Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Andrea L. 9.8.2016

Dobry den, beru už dva roky antikoncepci ministon a včera jsme s přítelem měli pohlavní styk s kondomem ale ten nám prasknul. A udělal se do mě. Můžu být v tom? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Nikola Klímová


Dobrý den, pokud užíváte antikoncepci pravidelně, je možnost otěhotnění minimální. S pozdravem, MUDr. Klímová

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v podbřišku

dobrý den.chtěla bych se zeptat,již čtvrtý den mám bolesti vpodbřišku s tmavým...

PSA


Lumbální punkce


Slyšení zvuku

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem který mám už asi měsíc, začal při psychických...

Fascikulace jazyka

Je to již cca 2,5 roku co mám záškuby všude po těle,dokonce i na jazyku.Nyní...

Strach z ublíženíí při řízení auta

Dobrý den, velmi se za svou situaci stydím a proto dotaz pokládám skrze SMS...

Bolest na hrudi po hlubokém nadechnutí

Dobrý den, je mi 15 let a když se zhluboka nadechnu bolí mě hrudník, především...

Poraněné znamínko

Dobrý den, paní doktorko, píšu ještě jednou, přiložím i fotku, zespodu na dlani...

Bolest v třísle


Zvuky při spaní

Dobrý den pane doktore, při spaní vydávám divné zvuky, takové sténání, kňourání...

Poštípání hmyzem


MUDr. Helena Mrozovská

Praktický lékař pro dospělé

Infekční onemocnění?

Dobrý den, už nevím kam se obrátit, protože mi přijde, že si mě lékaři přehazují...

Zánět dutin

Dobrý den!je to tříčtvrtě roku co má problém že mě bolela půlka hlavy na pravo...

Změny nehtů

Dobry den prosim o radu,pod nehtama na palcech na rukách se mi za bílým oblou...

Bolest achilovy paty

dobry den,chci se zeptat 7.9 .2015 me pichlo na leve pate v oblasti uponu achilovy...

Expozice azbestu

Dobrý den, při úklidu chaty před 2 dny jsem v rukavicích manipuloval se starou...

Bolest horní části zad

Dobrý den Je mi 19 let a už u mě trvá 5-ti měsíční bolest zad..nepomohla mi...

Koupání po operaci

Dobrý den 11.Dubna jsem podstoupila zákrok odstranění septa v pochvě pouštěly...

Nevolnost, únava

Moc prosím o radu. Už rok se s tím trápím a dokonce mám problémy kvůli mě nevolnosti...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×