Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lunafem

Gynekologie Veronika . 24.2.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, beru antikoncepci Lunafem jeden měsíc. Menstruace proběhla v pořádku, ale teď v 1. týdnu braní prášků jsem si jeden den zapomněla prášek vzít (zjistila jsem to až po 12ti hodinách) a den před tím jsem měla pohlavní styk. V návodu se píše že se mám poradit s lékařem, ale je zrovna před víkendem a já nemám možnost zajít na gynekologii. Je možnost že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď. Veronika

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nadále pokračujte v užívání antikoncepce, navíc se k tomu ještě týden chraňte další antikoncepční metodou. Chyba v prvním týdnu užívání je riziková chyba, tedy určitě existuje možnost, že jste otěhotněla. Vyčkejte menstruace, zakupte si těhotenský test.

Související dotazy

Lunafem
Dobry den prosim vas beru prasky lunafem 3 roky s pritelem...
Lunafem
Dobrý den. Přešla jsem z antikoncepce Minerva na Lunafem,...
Lunafem
Dobrý den, chtěla jsem zeptat jaký vliv má lék cotrimoxazol...
Lunafem
Dobrý den, potřebovala bych poradit co se týče užívání...
Lunafem
Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli uz mate zkusenosti...
Antikoncepce Lunafem a zvracení
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je špatně,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lumbální punkce

Dobrý den, píšu ještě jednou, protože jsem nepřiložila třetí list souboru....

Lumbální punkce

Dobrý den, v příloze máte výsledek z Lumbální punkce. Můžete mi prosím napsat...

Lumbální punkce


Lumbální punkce

Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda se dá z lumbalni punkce zjistit zda mám...

Lumbální punkce a rakovina

Dobrý den. Ráda bych se zeptala jestli je možné, že má pacient zhoubný nádor...

Lumbální spinální stenóza, klaudikace, tlak na durální vak.

Dobrý den, po delším stání či chůzi, tíha nohou, zakopávání podlamování nohou,...

Lumbarni puknce

Dobry den , mam dotaz byla sem na lubalnic punci ,mam stasny bolesti hlavy i...

Lumboischialgie kyčelního kloubu

Dobrý den, od 9/2015 se u mne začaly projevovat bolesti L kyčel.kloubu takového...

Lumboischialgie při protrusi disku L4/5. L5/S1

mám velké bolesti a tlačí to na mýchu jaké jsou moje vyhlídky. už teď stěží...

Lumboischiatický syndrom. Spondyloarthroza

Dobrý den, je mi 40 let (sedavé zaměstnání, 3-5x do měsíce jízdy os.vozidlem...

Lunafem

Dobry den prosim vas beru prasky lunafem 3 roky s pritelem sme se rozhodli pro...

Lunafem

Dobrý den, potřebovala bych poradit co se týče užívání antikoncepce Lunafem....

Lunafem

Dobrý den, chtěla jsem zeptat jaký vliv má lék cotrimoxazol al forte na antikoncepčí...

Lunafem

Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli uz mate zkusenosti s antikoncepci Lunafem....

Lunafem

Dobrý den. Přešla jsem z antikoncepce Minerva na Lunafem, kde je menší dávka...

Lunafem * Augmentin 1g

Dobrý večer. Prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda lék Augmentin 1g ovlivňuje...

Lunafem a Duomox 500

Dobrý den, užívám HA Lunafem a 13.4.2016 jsem začala užívat na 7 dní antibiotika...

Lunafem a Enhancin

Dobrý den, beru antibiotika Enhancin a antikoncepci Lunafem. Chtěla bych vědět,...

Lunafem a Ospen 1500

Dobrý den, užívám antibiotika Ospen 1500 (3x denně po dobu deseti dní). Tato...

Lunafem místo Artizia

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, poslední rok jsem užívala antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×