Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost onemocnění

Infekce Anonymous . 4.10.2013

Dobrý den, četl jsem, že na kuchyňské lince mohou být různý nebezpečné bakterie apod. Chtěl jsem se zeptat, jestli je možné se nějak nakazit přes vypranou, většinou i vyžehlenou utěrku, která mohla být před vypráním použita třeba na utírání kuchyňské linky. Utěrkou si většinou utřu třeba např. ústa po jídle, ale beru vždy vypranou. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Riziko infekčního onemocnění je malé. Muselo by jít o kontakt s čerstvým materiálem kontaminovaným bakteriemi (maso, mléko, zelenina znečištěná hlínou). Bakterie a viry na vzduchu poměrně rychle ztrácejí schopnost způsobit onemocnění.

Související dotazy

Refluxní onemocnění
Dobrý den, dcera má již dva roky prokázaný Reflux...
Onemocnění konečníku
Dobrý den, už asi podruhé či potřetí s přibližně ročním...
Herpetické onemocnění?
náš lékař MUDr. Hana Šulcová MBA odpověděl/a na Váš...
Autoimunitní onemocnění
Dobry den, mam pozitivní Hla- b 27 a nyní čekám na...
Jaterní onemocnění
Dobrý den,je mi 38let,výška 178,váha 89, nekurak,alkohol...
Autoimunitní onemocnění
Dobrý den, prosím o radu, co znamenají hodnoty zjištěné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nákazy žloutenkou u očkovaných

Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování a hepatitidy B. Byla jsem očkovaná v roce...

Možnost nakažení HIV

Dobrý den, pane doktorechtěl bych se zeptat jaká je pravděpodobnost toho,že...

Možnost nakažení jiných poprodělání mononukleozy

Dobrý den Před 20-ti lety jsem prodělala inf. mononukleozu. Mohu i teď někoho...

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest páteře

Manželka pracuje dlouhodobě v masném průmyslu. Prostředí a zátěž na záda je...

MUDr. Radim Burda

Praktický lékař gynekolog

Rozbor krve

Dobry den,co to znamena pri rozboru krve hodnoty biochemie.S_TSH 0,00. S_fT3...

Vazy levého kotníku

dobrý den,mám artozu 2 stuně /kotníkupoužívám bandáž/ mám neustálé bolesti...

MUDr. Dana Račanová

Privátní oční ordinace

MUDr. Irena Stiehlová

Ordinace PL pro dospělé a rehabilitace

MUDr. Jan Reml

Odborný lékař neurologie

Varikokela

1.Pri kazdy varikokele se znizi testosteron ? 2.Po operaci varikokely se dostane...

Nemohu zhubnout

Dobrý den, mám dotaz, jsem 157-158 cm vysoká a vážím 60-62kg...máma mi pořád...

MUDr. Hana Kotěrová

Ordinace praktického lékaře

Bílé bulky na pyscích

Dobrý den, už delší dobu mám jeden problém. Tím jsou bílé pupínky na pyscích(viz....

Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Zápal plic


MUDr. Jan Šrom

Odborný lékař ortopedie

Kouření marihuany

Dobry den, V pondeli jse si dala asi 5 sluku marihuany a v patek mam jit...

Zánět kolene

Dobrý den, Minulou sobotu jsem upadla na schodech na koleno koleno bylo velmi...

Bolest zápestí


ACC

Dobrý den, chci se zeptat za jak dlouho po skončení užívání ACC long mohu pít...

Otázka

Dobrý deň. Chcela by som sa opytať Som epileptička a bola som na kontrolnom...

Může být těhotná?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×