Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nákaza HIV

Imunita Lila 17.11.2012

Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla poslední teoretickou možnost nákazy HIV. Koncem měsíce Února 2011 jsem se nechávala anonymně testovat na HIV. Výsledky byly negativní - v pořádku.
Koncem měsíce Února 2012 jsem byla na imunologických testech. Výsledky byly v pořádku.
Došlo k orálnímu styku s ejak. do pusy, hlubokému líbání a škrábnutí, ze kterého tekla krev.

Myslíte si, že jsem dodržela potřebnou dobu, která je třeba, aby se objevila nákaza HIV v krvi, když jsem se nechávala anonymně testovat?
Případně našly by se při nejmenším nějaké anomálie v imunologických testech v únoru 2012, které by mohly být podezřelé?
Co se týče ostatních potíží - mám častou kvasinkovou infekci v pochvě, a mám často respirační onemocnění se zvětšenými uzlinami.
Děkuji za informace.

Odpovídá lékař:

MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Alergologie‎, Pneumologie‎

dobry den
určitě by došlo k aktivitě protilátek za dobu 2 let. Protilátky se po infekci začn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nákaza HIV
Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Nákaza virem HIV
Dobry den, da se uz po mesici odhalit nakaza virem...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nákaza hepatitidou B,C

Dobrý den, na vysoké škole jsem se v posluchárně dotkl stolku na kterém byla...

Nákaza hepatitidou C

Dobrý den,možná banální dotaz,ale přece - sdílel jsem cigaretu s člověkěm,který...

Nakaza hepatitidy

Dobrý večer chtěla bych se zeptat v roce 2000 jsem mela hepatitidu B a ted jsem...

Nákaza HIV

Dobrý den, před 14 dny jsme měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou...

Nákaza HIV

Dobrý den,měla jsem horečku 38,5 jen jeden den další den jen 37 a pak už ne.Bolelo...

Nákaza HIV

Dobrý den, chtěla bych se optat na Váš názor. Normálně se chráním kondomem,...

Nákaza HIV

Dobrý den, jsem ve 20.týdnu těhotenství a test na HIV na počátku byl negativní....

Nákaza HIV

Dobrý den, mám diagnostikovanou obsendantně kompulzivní poruchu a při sebemenší...

Nákaza HIV

Dobrý den.Při sexu se ženou normálně souložím s kondomem,ale potom vytáhnu penis...

Nákaza HIV

Dobrý den,je možné,aby nakažený virem HIV neměl vůbec žádné příznaky v počátcích...

Nákaza HIV

Dobrý den, Jsem po artroskopii kolene. Poté jsem bral cca 10 dní jednorázové...

Nákaza HIV

Dodatek k mému předchozímu dotazu. Nebo když by jen nějakého svého spolužáka...

Nákaza hiv

Dobrý den,mam problém a to ten,že zhruba před dvěma měsíci došlo k rizikovému...

Nákaza HIV

Dobrý den, četla jsem, že k nakažení virem je potřeba určité množství spermatu...

Nákaza HIV

Dobry den, velice me tizi me rizikove chovani pred 14 presne. Mel jsem nechraneny...

Nákaza HIV

Dobrý den, Už je to asi 7 týdnů co proběhl rizikový pohlavní styk (já pasivně)...

Nákaza HIV

Dobrý den, Je to asi 11 dni od doby co jsem měl nechráněný pohlavní styk s...

Nákaza HIV

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk s promiskuitním partnerem, který...

Nákaza HIV

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk s ženou, u které si nejsem jist....

Nákaza HIV

Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to znamená že budu mít HIV...