Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může to být melanom?

Kožní obtíže Dagmar 20.12.2015

Dobrý den, můj přítel má za za krkem zvláštní pihu a mám obavy, zda nevypadá podezřele. Velikost má okolo 5mm, je vystouplá, velmi měkká. Má více barev, což je to, co mne na první pohled zarazilo. Rok ho žádám, aby navštívil lékaře. Znaménko má prý již dlouhá léta. Přikládám fotografii.
Předem děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Nejde o melanom ani jiný nebezpečný útvar a není nutné jeho odstranění.

Související dotazy

Melanom?
Dobry den, myslite, ze se jedna o melanom? Ta tmavší...
Melanom
Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom...
Melanom?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se může jednat...
Melanom
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně manžela.V roce 2012...
Maligní melanom
Dobry den, moji mamince (43) rekli, ze při vyriznuti...
Piha verzus melanom
Dobrý den, cca před 4 lety se mi udělala piha a zdá...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může to být Borelióza?


Může to být borelioza?


Může to být hemeroid?

Dobrý den, před více než týdnem se mi v konečníku udělala malinká bulka z časti...

Může to být hyperventilace

Dobrý den, občas se mi stává,že při úzkostlivých situacích se mi hůř dýchá...

Může to být i černý kašel?

Dobrý den je mi 19 let, přibližně 28.12.12 se u mě objevily příznaky obyčejné...

Může to být infarkt?

Zdravím. Od letošního března mě občas přepadne bolest v zádech. Přesněji řečeno...

Může to být infekce?

Dobrý den, předevčírem(neděle)jsem šla venku a najednou mě začalo štípat něco...

Může to být kapavka?

dobrý den sem s partnerem už rok a s nikým jiným sem nikdy nespala ale můj partner...

Může to být karcinoid?

Na jaře mi byli dělaný testy na karcinoid moc v pořádku krev na hranici(byl...

Může to být kvasinková infekce?

Dobrý den, mám problém s předkožkou, která je červeně zarudlá a zespodu penisu...

Může to být MENISKUS?


Může to být nádor?

Dobrý den, vím, že mě odkážete k lékaři, ale bojím se zjistit pravdu... Už...

Může to být nádor?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může neléčený výtok způsobit rakovinu....

Může to být nádor?


Muže to být petechie?

Dobrý den, v létě se mi udělali na zádech červené tečky jak kdyby krev pod...

Může to být pohlavní nemoc?


Může to být psychogenní kašel?


Může to být rakovina

Dobrý den... Už od 4 třídy kouřím ( momentálně půjdu do 1.ročníku na střední...

Může to být rakovina prsu?

Dobrý den, na levém prsu se mi objevilo něco bílého(Zasílám fotografii). Je...

Může to být rakovina žaludku?

Dobrý den. Už přes týden mám bolesti žaludku-ve střední části pod žebry,pocit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Vyšetření krve

Dobry den.Mam dotaz ohledne vysetreni krve co znamenaji hodnoty MCV 96 a MCH...

Chalazion ve spodním víčku

Dobrý den. Mojí 5leté dceři se udělal ve spodním víčku chalazion.Má ho od září,nezvěčuje...

Jak dlouho užívat trombex?

Dobrý den,manžel s těžkým organ. psychosyndromem z důsledku hypoxie jako následek...

Špatné dýchání, třes těla, špatně od žaludku

Dobrý den mám takový dotaz mám 17 let a včera sem i stala taková věc zniceho...

Křeče při sexu

Dobrý den, můj problém se týká spíš partnerky. Spíme spolu cca měsíc a nedávno...

Pálení stehna


Bolest v krku

Dobrý deň chcel by som sa vás opýtať mám problém s časťou bolesťou hrdla ráno...

Vzteklina

Dobry den. Mam strach ze vztekliny. Pred tydnem jsem sel z vecerky a pred vchodem...

Hemoroidy

Dobrý den, asi 3 týdny po porodu při vykonání velké potřeby mi vylezl konečník....

Vynechání menstruace a otěhotnění

ješte jsem zapoměl dopsat : Přítelkyně měla spoždenou menstruaci dva a pul měsíce...

Lék jsem dobral, nicméně výtok nepřestal

Dobrý den, v nedávné době jsem zde psal ohledně mého problému s pálením při...

Výtok z bradavek v pubertě

Dobrý den,od doby co mám menstruaci cca půl roku mi vytéká z prsou bílý průhledný...

Kavernom v hlavě

Dobrý den. Vážená p. doktorko během 14-ti dnů mě čeká odstranění Kavernomu....

Bolest hrudní páteře - angina pectoris ?

Dobry den, posledne 2 mesiace mavam slabe bolesti v oblasti hrudnej chrbtice...

Omeprazol


Močení po sexu

Dobrý den chci se zeptat pokažde co máme s přítelem sex, a jde na WC má problém...

Kontuze kolene

Dobrý den, před třemi týdny jsem spadla na bruslích dvakrát za sebou na stejné...

Alkohol a Ibalgin


Vyrážka na břiše

Dobrý den,už třetí den mám vyrážku na zádech minimálně a na břiše více i na...