Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mohu brát dvoje antibiotika?

Léky Simona 19.12.2011

Od čtvrtka beru antibiotika na močové cesty Triprim 200mg a do toho se mi opět začal tvořit v krku zánět na který mi bylo předepsáno před třemi týdny Penbene. Ráda bych se zeptala, jestli můžu brát tato antibiotika dohromady. Moc děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, tři týdny užívání penicilinového antibiotika (Penbene) je u zánětu v krku pomě...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antibiotika a alkohol
Zdravim, beru ospen 1500 na angínu ale 5 den kdy mam...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, brala jsem hormonální antikoncepci Foxinette...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika a hormonální antikoncepce
Dobrý den. Od uterý minulého týdne jsem brala antibiotika...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohou výrůsky na páteři ovlivnit dýchání ?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za obtížemi stát těžké kovy, parazité či candida?

Dobrý den, mám dlouholeté zdravotní problémy s trávením 99% potravin, se...

Mohou zato ledviny?


Mohu alkohol v doplňcích stravy, když mám alkohol zakázaný?

Dobrý den,chci se zeptat obhajobě jsem pila alkohol až minzjustili vysoké hodnoty...

Mohu běhat,hrát volejbal,plavat a jezdit na kole?

Mám diagnostikovanou pupeční kýlu(malou). Na operaci jdu za 3 měsíce. Mohu běhat,hrát...

Mohu bez problémů brát lék

Broncho-Vaxom? Mám chronickou lymfatickou leukémii 16 let, pouze chodím na pravidelné...

Mohu brát dohromady VERMOX A KLION-D?

Dobrý den, dnes jsem si vzala první tabletku VERMOX,další pak za 14 dní a za...

Mohu brát Norethisteron, když mi vynechala menstruace?


Mohu brát Novalgin a Lexaurin?

dobry vecer dnes mi byl napsan citalec jen pulku rano a vecer ze si mam vzit...

Mohu být HIV pozitivní?


Mohu být nakažen HIV?

Dobrý den, měl bych dotaz zda se nejedná o první příznaky nakažení virem HIV,...



Mohu být přesto těhotná?


Mohu byt tehotna

Dobry den, chtela jsem se Vas zeptat jestli je mozne, ze jsem tehotna. Udelala...

Mohu být těhotná ?

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko už delší...

Mohu být těhotná ?

Dobrý den, prosím vás je možné,že jsem těhotná když jsem naposledy s přítelem...

Mohu být těhotná ?

Dobrý den, mám dotaz. Možná si semnou mé tělo jen hraje , ale před MS jsem měla...