Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lyrica a cukor

Lenka . 1.6.2014 redakce uLékaře

Prosim zistili mi zvyseny cukor v krvi ,6,4 moze to mat na svedomi lyrica? Berem ju na trojklanny nerv. 3 krat denne, v neziaducich ucinkoch sa to pise, ale lekarka to zamietla, zevraj to z lyrici nieje, berem ju skoro rok, dakujem

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, píše-li se to v nežádoucích účincích, jistě je to možné. Ačkoliv lyricu používám poměrně často, tento problém jsem neřešila.

Související dotazy

Zvyseny cukor
Dobry den Rada by som sa spytala som v 24tt a robili...
Lyrica a neurontin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může léky lyrica...
Cukor a anesteza
Dobry den Rada by som sa spytala ci ma vplyv cukru...
Zvyseny cukor
Dobry den Rada by som sa spytala som v 24tt a robili...
Test na cukor v tehotenstve
Dobry den. Mam absolvovat test na cukor v 24tt. Ja...
Předávkování léky Lyrica nebo Rivotril
Dobrý den beru už nějakou dobu léky Rivotril a Lyrica...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lymská borrelioza

Dobrý den, po 3 týdnech po přisátí klíštěte se mi objevila červená skvrna. Zašla...

Lymská borrelioza

Dobrý den, po vysokých teplotách, pocení , bolestech hlavy a velmi vysokých...

Lyndinete

Dobrý den , přiholila jse mi taková věc ... Syn mi snědl jeden prašek ... Nemuže...

Lyndinette - 2 plata a zapomenutí

Dobrý den paní doktorko, je léto, tak jsem se rozhodla vzít dvě platíčka...

Lyndinette 20

Dobrý den , mám menší dotaz napojila jsem si antikoncepci protože jsem šli na...

Lyndinette 20

Dobrý den,po dvou měsících jsem opět začala brát HA Lindynette 20,ale nasadila...

Lyndinnete 20

Dobrý den, začala jsem brát HA bez menstruace budu po 7 dnech chráněna?

Lyndynette 20

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci lyndynette 20 . Bohužel jsem si první...

Lynfodrenáže

Mám otoky nohou,kožní lékařka mi doporučila přístrojovou lynfodrenáž.Byl jsem...

Lynchův syndrom?

Dobrý den, ráda bych poradila, zda si myslíte, že by mohlo dojít ke zděděné...

Lyrica a močová inkontinence

Dobrý den, již asi 10 let mám diagnostikovanou úzkostně-depresivní poruchu....

Lyrica a neurontin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může léky lyrica a neurontin vydat i praktický...

Lyrica se štamprdličkou...?

Dobrý den,manžel (65 let)je bechtěrevik,zatím to zvládal a nebral trvale žádné...

Lysá místa

Dobrý den, asi před rokem se mi v okolí penisu začlo ztrácet ochlupení, začalo...

Lysá místa

Dobrý den, asi před rokem se mi v okolí penisu začlo ztrácet ochlupení, začalo...

Lysá místa a občasné svědění na podbřišku kůže

Dobrý den, mám problém ze občasné svědění na lysých míst na podbřišku. Nedávno,...

Lysé místo na hlavě

Dobrý den,
 píšu ohledně lysého místa na své hlavě. 
Je mi 17 let.
 Před...

Lysina

Dobrý den. Mám velký problém. Už od malička nemám na hlavě vlasy. Jedná se...

Lysina ve vlasech

Dobrý den, Před 3 týdny jsem si našel lysinu na hlavě o průměru asi 2.5cm....

Lysiny ve vlasech 11 letý syn

Synovi /11let/ se objevila lysá místa ve vlasech, před měsícem velikosti korunové...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×