Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nákaza HIV

Martin . 7.11.2014

Dobrý den, Jsem po artroskopii kolene. Poté jsem bral cca 10 dní jednorázové injekce Clexane na ředění krve a tablety Melovis 15 mg. Cca za 3 týdny poté jsem šel na tet HIV. Je možné aby byl test ovlivněný po této době užíváním těchto preparátů? Mockrát děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Ne, testy na HIV nemohou být ovlivněny žádnou léčbou ani vyšetřením.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Nákaza HIV
Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Pravděpodobná nákaza HIV
Dobrý den, měl bych takový neobvyklý složitý dotaz, je...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nákaza bradavicemi na penisu

Dobrý den, chci se Vás zeptat jestli je možné se nakazit bradavicemi na penisu...

Nákaza černým kašlem

Dobrý den, jsem ve 39.týdnu těhotenství a dozvěděla jsem se, že kamarádka, kterou...

Nákaza člověka tasemnicí psí

Dobrý den, děkuji za Vaši rychlou zprávu. Veterinář kočce předpsal léky, které...

Nákaza člověka tasemnicí psí

Dobrý den, je pravděpodobné, že došlo k pozření článku tasemnice, zhruba na...

Nákaza dermatovenerologie

Dobrý den paní doktorko, mám na vás možná trochu podivný dotaz. Byla jsem se...

Nákaza dětí psí škrkavkou


Nákaza dítěte

Dobrý den, moc Vás prosím o radu ohledně nákazy mé 1,5roku staré dcery.Před...

Nákaza hepatitidou B,C

Dobrý den, na vysoké škole jsem se v posluchárně dotkl stolku na kterém byla...

Nákaza hepatitidou C

Dobrý den,možná banální dotaz,ale přece - sdílel jsem cigaretu s člověkěm,který...

Nakaza hepatitidy

Dobrý večer chtěla bych se zeptat v roce 2000 jsem mela hepatitidu B a ted jsem...

Nákaza HIV

Dobrý den, před 14 dny jsme měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou...

Nákaza HIV

Dobrý den,měla jsem horečku 38,5 jen jeden den další den jen 37 a pak už ne.Bolelo...

Nákaza HIV

Dobrý den, chtěla bych se optat na Váš názor. Normálně se chráním kondomem,...

Nákaza HIV

Dobrý den, jsem ve 20.týdnu těhotenství a test na HIV na počátku byl negativní....

Nákaza HIV

Dobrý den, mám diagnostikovanou obsendantně kompulzivní poruchu a při sebemenší...

Nákaza HIV

Dobrý den.Při sexu se ženou normálně souložím s kondomem,ale potom vytáhnu penis...

Nákaza HIV

Dobrý den,je možné,aby nakažený virem HIV neměl vůbec žádné příznaky v počátcích...

Nákaza HIV

Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla poslední teoretickou možnost...

Nákaza HIV

Dodatek k mému předchozímu dotazu. Nebo když by jen nějakého svého spolužáka...

Nákaza hiv

Dobrý den,mam problém a to ten,že zhruba před dvěma měsíci došlo k rizikovému...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět průdušek, astma nebo něco jiného?

Dobrý den, cca před třemi týdny mi začal pocit zahlenění v krku, kašel, kovová...

Mám dlouhodobé problémy s kolenem.


Dvě zásadní rady, jak si pochutnat na „střevní“ dietě

S diagnózou některého z nespecifických střevních zánětů přichází pro pacienta...

Zarudlá bolestivá dáseň

Dobrý den, už druhý den mám zarudlou bolestivou dáseň nad zubem. Může se jednat...

Průjmy a křeče v břiše opakující se bez příčiny

Dobrý den, již více než dva roky mám obtíže s ataky průjmy a bolestmi břicha....

Křeče v rukou

Dobrý den, často mě trápí křeče v rukou. Prsty se mi zkroutí do divného tvaru....

Bolest kolene

Dobrý den, Už třetím rokem mě bolí koleno vepředu jakoby těsně nad čéškou...

Brnění levé ruky

Dobrý den před 5 letí jsem spadla na schodech na rengenu v nemocnici nic nenašli...

Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Skolióza

Dobry den mam 16 letou dceru a ma skoliozu 30°lekar nam dal pouze cviceni na...

Těhotenství?

Dobry den , a chci se jeste zeptat kdyz se mi teda neukazuji na testu 2 carky...

Bronchoskopie

Dobrý den, před měsícem jsem absolvovala bronchoskopii (vdechla jsem rozkousaný...

Mapa na jazyku

Dobrý den, mám podivnou bílou mapu na jazyku asi dva roky. Mapa se mění, není...

Angína a revmatická horečka

Dobrý den, mám 18 let Revmatoidní artritidu a před 14ti dny jsem prodělala hnisavou...

Očkování pro dospělé

Dobrý den, rodiče jsou ze zákona povinni nechat očkovat své děti proti nemocem,...

Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!

Rakovina prsu je v České republice nejčastější nádorové onemocnění, které se...

Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Mozol na chodidle

Dobrý večer, mám dotaz na noze mám již delší dobu mozol. Chodím pravidelně na...

Gentamicinový čep

Dobrý den, dne v poledne jsem byla na trhání pravého dolního "zubu moudrosti"...

Před otěhotněním

Dobrý den. Měla bych na Vás velký dotaz. Před několika dny jsem se začala léčit...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×