Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lipom

Jitka . 12.2.2016

Dobry den, moc v´Vás prosím o radu. Před 14 dny jsem byla na operaci lipomu pod kůží v oblasti břicha. V místě operace mám stále bouličku. Je možné jde třeba ještě o nějaký otok po operaci?? Výpotek?? Velikostně je to stejné, jak byl ten onen operovaný lipom....Děkuji moc!!!

Odpovídá:

MUDr. Simon Julínek

Specializace: Chirurgická terapie onemocnění žilního systému (křečové žíly) Pracoviště: klinika Palas Athea

Dobrý den,nemusíte mít strach , že by pan doktor minul lipom. Bude se jednat , jak uvádíte , o hematom, serom- ranná tekutina, to nejlépe posoudí operatér a punkčně například bouličku zmenší. Zdraví Dr.Simon Julínek

Související dotazy

Lipom plodu
Dobrý den, ve 30 týdnu těhotenství nám bylo sděleno,...
Lipom filum terminale
DOBRY DEN.MAM LIPOM FILUM TERMINALE 2MM SIROKY A 11...
Lipom na hlavě a bolesti hlavy
Dobrý den, Na temeni hlave mi vnikla boule, která...
Lipom
Dobrý den, našla jsem si pod kůží na přední stěně...
Lipom filum terminale
DOBRY DEN.MAM LIPOM FILUM TERMINALE.PRED ROKEM 11 CM...
Lipom
Dobrý den, mám na hlavě ve vlasech tukovou bulku, kterou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Linearní sklerodermie

PROSIM-chtěla bych se zeptat zda se dá nějak léčit Linearní sklerodermie?Předem...

Linex forte a antikoncepce

Dobrý den. Prosím vás snižují probiotika Linex forte účinnost antikoncepce?

Linfatické masáže

Dobrý den mám, dotaz zda jsou pro mne vhodné linfatické masáže na přístrojích...

Linoladiol-jak postupovat?

Lékař mi předepsal Linoladiol N VAG CRM 50gm (II), 1-2x týdně (2x opakovat)...

Líný žlučník v těhotenství

Dobrý den, již 2 roky mě trápívají 1x za čtvrt roku křeče v břiše. Při vyšetření...

Lipanthyl 267M

Dobrý den. Mám dotaz na lék Lipanthyl 267M. Chci se zeptat, jestli má vliv na...

Liparokela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem v prosinci po operaci pupeční kyly a...

Lipidogram

Dobry den pane doktore/doktorko. Je mi 33 let. Byla jsem na preventivni prohlidce...

Lipidy

Dobrý den, včera jsem byla na kontrole na II.interní klinice, dělali mi den...

Lipofibrom

Dobrý den je mi 20let a asi před půl rokem jsem si pod kůží na přední straně...

Lipom

Dobrý den,asi před rokem jsem si našel pod kůži na paži takovou bulku,nebolí...

Lipom

Dobrý den, před časem jsem si na vnitřní straně stehna, v třísle našla bulku,...

Lipom


Lipom

Dobrý den,mám bolest v levém podžebří.Po ultrazvuku byl nalezen lipom,ale to...

LIPOM

Dobry den,chtěl bych se zeptat na lipom,po jeho odsranění se provádí mikroskopický...

Lipom

Dobrý den, již delší dobu pozoruji že se mi na levé straně cca 10 cm od pupíku...

Lipom

Dobrý den ráda bych se zeptala,již 14 dní mě bolí levá ledvina nebo spíše těsně...

Lipom

Dobry vecer pane doktore.....Moc Vam dekuji za rychlou odpoved, ohledne operace...

Lipom

Dobrý den, mám na hlavě ve vlasech tukovou bulku, kterou mi potvrdila i má praktická...

Lipom filum terminale

DOBRY DEN.MAM LIPOM FILUM TERMINALE.PRED ROKEM 11 CM DLOUHY ,2MM SIROKY.TED...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×