menopauza

Dobrý den, dva roky beru Cholib 145/40 - každé 3 měsíce chodím na kontroly a...

Lipofibrom

Dobrý den je mi 20let a asi před půl rokem jsem si pod kůží na přední straně...

Lipom

Dobrý den,asi před rokem jsem si našel pod kůži na paži takovou bulku,nebolí...

Lipom

Dobrý den, před časem jsem si na vnitřní straně stehna, v třísle našla bulku,...

Lipom


Lipom

Dobry den, moc v´Vás prosím o radu. Před 14 dny jsem byla na operaci lipomu...

Lipom

Dobrý den,mám bolest v levém podžebří.Po ultrazvuku byl nalezen lipom,ale to...

LIPOM

Dobry den,chtěl bych se zeptat na lipom,po jeho odsranění se provádí mikroskopický...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zduření uzliny pod čelistí, nateklá dáseň

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaké zkušenosti s těmito příznaky....

Bolení žaludku po antibiotikách

Dobrý den. Včera jsem byla na chirurgii ve Vinohradské nemocnici - Diagnóza...

Jedno vajce väčšie ako druhé

Takže je to v poriadku ?

Kožní obtíže

Dobrý den , mám takový problém odstěhovala jsem se od rodičů do svého bytu a...

Ovlivní zánět močáku riziko otěhotnění po nechráněném sexu?

Dobrý den, měla jsem s přítelem 4x nechráněný sex za jednu noc, ale přítel se...

Zácpa a krev ve stolici


Od včera mě začla bolest záda

Dobrý den od včera me začla boles záda.. přesněji v oblasti kříže.. nemůžu se...

Vakuový fenomén- vysvetleni diag.laikovi


Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptet. Jsem ve 24.týdnu těhotenství a na vyšetření...

Nitroděložní tělísko a výtoky

Dobrý den, před dvěma roky mi byl z dělohy odstraněn polyp, poté zavedeno...

Mirtazapin 30mg

Dobrý den, lékař mi na úzkosti předepsal Mirtazapin 30mg 1tbl na noc. Chtěla...

Ošetřování rány

Dobrý den. Prodělala jsem pneumothorax a byla mu provedena hrudní drenáž pod...

Aurorix- úzkostné stavy

dobrý den, beru 6 dní 1/2 tabl. Aurorix na úzkostné stavy a od první dávky skoro...

Slyším hlasitý tlukot srdce

Dobrý den, v posledních týdnech se mi několikrát stalo následující: vleže...

Polknutí antikoncepce

Dobrý den, dnes, když jsem zapíjela antikoncepci, tak jsem silně polkla a zdálo...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Pigmentace na břiše

Dobry den, Mam taky problem ze sa mi cez noc spravil cerveny maly flak na bruchu,...

Loupe se kůže v uších

Dobrý den, už více jak rok se mi loupe kůže v uších a uši přitom svědí. Navštívila...

Žloutenka u matky a očkování dítěte

dobrý den, mám žloutenku typu C, můžu očkovat svoj dítě po narození když bude...

Jedno noční buzení s pláčem a nechce zpět do postýlky!!

Dobrý den, mám 17.měsíční dcerku poslední týden máme takový problém! Večer bez...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×