Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mononukleóza

Kosmetika Lucie . 22.1.2012 redakce uLékaře

Paní doktorko může mononukleóza vyvolat nebo způsobit vyrážku jménem pytiriasis rosea gibert?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Tato vyrážka je průvodním jevem různých virových infekcí, zvažuje se i mononukleosa, ale může jít i o zcela jiné typy virů. Při podezření na mononukleosu je třeba provést vyšetření z krve.

Související dotazy

Infeční mononukleóza
Dobrý den, před týdnem mi byla diagnostikována mononukleóza...
Mononukleóza
Dobrý den, před rokem jsem prodělala infekční mononukleózu....
Mononukleoza a cestování
Mononukleóza Dobrý den, byla mi diagnostikována lehčí...
Infekční mononukleoza
Dobrý den, mám problém s reaktivací mononukleózy....
Mononukleóza
Dobrý den, už více jak 2 měcíce jsem více unavená mám...
Prodělaná infekční mononukleóza
Dobrý den, v červenci 2016 jsem prodělala infekční...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Monoklonální gamapatie

Dobrý den, loni na podzim jsem dostal střevní infekci s průjmem a teplotami....

Monoknální gamapatie-co bude dál?

Dobrý den,mám47letého přítele,který má zdravotní problémy,ale z velké části...

Monomukléoza

Dobrý den, mám dotaz, já sám sem zdravý, ale příliš dobrou imunitu nemám. Mám...

Mononukleosa

Dobrý den, nevím zda to sem patří, ale zkusím to. Prodělal jsem v roce 2009...

MOnonukleosa

Dobrý den, před měsícem a půl mi byla diagnostikována reaktivace mononukleozy....

Mononukleosa

Dobrý den pane doktrore, chtěla bych se zeptat, zda existují nějaké vitamíny...

Mononukleosa

Dobrý den, synovec má cca týden a půl mononukleózu. Aktuálně je bez teplot,...

Mononukleosa

Od 10.5. mám mononukleózu. Měl jsem angínu a dost zduřelé lymfatické uzliny...

Mononukleosa ??

Dobrý den. V sobotu mě začalo škrábat v krku, ale nebylo to nějak hrozné, pak...

Mononukleosa vs.jiné onemocnění?

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych znala Váš názor, než se dostanu k dalšímu...

Mononukleoza

Dobrý den, cca před rokem jsem u syna, nyní 5,5 roku zjistila viditelné (dá...

MONONUKLEÓZA

Dobrý den,chci se zeptat.Moje kamarádka nedávno prodělala Mononukleózu.V uterý...

Mononukleoza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč je nevhodné v období léčení kouřit. Všude...

Mononukleoza

Dobrý den, již 3.týden jsem doma s mononukleozou (první týden jsem si teda...

Mononukleoza

Dobrý den chci se zeptat, před včerejškem jsem byl s kamarádem který dostal...

Mononukleóza

Dobrý večer, od 18. prosince 2012 mám zjištěnou mononukleózu. Hodnotu jaterních...

Mononukleóza

Dobrý den, 2 týdny jsem měla virózu, ve středu mi pediatr udělal testy na mononukleozu...

Mononukleóza

Dobrý den,mám prosím Vás dotaz,moje dcera prodělala mononukleozu,je to tak měsíc...

Mononukleoza

Dobry den, momentalne jsem na par tydnu mimo CR a nez jsem odjela, lekar mi...

Mononukleóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v květnu jsem byla nemocná, měla jsem ,,anginu"...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×