Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Lze podle pohledu odhalit úbytek zubní skloviny?

Zuby Daniel 2.5.2017

Dobrý den, mám otázku ohledně úbytku zubní skloviny. Je to pár týdnů co si začala dělat mezírka mezi předními jedničkami. Mám také pocit, že jeden zub je tlustší a jeden zase tenčí, oba dva jsou citlivější. Před měsícem jsem byl u své zubařky. Ptal jsem se jen na tu tloušťku ale na tu mezírku nikoliv. Zubařka mi sdělila, že oba dva zuby jsou zdravé, i podle rentgenu. Může zubařka od pohledu odhalit úbytek zubní skloviny?

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, pokud chodíte pravidelně na preventivní prohlídky, pak by případné odchylky od no...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jaromír Piskáček

Specializace: Stomatochirurgie, Stomatologie‎ Pracoviště: Dental clinic Dr. Piskáček, Praha - Anděl

Dobrý den, není to nic zvláštního, že sklovina ubývá - zvláště u lidí, kteří jí hodn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zubní sklovina
Dobrý den, mám poslední dny neustále slanost v ústech....
Demineralizovaná zubní sklovina
Dobrý den, paní doktorka mi řekla, že mám demineralizovanou...
Zubní sklovina
Dobrý den, měla jsem rovnátka na pevno a řekla bych,...
Paradentóza a úbytek skloviny
Mohla by se ztráta zubní skloviny nějak nahradit? A...
Zubní sklovina - jak jí posílit?
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak posílit zubní sklovinu...
Zubní sklovina
Dobrý den, ráda bych se zbavila bílých skvrn za...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lze otěhotnět po 14ti dením vysazením HA ?

Zdravím , mám takový problém já a moje přítelkyně jsme jeli na dovolenou , a...

Lze otěhotnět po injekci na vyvolání menstruace? Mám si nechat před těhotenstvím odstranit septum v děloze?

Dobrý den měla bych otázku ohledně těhotenství po aplikaci injekce vyvolávací...

Lze otěhotnět po podvazu vaječníků?

Je mozdne bit zase tehotna pokud mam podvaznave vajecniky.pokud ano kolik bi...

Lze otěhotnět přes HA?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět přes HA. Beru ji přes...

Lze otěhotnět při menstruaci?

Dobrý den, mám takový dotaz.. Při menstruaci, která začala 4.listopadu, jsem...

Lze otěhotnět při menstruaci?

Dobrý den, mám takový dotaz.. Při menstruaci, která začala 4.listopadu, jsem...

Lze otěhotnět?

Přeji dobrý den, mám dotaz, zda-li je možné otěhotnět v den, kdy jsem si vzala...

Lze ověřit dostatečnost protilátek v těle?

Dobrý den, lze ověřit dostatečnost protilátek v těle? Kde a jaká je cena?

Lze ovlivnit velikost penisu pred porodem?

Dobry den, zajimalo by me jestli lze nejak ovlivnit budouci rust penisu ditete...

Lze podle fotografie určit, jestli se jedná o kaz?

Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda lze podle fotografie určit, jestli se...

Lze předejít resekci zubu?

Dobrý den, před 20 lety mi byla provedena resekce horní trojky. Vloni se mi...

Lze při artroskopii zjistit Bakerovu cystu?

Dobrý den rád bych se prosím zeptal zdali při provedení artroskopického vyšetření...

Lze při sportovní zátěží když jsem astmatik užívat nějaké dávky umělého adrenalinu (epinefrin) ?

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat lze při sportovní zátěží když jsem astmatik...

Lze přijít touto cestou k nějaké infekci?

Dobrý den, mam asi hloupý dotaz, ale pro klid duše. Byl jsem na testování HIV,...

Lze příznaky PP zaměnit s vážnější nemocí?

Dobrý den, od srpna loňského roku trpím problémem, který všemi příznaky odpovídá...

Lze půlit Concor?

Dobry den, uzivam concor combi 5/5. Nyni jsem zhubla 10 kg a hodnoty tlaku i...

Lze s vysokým tlakem aktivně sportovat?

Dobrý den, již delší dobu (zatím měsic) mám vysoký tlak 190/105 puls 62před...

Lze se nakazit kapavkou při orálním sexu?

Dobrý den. Když se člověk nakazí při orálním sexu kapavkou (kapavka v krku)...

Lze se nakazit listeriozou z plátkového sýra?

Dobrý den, jsem těhotná, v pátek jsem snědla tvrdý plátkový sýr typu emmentál...

Lze se nakazit při vzájemné masturbaci mužů?

Dobrý den pane doktore, můj dotaz se týká přenosu pohlavních chorob při vzájemné...