Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Lze zjistit pohlavní nemoc z výtěru v krku?

Pohlavní nemoci Petra 19.4.2013

Děkuji za vaši odpověď. Chci upřesnit - ptala jsem se, zda by ve výsledku výtěru krku (prováděn praktickým lékařem pro potvrzení angíny) byly nalezeny stopy pohlavní nemoci. Dle mnou napsaných příznaků jste odhadovala kapavku a chlamydie. Předem děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Při běžném výtěru z krku se tyto patogeny způsobující pohlavní nemoci nezjistí, musel by ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jaké jsou příznaky pohlavní nemoci?
Mohly by být tyto problémy příznakem některé pohlavní...
Pohlavni nemoc
Dobry den.Chci se zeptat zda se da prenest nejaka pohlavni...
Pohlavní nemoci
Za jak dlouho po rizikovém styku se mám nechat testovat...
Pohlavní nemoci
Ahoj všem z poradny, prosím jaké nemoci mohou hrozit...
Pohlavní nemoc
Dobrý den, před necelým měsícem jsem byl na nuru masáži...
Pohlavní nemoci
Chtěla sem se zeptat, jdou nějakým způsobem poznat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lze v ČR předepisovat Pentomer retard 400mg?

Dobrý den, chci se zeptat, zda může obvodní lékař napsat léky, Pentomer retard...

Lze ve stěrech u gynekologa zaměnit kvasinky a laktobacily?

Dobrý den, rády bychom se zeptaly, zdali v laborce zjistí při stěrech laktobacilózu?...

Lze vyléčit generalizovanou úzkostnou poruchu?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je Generalizová úzkostná porucha léčitelná,...

Lze vyléčit ztukovatělá játra při obezitě?

Dobrý den, měl bych 2 dotazy ohledně stavu jater. První pokud jsou játra ztukovatělá...

Lze vyřešit zdravotní problémy užíváním šťáv ze zeleniny a ovoce ?

Dobrý den, nedávno jsem četla knihu o zeleninových a ovocných šťávách a jejich...

Lze z EEG zjistit, zda má člověk deprese?

Dobrý den, četla jsem, že se dá pomocí EEG zjistit zda pacient trpí depresí,...

Lze z jídelníčku zcela vyřadit pečivo ?

Dobrý den. Zajímalo by mě jestli lze zcela vyřadit pečivo z jídelníčku. Má dcera,...

Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Lze zjisti alergii na potraviny jinak než positivnim IgE

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda jde alergie na potraviny či jiné alergeny...

Lze zjistit HCG při laboratorním vyšetření moči?

Dobrý den, šla jsem k lékaři se zánětem moč.měchýře. Oznámila jsem mu, že se...

Lze zjistit pri darcovstvi krve rakovinu jater?

Dobry den mam dotaz, kdyz je clovek darcem krve, lzez krve poznat onemocneni...

Lze zjistit streptokok v moči?

Dobrý den, lze zjistit streptokok z moči? Prodělala jsem angínu, ale bolesti...

Lze zjistit těhotenství před očekávanou MS

Dobrý den, beru pravidelně HA. Tento měsíc jsem jí, ale vynechala. Poslední...

Lze zvětšit penis ?

Dobrý den.. Chtěl bych se zeptat jestli existují spolehlivé metody jak zvětšit...

M

Dobrý den, Po masturbaci začnu krvácet z penisu nevím jestli je to normální,...

M

Dobrý den, Problémy začali před týdnem, myslela jsem že jde o anginu, zvýšené...

M-antigen v krvi

Dobrý den, když jsem byla darovat krev, zjistili, že mám M-antigen a že nemohu...

M. Bechtěrev

Dobrý den pane doktore mám bechterev pátého stupně beru palgotal a po hodině...

M. Bechtěrev

Dobrý den, je mi 24 a před dvěma lety mi diagnostikovali Bechtěrevovou nemoc....

M. Bechtěrev V.stupeň

Dobrý den, prosím o Váš názor k přiloženým snímkům. Moje diagnoza je M. Bechtěrev...