Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možné příznaky těhotenství

lucie 18.6.2018

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, já jsem měla poslední mensez minulí měsíc to bylo 25.5. a to sem měla dva dny zpoždění. trvala asi dva dny. týden před menstruací mívám ovulku. tu přesně poznám že ji mám, protože mě bolí prsa mám je nateklé a citlivé. pobolívá podbřišek a záda i na vaječníkách mě jakoby tlačí a bolí třísla. tenhle měsíc jsem měla mít ovulku týden před menses. mám ji pravidelnou jenže jako bych ovulku neměla- jenže mě až po ovulaci kterou nevím zda byla mě bolí prsa jsou zae nateklé a citlivé bolí mě v podbřišku jako bych to měla dostt ale nic občas mě tam píchá a takový divný tlak v břiše i podbřišku. řes týden bolí hlava a motá se mi. a už přes 14 dní mám zvýšenou teplotu. ted sem měla menses dostat 16.6. jenže se mi stalo to že sem při pohlavním styku začla trochu krvácet o den dřív. zachvilku bylo po všem a už nic. nevím zda to byla menstruace nebo se muže jednat o těhotenství? protože zatím nekrvácím ale pobolívá mě v podbřičku, píchá a mám hustý lepkavý bílý výtok který už chvilku mám. díky.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Lucie, díky za zajímavý dotaz. Myslím si, že je možné, že těhotná nyní skutečně jste. To jednorázové krvácení po pohlavním styku se za menstruaci považovat nedá, mohlo se teoreticky jednat o příznak uhnizdování vajíčka do dělohy. Trochu jasno nám udělá až těhotenský test, doporučím Vám ho udělat hned zítra ideálně z ranní koncentrované moči, kupte si ten s vyšší citlivostí v lékárně. Podle toho, že míváte ovulaci týden před menstruací by test ještě nemusel vyjít pozitivně, opakujte tedy test zase za dva dny. Pokud bude test vycházet negativně, ale menses se nedostaví, navštivte svého gynekologa. Sledujte výtok, pokud se bude stupnovat, ucítíte i nepříjemné pálení a řezání navštivte také prosím gynekologa. S pozdravem, K. Jiříčková.

Odpovídá lékař:

od.as. MUDr. Luděk Fiala MBA


Dobry den, urcite nemate ovulku jak rikate tedy ovulaci tyden pred menstruaci protoze ovulace byva uprostřed cyklu takze asi 2 tydny pred začátkem menstruace. Pokud mate zpozdeni a dokonce jste spinila doporucuji udelat si tehotensky test a nebo dojit si na gyn vysetreni i s odběrem HCG a take na kultivaci z pochvy zda nejde o mykozu. Nekdy se taky výtok objevi prave u pocinajici gravidity.
Preji pekny den
MUDr. Ludek Fiala MBA

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné příznaky těhotenství
Dobrý den, s přítelem se snažíme už rok o miminko....
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné poškození zraku miminka?

Dobrý den, mám jeden pro mě nepříjemný dotaz. Mám chlapečka 8 týdnů starého...

Možné poškození zraku optickým laserem z DVD přehrávače

Dobrý den, mám možná hloupý dotaz. Ale přesto se raději zeptám, než začnu zbytečně...

Možné poškození žeber

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně mé bolesti žeber. Je mi 18 let a jako mnoho...

Možné použití návykové latky

Dobry den, omlouvam se ze takhle píši ale mam dotaz, dnes rano v 5hodin se vrátil...

Možné pozření plastu

Dobrý den. Před nedávnem (cca měsíc) jsme si koupili novou plastovou rychlovarnou...

Možné pozření plastu

Dobrý den. Před nedávnem (cca měsíc) jsme si koupili novou plastovou rychlovarnou...

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné symptomy RS?


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tekutina v Eustachově trubici

Dobrý den, ráda bych se zeptala na tekutinu v ET. Můj čtyřletý syn byl na vyšetření...

Steatoza jater

Dobrý den jsem rok po operaci žlučníku, nyní mi už čtyři měsíce bolí pod pravým...

Antikoncepce a Euthyrox


Krvácení

Zdravím. Je mi 17 let a mám už déle krvácení ve stolici . Ale je to spíše střídavé,...

PÍCHÁNÍ POD LEVÝM PRSEM

Občas se mi stane,že se vzbudím bolestí,strašně mě píchá pod levým prsem i když...

Bolesti nohou a rukou v noci

Dobrý den, během posledních několika měsíců (od června) se mi často v noci stává,...

Zánět po vytržení zubu


Lupénka

Dobrý den, Po 10 letech mám druhý výsev lupénky. Počáteční stadium druhého...

Pupínky jako od bodnutí hmyzem

Dobry den, minuly tyden v patek rano jsem se probudila a objevila na rukou cervene...

Dávkování BronchoVaxom

Dobrý den, dostala jsem na místo atb na S. pyogenes Broncho Vaxom na ORL. Beru...

Celiakie histologicky nepotvrzená

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem se postavit k tomu, že mi při...

Bolesti žaludku

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem užívala za sebou 4 antibiotika kvůli vracejícím...

Hypertenze

Dobry den, dostala jsem od obvodniho lekare tlakoveho holtera na 24 h. Kdyz...

Necitlivost v koneccich prstu u obou rukou a leve nohy

Zdravim.Zdravim.Lecila jsem se s akutni cirhozou jater a lezela jsem na Jip.Uz...

Očkování proti rakovině děl. čípku

Dobrý den, mám 3 dotazy ohledně očkování Silgard a Cervarix. 1) Je mi 15 let,...

Závislost na Lexaurinu

Dobrý den, od února užívám Lexaurin 3mg. Byl mi předepsán na nespavost. Doteď...

Bolest pravé hýždě a nohy

Trápí mě problém s bolestí pravé hýždě vystřelující do celé nohy při sezení...

Červená vystouplá piha - hemangiom

Dobry den, Jiz delsi dobu me trapi mala cervena vystoupla piha. Posilam foto...

Bolest vnitřního koutku oka

Dobrý den, cítím bolest ve vnitřním koutku levého oka u dolního víčka. Jde...

Ztuhlost a bolestivost

Dobrý den, mám opakovaně ztuhlou krční a bederní páteř. Z toho pramenící bolest...

Zavřít reklamu