Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Postinor

Antikoncepce Míša . 20.8.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, mám takový menší problém...10.8. jsme s přítelem měli menší nehodu..musela jsem použít Postinor,vzala sem si ho do 24hodin po styku (beru antikoncepci Adele)...16.8. jsem měla dostat menstruaci, ale pořád sse žádná nedostavila, ani špinění...co mám dělat?:-( děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, užíváte antikoncepci a potřebovala jste užít Postinor? Tahle kombinace hormonů může být příčina toho, že se krvácení nedostavilo. Každopádně si zakupte těhotenský test, pokud bude negativní, pokračujte v pravidelném užívání antikoncepce.

Související dotazy

Postinor
Pokud žena požije Postinor, do kdy Postinor funguje?...
Postinor
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět...
Postinor
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor...
Postinor
Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem...
Postinor
Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla...
Postinor
Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci?...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Posouzení zdr. stavu

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o posouzení zdr.stavu. Chtěla bych vědět,zda...

Posouzení zdravotního stavu pro soud

Dobrý den ,v březnu 2011 jsem prodělal operaci na neurochirurgii a noha byla...

Post-menopauzální problémy

Dobrá den. Kolem 50 let jsem začala mít velké problémy, pocení a návaly horka,...

Postevakuační Dribbling

Dobrý den, je mi 17 let a "trpím" postevakuačním dribblingem. Bohužel netuším...

Postevakuační dribbling i u ejakulace

Dobrý den přeju .Je mi 36 let a vždy po močení či ejakulaci dojde po chvilce...

Postherpetická neuralgie

Dobrý den, je mi 29 let a před rokem jsem dostala pásový opar. Praktická lékařka...

Postherpetická neuralgie

Dobrý den , prosím o radu, zda existuje pomoc při léčbě postherpetické neuralgie.Tato...

Postherpetické neuralgie

Paní doktorko, opakovaně se obracím o radu na Vás, protože jsem byla vždy spokojená....

Postinfekční kašel

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké onemocnění by mohlo byt příčinou mého...

Postinfekční kašel

Dobrý den, již třetí týden mám velice dávivý kašel, začalo to zimnicí první...

Postinor

Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět po přípravku Postinor....

Postinor

Dobrý den, V sobotu (21.01.2017) se nám stala při sexu nehoda a protrhl se...

Postinor

Dobrý den, včera (12.8.) jsem měla nechráněný pohlavní styk a pochybuju o konečném...

Postinor

Dobrý den, potřebovala bych pár informací o postupu užívání postinoru, když...

Postinor

Dobrý den, musela jsem užít Postinor, protože se nám stala taková nehoda. Vzala...

Postinor

Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci? Děkuji

Postinor

Dobrý den, mám menší problém, nebrala jsem HA po dobu 110 dní (3,5 měs.), předtím...

Postinor

DObrý den, chtěla bych se zeptat jak mám postupovat když po užití Postinoru...

Postinor

Dobrý den, potřebovala bych nutně poradit. Prosím spěchá to. Předevčírem jsme...

Postinor

Dobrý den, měl jsem s přítelkyní chráněný sex ale kondom při ejakulaci vyklouzl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×