Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možné symptomy RS?

Mozek a nervy Mejzlíková 6.11.2016

Dobrý den, můj nález z vyšetření likvoru a MR je: 3 oligoklonální pásy bez korelace v séru + MR mozku: nespecifické T2 hyperintenzity supratentoriálně do 5 mm. Trpím už dva roky bolestmi dolní poloviny těla, jedná se o migrující pocity brnění, pálení, svíravé a hluboké bolesti jednotlivých částí DKK apod. Jsou dny, kdy je to jen mírné, ale i takové, kdy je bolest opravdu hrozná. Může to vše ukazovat na RS?

Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová


Dobrý den,

nález přísluší hodnotit neurologovi, proto Váš dotaz přeposílám specialisto...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

U RS je možné jako podporu použít Glutathion?
Dočetla jsme se, že při RS je možné jako podporu použít...
RS
Dobrý den, je možné poznat roztroušenou sklerozu...
RS
Dobrý den.Ráda bych se zeptala. Jak působí biologická...
Může to být RS?
Dobrý den, již delší dobu mi mravenčí (nebo občas pocit...
RS
Dobrý den, mám manžela s RS, diag. 2003, primárně progresivní...
RS
Dobrý den. V listopadu 2017 mi byla po MR diagnostikována...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné příznaky těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, já jsem měla poslední mensez minulí měsíc...

Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné spolknutí keramické glazury

Dobrý den, vím, že můj dotaz je plný kdyby, ale jsem z celé situace nešťastná...

Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství

Zdravím. Měli sme s přítelkyní sex dva dny před tím než měla dostat menstruaci...

Možné těhotenství


Možné těhotenství
