Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné otěhotnění?

Petr . 15.3.2015

Dobrý den. S partnerkou jsme měli chráněný pohlavní styk. Ejakulace proběhla do kondomu mimo pochvu. Praktikovali jsme polohu, kdy je partnerka nahoře. Po odeznění mého orgasmu se o můj penis partnerka asi 2x-3x otřela svým pohlavím a přitom mi při některém otření sundala kondom z penisu a nejspíš se ještě několikrát otřela o obnažený penis. Pak jsme to zjistili a ona se šla osprchovat. Je možné riziko otěhotnění? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, pokud se penis dostal po ejakulaci do pochvy, pak otěhotnět může. Pokud jen povrchově, šance je minimální:)

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Možné otěhotnění
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možné otěhotnění
Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je podle Vás pravděpodobnost, že bych mohla...

Možné otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci femoden od července, pravidelne...tento měsíc jsem...

Možné otěhotnění

Dobrý den, včera sem měla s partnerem styk, kdy dovnitř nic "nepustil"--o chvíli...

Možné otěhotnění

Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci Tri-regol parkrát...

Možné otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. S mým přítelem jsme 17.7 a 18.7 2014...

Možné otěhotnění

Takže mohou si být tedy jista, že miminko je přítele tak, jak má být? Dle toho,...

Možné otěhotnění

Pane doktore, o tomto případu jsem také slyšela... Ale zcela se liší od "mého"...

Možné otěhotnění

Pane doktore, můžu to tedy chápat tak, že je to tedy naprosto vyloučené? Nemohlo...

Možné otěhotnění

Vážený pane doktore, totou cestou děkuji za zodpovězení Vašeho dotazu (orální...

Možné otěhotnění

Měla bych takový dotaz. Už delší dobu beru antikoncepci Dienille. Beru jí pravidelně,...

Možné otěhotnění?

Dobrý den paní doktorko, Chtěl jsem se zeptat přítelkyně začala brát HA...

Možné otěhotnění?

dobry den, rada bych vas poprosila o konzultaci, posledne menzes jsem mela...

Možné otěhotnění?

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci. Z posledního platíčka jsem si vzala...

Možné početí

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Už hodně let beru antikoncepci Minesse a teď...

Možné poranění injekční jehlou

Dobrý den, včera jsem byla s ročním synem v obchodě a posadila jsem ho do...

Možné poškození zraku miminka?

Dobrý den, mám jeden pro mě nepříjemný dotaz. Mám chlapečka 8 týdnů starého...

Možné poškození zraku optickým laserem z DVD přehrávače

Dobrý den, mám možná hloupý dotaz. Ale přesto se raději zeptám, než začnu zbytečně...

Možné poškození žeber

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně mé bolesti žeber. Je mi 18 let a jako mnoho...

Možné použití návykové latky

Dobry den, omlouvam se ze takhle píši ale mam dotaz, dnes rano v 5hodin se vrátil...

Možné pozření plastu

Dobrý den. Před nedávnem (cca měsíc) jsme si koupili novou plastovou rychlovarnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poraneni hlezna


Stav po akne


Nízký počet trombocytů v krvi a fialové fleky po kůži


Svědění vaginy


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Tachykardie a slabost


E coli


Permanentní močový katétr


Kolonoskopie zachraňuje životy. To už ví i kreslíř Petr Urban


Bolest varlete


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

MUDr. Markéta Krejčová

Ordinace PL pro dospělé

Bíle pupínky na penisu


Jak správně ošetřit puchýř


Ublinkávání


MUDr. Miloslav Parolek

Ordinace PL pro dospělé

Streptokoková angína nosičství


Globule Natrii tetraboratis globulus 0,70 - Ky, 10 kusů a sex


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×