Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Gynekologie Lucie 14.6.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci Clormetin asi půl roku. Při vysazení jsem měla se svým přítelem nechráněný pohlavní styk, kdy se do mě udělal. Bylo to 2. den po vysazení těsně před menstruací. Menstruace mi vždy chodila pravidelně přesně na den, ale je to už téměř týden a menstruace nikde. Je možnost těhotenství? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, pokud to dobře chápu, tak jste antikoncepci vysadila úplně? Pokud jste antikoncepci úplně vysadila, může se cyklus upravovat a menstruace se může zpozdit. Pokud jste měla styk těsně před menstruací, pak byste teoreticky těhotná neměla být. Pro absolutní jistotu doporučuji udělat si ještě těhotenský test.
Pokud jste vysadila antikoncepci tak, že jste dobrala platíčko s léky (užívá se 21 dní a následuje 7 dní pauzy) a budete užívat další, tak byste těhotná být neměla. Krvácení by se mělo dostavit 2-4 dny po užití poslední tablety. Popisuje se také, že některé ženy při užívání této antikoncepce nemusí vůbec krvácet - menstruovat.
Pokud byste měla jakékoli potíže, navštivte svého gynekologa. S pozdravem BB.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná....
Možnost otěhotnění
Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali mohu otěhotnět jestli že jsem včera měla...

Možnost otěhotění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Deset let jsem užívala HA Minisiston...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den. Přítelkyně má strach, že by mohla být těhotná. S přítelkyní jsem...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přirozené početí a donošení...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeč či bolest pod jazykem

DOBRÝ DEN,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT ČÍM JE ZPŮSOBENÁ KŘEČ ČI BOLEST POD JAZYKEM,JAKO...

Časté výtoky

Dobrý den, mám pořád výtoky (pokud zrovna nemám menstruaci)... Výtok je vždy...

Bolesti břicha, zvracení, průjem dlouhotrvající

Dobrý den, Už zhruba 4 měsíce trpím opakovanými bolestmi břicha a pocity na...

Bolest žaludku, bez zvracení, tupý tlak

Dobrý den, mám potíže nejspíš ze žaludkem už několikátý den mě strašně bolí...

Únava, točení hlavy, zhoršené vidění

Dobry vecer asi tyden zpet se mi zacala tocit hlava plus sem dobre nevidela...

Utržená hlavička klíštěte


Inkubační doba Monukleozy

Dobry den, mám mononukleozu, chtěla bych se zeptat, jak dlouhá je inkubační...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, po plastice nehtového lůžka na palci u nohy mi vznikl menší zánět...

Červené pupínky na stehnech

Dobrý den, už se nevím rady s těmito pupínky. Myslela jsem, jestli to nemám...

Korová cysta ledviny

Dobrý den, byla jsem na CT, tam mi mimo jiné našli "korová cysta ledviny 35mm."...

Suchá předkožka a žalud

Dobrý den, je tomu pár dní co jsem zaregistroval že se mi vysouší žalud. Je...

Pupínky na kůži dolní končetiny

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu o jaký problém se přesně jedná. Včera...

Pigmentové névy

Dobrý den, mám na boku už pár let asymetrické znaménko (cca 10 mm). Trochu mě...

PIASCLEDINE 300


Možnost ultrazvuku či CT břicha jako samoplátce

Chtěla bych se zeptat, zda existuje možnost sama si uhradit ultrazvuk břicha...

Subkonjunktivální hematom

Dobrý den. Včera mi nejspíše praskla Žilka v oku (viz. příloha) Mám to nějak...

Rgofan

Dobrý den,byly mi předepsány AD Argofan 75g SR.Chci se zeptat jak moc jsou silné.Slyšela...

Chronický zánět děložního čípku

Dobrý den, má doktorka mi řekla, že mám chronický zánět čípku. Nyní je únor...

Svědivý ušní boltec

Dobrý den, paní doktorko, prosila bych Vás ještě o radu, zda by nemohla být...

Blanka na oku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co muže znamenat blanka průhledná , je malá...

Inzerce
×