Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykoza v těhotenství

Gynekologie Lucie . 19.9.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, potřebuji poradit, jakou mast lze užívat na mykozu volně prodejnou v lékárnách. Mám svědění a zarudnutí kolem klytorisu, ale v pochvě žádné pálení ani svědění nepocituji, tak nevím jestli se jedná přímo o mykozu. Jsem na dovolené a nemohu si zajít momentálně k lékaři a v lékárně mi neporadili, jen mi řekli, že nesmím užívat Canesten mast, když jsem se ptala. Můj lékař mi jinak běžně v těhu dával boraxglycerinové globule, tak nevím jestli si je raději nekoupit

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Zkuste sedací koupele v řepíčku,je běžně v lékárnách,jinak pokud nejste v prvním trimestru Macmiror nebo můžete boraxglycerin globule. Příjemný den

Související dotazy

Mykoza v těhotenství
Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již...
Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Vaginální mykoza v těhotenství
Dobrý den, Jsem 9+ 4 tt těhotenství a dostala jsem...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Mykóza v těhotenství
Moje dcera je ve 22 týdnu těhotenství má plísňové onemocnění...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykóza třísel

Dobrý den, v poslední době se mi v tříslech objevila červená vyrážka. Myslel...

Mykóza třísla

Dobry den,v třísle se mi udelala asi pred tydnem tato vyrazka,ktera ani nesvedi.Nevite...

Mykóza u muže

Dobry den udelali se mi skvrny na zaludu palito svedi to zena to same neni to...

Mykoza u muže

Dobry den , jsem gay a podle obrazku jsem usoudil ze asi mam mykozu penisu...

Mykóza u muže

Dobry den , priatelka trpi na mykozy . U mna sa prejavilo poslednou dobou...

Mykóza u muže

Zdravím, už delší dobu na penisu, na žaludu, pozoruji jakési podráždění. Žalud...

Mykoza u roční holčičky

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně vaginální mykozy. Trpěla sem...

MYKOZA u ženy

Dobrý den,je možné aby žena dostala mykozu jinak než pohlavním stykem?

Mykóza v meziprstí

Dobrý den, zbavil jsme se mykozy ale na jedné noze zůstává již rok mezi druhým,...

Mykóza v oblasti třísel

Dobrý den, po mykóze v meziprstí na pravé noze, kdy zasažená oblast hodně svěděla...

Mykoza v těhotenství

Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již při druhém těhotenství....

Mykóza v těhotenství

Moje dcera je ve 22 týdnu těhotenství má plísňové onemocnění kůže. Kožní lékař...

Mykoza v těhotenství

Dobrý den, jsem 21 týdnů těhotná, nedávno jsem dobrala antibiotika na nějakého...

Mykoza v tehotenstvi a krvaceni

Dobry den, jsem v 18tt a pred 3 dny mi doktor rekl, ze mam mykozu. Predepsal...

Mykoza vaginální

Dobrý Den, asi třetím dnem mě svědí až pálí malé pysky, je to dosti nepříjemné...

Mykoza vaginy

Dobry den trapi me mykoza vaginy s pritelem jsme se oba lecily cca 15 dnu ja...

Mykoza vlasů

Dobrý den, byl jsem upozorněn na skvrnu na zátylku. Flek není vystouplý, nesvědí....

Mykoza vousů

Dobrý den pane doktore. Co může znamenat takovýto flek na tváři? Děkuji za odpověď.

Mykoza-canesten

Dobrý den, mám dotaz, zda je mozne pouzit canesten combi i pri menstruaci.?

Mykóza, kondylomata

Dobrý den pane doktore mám dotaz partnerku mám stálou cca 2 roky partnerka na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×