Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nákaza HIV

Infekce venda 19.11.2008

Dodatek k mému předchozímu dotazu. Nebo když by jen nějakého svého spolužáka škrábl jehlou. Může dojít k nákaze HIV. děkuju za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
pokud je student HIV negativní, tak určitě ne.
Kdyby byl náhodou HIV pozitivní (to si ale musí nechat udělat test na onemocnění AIDS-HIV pozitivita značí, že má v těle virus), tak by někoho mohl nakazit, ale toto je tak málo pravděpodobné (že by byl HIV pozitivní a zároven někoho poškodil jehlou), že to, podle mého soudu, skoro nepřipadá do úvahy.
Hezké dny.

Související dotazy

Nákaza HIV
Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Nákaza HIV
Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Pravděpodobná nákaza HIV
Dobrý den, měl bych takový neobvyklý složitý dotaz, je...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nakaza hepatitidy

Dobrý večer chtěla bych se zeptat v roce 2000 jsem mela hepatitidu B a ted jsem...

Nákaza HIV

Dobrý den, před 14 dny jsme měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou...

Nákaza HIV

Dobrý den,měla jsem horečku 38,5 jen jeden den další den jen 37 a pak už ne.Bolelo...

Nákaza HIV

Dobrý den, chtěla bych se optat na Váš názor. Normálně se chráním kondomem,...

Nákaza HIV

Dobrý den, jsem ve 20.týdnu těhotenství a test na HIV na počátku byl negativní....

Nákaza HIV

Dobrý den, mám diagnostikovanou obsendantně kompulzivní poruchu a při sebemenší...

Nákaza HIV

Dobrý den.Při sexu se ženou normálně souložím s kondomem,ale potom vytáhnu penis...

Nákaza HIV

Dobrý den,je možné,aby nakažený virem HIV neměl vůbec žádné příznaky v počátcích...

Nákaza HIV

Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla poslední teoretickou možnost...

Nákaza HIV

Dobrý den, Jsem po artroskopii kolene. Poté jsem bral cca 10 dní jednorázové...

Nákaza hiv

Dobrý den,mam problém a to ten,že zhruba před dvěma měsíci došlo k rizikovému...

Nákaza HIV

Dobrý den, četla jsem, že k nakažení virem je potřeba určité množství spermatu...

Nákaza HIV

Dobry den, velice me tizi me rizikove chovani pred 14 presne. Mel jsem nechraneny...

Nákaza HIV

Dobrý den, Už je to asi 7 týdnů co proběhl rizikový pohlavní styk (já pasivně)...

Nákaza HIV

Dobrý den, Je to asi 11 dni od doby co jsem měl nechráněný pohlavní styk s...

Nákaza HIV

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk s promiskuitním partnerem, který...

Nákaza HIV

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk s ženou, u které si nejsem jist....

Nákaza HIV

Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to znamená že budu mít HIV...

Nákaza HIV

Dobrý den, při zkoušení kalhot v obchodě mě něco píchlo do zadku. Na kůži jsem...

Nákaza HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se můžu nakazit virem HIV když se utřu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok z pochvy


Sípání v noci a kašel

Dobrý den. Chtěla bych se s Vámi poradit. Poslední dobou mám problém v noci...

Nadměrné pocení, brnění rukou, silná menstruace po porodu

Dobrý den, jsem 4 měsíce o porodu a trápí mě v noci nadměrné pocení v oblasti...

Loupání kůže na chodidlech

Dobrý den, obracím se na Vás s loupáním kůže na chodidlech. Již minimálně...

Bolestivá bulka pod prsem

Dobrý den, při večerním běhání jsem pod pravým prsem začala cítit nepříjemnou...

Lék jsem dobral, nicméně výtok nepřestal

Dobrý den, v nedávné době jsem zde psal ohledně mého problému s pálením při...

Bodání či větší citlivost klitorisu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, před 5ti dny jsem prodělala svůj první orální...

Bolest břicha po posilování

Zdravím Vaši redakci a ráda bych se prostřednictvím Vašeho online portálu zeptala...

Bolest břicha nad pupkem

Dobrý den, píšu ohledně zdravotního stavu mé dcery (24 let). Delší dobu si stěžovala...

Otok poloviny obličeje

Dobrý den, dcerce se opakovaně objevuje flek pod okem. Vypadá to jako monokl...

Entizol a pití alkoholu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám s přítelem předepsaný Entizol 500 mg,...

Problémy s erekcí

Dobrý den, je mi 25 a mám problém s erekcí. Když jsem sám, tak je erekce Jakš...

Marihuana v moči


Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Za jak dlouho mi zmizí fleky po alergické reakci? na antibiotika

Dobrý den, měla bych takový dotaz. Zhruba před měsícem se mi objevilo Impetigo,...

Oteklé stydké pysky po sexu

Dobrý den, nedávno se u mě objevil problém. Po sexu mě začne pálit vchod do...

Bolestivá bulka v podpaží


Sex při zánětu močového měchýře


ELICEA 10

Dobrý den, eliceu beru už několik let a bylo mi řečeno, že není návyková. Když...

Zarostlý chlup

Dobrý den, před nedávnou dobou (červen-srpen) jsem se léčil v oblasti třísel...

Reklama