Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může to být nádor?

Gynekologie Karolína . 17.5.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může neléčený výtok způsobit rakovinu. Asi před 4 lety jsem začala trpět výtoky a zvětšil se mi podbřišek, občas mě pobolívají vaječníky, nijak sem to neléčila, teď se bojím, jestli to není nádor. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemějte obavy výtok v žádném případě nemůže způsobit nádor, ale přesto vy jste měla navštívit gynekologii k nasazení léčby,aby vás neobtěžoval Příjemný den

Související dotazy

Nádor dutin
Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou...
Nádor
Dobrý den, mám dotaz ohledně zdraví mé matky. Byl jí...
Nádor v oblasti močového měchýře
Dobrý den, dnes mi byl diagnostikovan nádor v močovém...
Nádor slinivky
Manželovi určili diagnózu nádor uprostřed slinivky...
Nádor mozku
Dobrý večer, mohu se zeptat co to znamená. Doktor mi...
Nádor ledviny
dobý den, Babičce pred 3 měsíci zjistily nador na ledvine.Ledvinu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může to být borelioza?


Může to být Borelióza?


Může to být hemeroid?

Dobrý den, před více než týdnem se mi v konečníku udělala malinká bulka z časti...

Může to být hyperventilace

Dobrý den, občas se mi stává,že při úzkostlivých situacích se mi hůř dýchá...

Může to být i černý kašel?

Dobrý den je mi 19 let, přibližně 28.12.12 se u mě objevily příznaky obyčejné...

Může to být infarkt?

Zdravím. Od letošního března mě občas přepadne bolest v zádech. Přesněji řečeno...

Může to být infekce?

Dobrý den, předevčírem(neděle)jsem šla venku a najednou mě začalo štípat něco...

Může to být kapavka?

dobrý den sem s partnerem už rok a s nikým jiným sem nikdy nespala ale můj partner...

Může to být melanom?

Dobrý den, můj přítel má za za krkem zvláštní pihu a mám obavy, zda nevypadá...

Může to být MENISKUS?


Může to být nádor?

Dobrý den, vím, že mě odkážete k lékaři, ale bojím se zjistit pravdu... Už...

Může to být nádor?


Muže to být petechie?

Dobrý den, v létě se mi udělali na zádech červené tečky jak kdyby krev pod...

Může to být pohlavní nemoc?


Může to být psychogenní kašel?


Může to být rakovina

Dobrý den... Už od 4 třídy kouřím ( momentálně půjdu do 1.ročníku na střední...

Může to být rakovina prsu?

Dobrý den, na levém prsu se mi objevilo něco bílého(Zasílám fotografii). Je...

Může to být rakovina žaludku?

Dobrý den. Už přes týden mám bolesti žaludku-ve střední části pod žebry,pocit...

Může to být rakovina?

Dobrý den,již 3/4 roku mám pocit boule v levé části krku.Na endo)yvšetření hadicí...

Může to být rakovina?

Dobrý den, je mi 19 let. Asi před dvěmi týdny jsem si zkoušela udělat samovyšetření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×