Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mám menstruaci už asi 9 den.

Antikoncepce Ilona 8.2.2017

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat. Mám menstruaci už asi 9 den. Ne a ne přestat.
Den před tím, než jsem je dostala jsem měla prášek ,,po,,.
Antikoncepci neberu už několik let. Prášky ,,po,, jsem měla už dvakrát ve svém životě. Tenhle byl třetí a nikdy jsem neměla takové problémy.
Je možné,že to je tím? Nemohu jít ani na prohlídku ke svému lékaři.
Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, ano, může to být následkem toho, že jste použila postkoitální antikoncepci, post...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Menstruace již 9 den
Dobrý den pane doktore. Jsem téměř 7 týdnů po - myslím...
Možnost otěhotnění poslední den menstruace
Dobrý den, je mi 18 a už asi třetím měsícem se mi konečně...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
Plodné dny
Dobrý den, chci se zeptat. S manželem se snažíme(cca...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Dna
Dobrý večer, manžel je měsíc po laparoskopické operaci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mám lehké bolesti jako při menezes a trochu špiním

Dobrý den, asi 11 let se dvěmi krátkými pauzami beru antikoncepční pilulky Yasminelle....

Mám lehkou srdeční arytmii

Dobrý den, má lehkou srdeční arytmii - většinou zjistím pouze při měření tlaku....

Mám malá varlata a vystupují mi do dutiny břišní

Prosím o radu.Mám malá varlata a vystupují mi do břišní dutiny.Jsou tam téměř...

MAm maleho syna je mu 7mě...

MAm maleho syna je mu 7měsícu je velmi živí od 6měsícu se plazí často do nečeho...

Mám malou bulku v pravém třísle o velikosti hrášku

Dobrý den, už asi 8 let mám malou bulku v pravém třísle o velikosti hrášku....

Mám malý penis

Dobrý den.Bude mi 15 let a mám problém s penisem,od narozeni mi neroste je to...

Mám malý penis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je mi sice 14 let ale už mě to zajímá, zdá...

Mám malý penis

Dobrý den, je mi 15 let. Můj penis měří 10 cm a proto se bojím že mi penis vyroste...

Mám maly penis a neroste mi

Dobry den chtěl jsem se zeptat, za 2 mesice mi bude 17 a můj penis ma při stoporeni...

Mám mazové žlázy na glancu, a přesto to bolí

Dobrý den mam mazove zlazy na glancu, a přesto to boli da se s tim něco dělat...

Mám menstruaci, když beru prášky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální když mi před týdnem skončila...

Mám menší prsa a ovulaci skoro vůbec

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je možné, ze cca měsíc co užívám kyselinu...

Mám mezi palcem a ukazováčkem levé ruky pupínky

Dobrý den, už asi 3 dny mám mezi palcem a ukazováčkem levé ruky pupínky, které...

Mám mezi třísli tenhle červený flek

dobry den už dlelší dobu mam mezi třísli tenhle červeny flek, nevite o co by...

Mám mierne pukanie v kolene

Dobrý deň mám otázku bol som na vyšetrený a puká mi mierne v kolene a dal mi...

Mám minimálně rok problémy s bolesti v krku,občas chrapot,..

Dobrý den mám minimálně rok problémy s bolesti v krku,občas chrapot, pískání...

Mám Mirenu a nemenstruuji

Dodrý den,asi rok mám vyměněněné antikoncepči tělísko MIRENA.vždy jsem lehce...

Mám moc nízký pulz?

Dobry den, mal by som par otazok, skratka by som potreboval vediet aj nazor...

Mám mononukleózu cca měsíc

Dobrý den, mám mononukleózu cca měsíc, léčím se doma a držím předepsanou dietu....

Mám mutaci MTHFR

Dobrý den, protože často po lécích, které mohou způsobovat krvácení krvácím,...