Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Lyndinette 20

Gynekologie Veronika 26.3.2012

Dobrý den,po dvou měsících jsem opět začala brát HA Lindynette 20,ale nasadila jsem je až týden po menstruaci,chci se zeptat zda to něčemu vadí,popřípadě jestli prášky momentálně vůbec fungují,když jsem je nasadila později,než by se správně mělo.Předem děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, prášky jsou v této fázi nespolehlivé. Nutné brát antikoncepci mezi 1.-32.dnem menstruace. Příčinou bude pravděpodobně i nepravidelné špinění v průběhu cyklu.

Související dotazy

Lyndinette 20
Dobrý den , mám menší dotaz napojila jsem si antikoncepci...
Marihuana
Dobrý den, beru prednison 20 mg 3 krat denně na...
Bronchiolitida
Dobrý den. Jaká je alternativní léčba diagnozy : respirační...
Kašel
Dobrý den,při podávání prednisolu 20 vnučce které je...
Antikoncepce a její užívání
Dobrý den, mám takový problém beru už od svých 15ti...
Melovis a hučení v uších
V minulosti jsem měl problémy s pravým kolenem, tak...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lymská borelioza

Dobrý den, před týdnem se na mě přisálo klíště (na varlata)- myslím že jsem...

Lymská borelioza

Dobrý den, Potřebovala bych poradit v červnu minulého roku jsem měla přisáté...

Lymská borelióza

Dobrý den, rád bych se zeptal na příznaky 3.stádia L. boreliózy. Mohou být příznaky...

Lymská borelioza

Dobrý den, byla mi z krve zjištěna lb a lékař mě léčí jen atb. Doxybene a já...

Lymská borelioza a kojení

Dobrý den, byla mi krevním testem potvrzena nákaza LB. Lékař mi nepředepsal...

Lymská borellioza

Dobrý den, prosím, chci se zeptat, jestli nemůžu mít LB? Testy z krve mám negativní....

Lymská borrelioza

Dobrý den, po vysokých teplotách, pocení , bolestech hlavy a velmi vysokých...

Lymská borrelioza

Dobrý den, po 3 týdnech po přisátí klíštěte se mi objevila červená skvrna. Zašla...

Lyndinete

Dobrý den , přiholila jse mi taková věc ... Syn mi snědl jeden prašek ... Nemuže...

Lyndinette - 2 plata a zapomenutí

Dobrý den paní doktorko, je léto, tak jsem se rozhodla vzít dvě platíčka...

Lyndinette 20

Dobrý den , mám menší dotaz napojila jsem si antikoncepci protože jsem šli na...

Lyndinnete 20

Dobrý den, začala jsem brát HA bez menstruace budu po 7 dnech chráněna?

Lyndynette 20

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci lyndynette 20 . Bohužel jsem si první...

Lynfodrenáže

Mám otoky nohou,kožní lékařka mi doporučila přístrojovou lynfodrenáž.Byl jsem...

Lynchův syndrom?

Dobrý den, ráda bych poradila, zda si myslíte, že by mohlo dojít ke zděděné...

Lyrica a cukor

Prosim zistili mi zvyseny cukor v krvi ,6,4 moze to mat na svedomi lyrica? Berem...

Lyrica a močová inkontinence

Dobrý den, již asi 10 let mám diagnostikovanou úzkostně-depresivní poruchu....

Lyrica a neurontin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může léky lyrica a neurontin vydat i praktický...

Lyrica se štamprdličkou...?

Dobrý den,manžel (65 let)je bechtěrevik,zatím to zvládal a nebral trvale žádné...

Lyrica v těhotenství

: Dobrý den, jsem na začátku těhotenství, beru lyriku 150-0-150, mám GAD. Doktor...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvýšené ALP a bilirubin

Dobrý den, rád bych se zeptat, co znamenají zvýšené hodnoty bilirubinu a S_ALP.Byl...

Motání hlavy

Dobry den, jiz pul roku ma trapi motani hlavy, pocit jakoby houpani ( nestability),...

Kožní obtíže

Dobrý den, v březnu jsem přeléčena na bakteriální vaginozu. Od té doby se mi...

Bulka na varleti

Dobrý deň , mám 18 rokov a na ľavom semeníku mám už asi od 13 rokov guličku...

Amoksiklav - bolest při stolici

Dobrý den, před třemi dny jsem dobrala antibiotika Amoksiklav. Během užívání...

Antibiotika v práci


Parazit ve stolici

Dobrý deň, som atopik odnarodenia, ale od 15 do 30 rokov som nemal nejaký problém,...

Popis RTG nálezu krční a bederní páteře a další doporučení

Dobrý den. Moc prosím o vysvětlení rentgenu + diagnozy od lékaře . Děkuji ....

Schmorlovy uzly

Dobry den, prosim o osvětlení pojmu Schmorluv uzel a jeho vliv a vývoj na obratel....

Bolest nohy po zánětu achilovky

Dobrý den mám dotaz před 2 lety sem mel vyron kotniku před rokem sem mel těžký...

Svědění penisu

Dobrý den, mám problém, je mi 19 let a zhruba před 5 mesici jsem mel sexualni...

Bulka mezi penisem a stehnem


Narušená panenská blána


Otok kolene

Dobrý den. Již delší dobu mě trápí bolesti kolebe, s nimiž jsem byla u ortopeda...

Bolest nohy

Dobry den. Nedokazu upresnit jestli me boli achilovka nebo jen pata. Na omak...

Průjem a zpoždění menstruace

Dobrý den, už 3 den mi je zle od žaludku,ale nezvracim, mám průjem. A 3 den...

Kondylomata

Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v tom i něco víc??

Svědění konečníku

Dobrý den, už tři dny trpím svěděním v oblasti konečníku (zejména při pohybu)....

Trhání zubu

Trhání zubu, před týdnem jsem byl na trhání zubu 7vlevo dole. Paní doktorce...

Cysta na penise

Dobrý den, udělal se mi na varleti bily pupinek, nijak to neboli, ale je to...

Reklama
Zavřít