Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohu otehotnet?

Linda . 26.2.2014 redakce uLékaře

Dobry den,beru antikoncepci regisha a chci se zeptat jestli mohu otehotnet pri sexu v tydnu kdy neberu antikoncepci a cekam na menstruaci?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, jste chráněná i v pauze, kdy máte menstruaci.

Související dotazy

Mohu otěhotnět po 40tce?
Dobrý den, ptám se pouze hypoteticky (no, tedy za...
NEMOHU OTEHOTNET
DOBRY DEN JE NORMALNI ZE PO DVOU LETECH NEMOHU ZE STEJNYM...
Chci otěhotnět
Zdravím, chtěla jsem se zeptat .chtěla bych s manželem...
Mohu otěhotnět?
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda mohu otěhotnět,...
Mohu otěhotnět?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li bych mohla...
Můžu otěhotnět, když beru antikoncepci?
Dobrý den můžu otěhotnět ikdyž beru antikoncepci (jangi)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohu nějak vyrůst?

Dobrý den, je mi 15 let a jsem dívka, vím, že asi budu chtít hodně, ale chtěla...

Mohu otěhotnět

Dobrý den vysadila jsem antikoncepci z důvodu léčení v nemocnici zatím jsem...

Mohu otěhotnět ?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci už 2 roky a 11.5. mi skončila...

Mohu otěhotnět bez vejcovodů?

Dobry den, bude mi odebran druhy vejcovod, jeden uz mi byl odebran kvuli mimodeloznimu...

Mohu otehotnet den po menstruaci?

Dobry den, mam otazku. 8.brezna jsem vysadila antikoncepci Artizia. Menstruace...

Mohu otěhotnět po 40tce?

Dobrý den, ptám se pouze hypoteticky (no, tedy za svoji kamarádku), ale pokud...

Mohu otěhotnět při 2. platíčku antikoncepce v ovulačních dnech?

Dobrý den, ze začátku bych chtěla říct, že začínám brát teprve druhé platíčko...

Mohu otěhotnět při menstruaci

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnit 6 den menstruace?...

Mohu otěhotnět v neplodných dnech

Paní doktorko, když nebudu brát antikoncepci, mohu otěhotnět v neplodných dnech?...

Mohu otěhotnět z " kapek touhy " ?

Je mi 15, a s přitelem jsme měli nechráněný pohlavní styk. Byl ve mě jen s...

Mohu otehotnet?

Dobry den,chtela bych se zeptat zda mohu otěhotnet,kdyz pouzivam antikoncepci...

Mohu otěhotnět?

Dobrý den, poprvé jsem spala se svým přítelem a měli jsme nechráněný pohlavní...

Mohu otěhotnět?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera jsem si vzala první pilulku antikoncepce...

Mohu otěhotnět?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda mohu otěhotnět, když beru pravidelně...

Mohu otěhotnět?

Dobrý den, před 2 měcísí jsem začala užívat antikoncepci YAZ..Pak jsem měla...

Mohu otěhotnět?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li bych mohla otěhotnět jestli-že jsem...

Mohu otěhotnět? A jsem v pořádku?

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Už cca 3-4 měsíce jsem nedostala...

Mohu otěhotnět????

Dobrý den pane doktore,je mi 36 let a zhruba za rok plánujeme s partnerem další...

Mohu otěhotnit při menstruaci ?

Dobrý den,chtela jsem se zeptat, poslednidobe jsem brala antikoncepci trochu...

Mohu po plicní embolii - léky na oddálení MS?

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit, v listopadu 2011 jsem měla plicní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×