Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění při HA-triguilar při používání antibiotik dalacin c?

Hana . 18.7.2015

Dobrý den,HA triguilar užívám již zhruba 8 roků.již druhý den beru antibiotika dalacin C.a měla jsem pohlavní styk s přítelem.je možnost otěhotnění?četla jsem příbalový leták jak u HA i u dalacinu c a nic takového tam nepsali.ráda bych slyšela názor odborníka.předem moc děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Antikoncepce je antibiotiky ovlivněna méně než se traduje pokud chcete mít jistotu do dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

Související dotazy

DALACIN C - pouziva se na spalovyho streptokoka ci ne?
Dobry den, pred dvema tydny jsem prelecil bolest...
Mistra a dalacin c 300
Dobrý den, je možnost otěhotnění při užívani antikoncepce...
Dalacin a antikoncepce
Dobry den. V dnoch 10.3. - 15.3. som uzivala antibiotika...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Vaginální krém Dalacin a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Gynekoložka mi...
Možnost otěhotnění?
Dobrý den, užívám antikoncepci Jeanine a začala jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění po potratu

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat prosím. Chtěli by jsme s přítelem miminko...

Možnost otěhotnění po sáhnutí na umyvadlo, kde bylo sperma

Dobrý den, potřebuji znát Vas názor ohledně jedne věci. Uzivam HA a přítel kondom....

Možnost otěhotnění po sterilizaci


Možnost otěhotnění po vynechané pilulce HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když...

Možnost otěhotnění poslední den menstruace

Dobrý den, je mi 18 a už asi třetím měsícem se mi konečně moje menstruace srovnala...

Možnost otěhotnění při braní antikoncepce

Před dvěma dny jsem měla nechráněný sex.Beru antikoncepci,ale k přítelovi jsem...

Možnost otěhotnění při braní antikoncepce

Dobrý den,chtela jsem se zeptat,beru delší dobu antikoncepci a měla jsem sex...

Možnost otěhotnění při braní HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné abych byla těhotná. Antikoncepci...

Možnost otěhotnění při braní HA

Dobrý den, beru antikoncepci KATYA a myslím,že jí beru poctivě a pravidelně....

Možnost otěhotnění při braní HAK Cerrazete

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dva dotazy. První jaká je možnost otěhotnět...

Možnost otěhotnění při mazlení?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně mazlení. Včera jsme s přítelem...

Možnost otěhotnění při menstruaci

je možné,že může partnerka otěhotnět při menstruaci.četl jsem,že je to dost...

Možnost otěhotnění při menstruaci

Dobrý den, 5 dni zpátky jsme s přítelkyni měli PS, při kterém došlo k tomu...

Možnost otěhotnění při menstruaci ?

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o zodpovězení dotazu. Měli jsme s přítelkyní...

Možnost otěhotnění při nedobrání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když teď užívám již třetí platíčko hormonální...

Možnost otěhotnění při nepravidelné menstruaci

Dobrý den, mám nepravidelnou menstruaci -někdy dvakrát do měsíce a někdy jen...

Možnost otěhotnění při nepravidelné menstruaci po vysazení HA

Dobrý den, pane doktore. Před půl rokem jsem vysadila po desetiletém braní HA....

Možnost otěhotnění při pettingu

Dobrý den,je mi 17 a nedavno jsme se milovali s přítelem,ale poněvadž nepoužívám...

Možnost otěhotnění při pettingu

Dobrý den mám na vás dotaz, s přítelkyní jsme provozovali o víkendu petting....

Možnost otěhotnění při posunu menstruace antikoncepcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko otěhotnění, když si posouvám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět nadvarlete


Bustural


Počurávání

dobrídem cose nosí na počurávání

Vyrážka v oblasti konečníku


Vyrážka s puchýřky


Zapomenutá pilulka


Coca cola u dětí


PhDr. Milan Štěpanovič

Ordinace klinického psychologa

Tahání, napěti a otok varlete


Borelióza


Nalez z EEG

Dobry den, v roce 2011 mi byla diag. panicka porucha. Již skoro 3 roky jsem...

Puzlování u oka


Cysty


Hnědý výtok po menstruaci


Zarudlá předkožka


Vyrážka na penisu


Dulek na cele


Tabák ničí žíly, nekuřte!


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×