Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nákaza na oddělení testů na HIV

Infekce venda . 18.11.2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Byla jsem na odběru krve na oddělení kde dělají testy na HIV a měla jsme na věšáku pověšenou mikinu, která se dotýkala kachliček. Po odchodu jsem si do mikiny otřela pusu, na puse mám popraskané rty. Může dojít k nějaké nákaze?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, viry HIV jsou poměrně velice málo odolné a mimo krevní oběh či tělesný sekret přežívají pouze dobu v řádu několika vteřin.Nákazy se tedy dle mého názoru obávat nemusíte.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Nákaza HIV
Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Pravděpodobná nákaza HIV
Dobrý den, měl bych takový neobvyklý složitý dotaz, je...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nákaza listeriozou

Dobrý den, v restauraci jsem si objednala sekanou..přinesli nám jí a mě se zdala...

Nákaza listeriozou

Dobrý den, jsem v 35. týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat, zda je...

Nákaza Listeriozou v těhotenství

Dobrý den, jsem v 33. týdnu těhotenství a mám dotaz ohledně listerie. Včera...

Nákaza listeriózou z půdy

Dobrý den, jsem ve 35.týdnu těhotenství a zajímalo by mě, zda je možné nakazit...

Nákaza listeriozou?

Dobrý den pane doktore, Jsem 23 tt a před čtyřmi dny jsem na rodinné večeři...

Nákaza listeriozou?

Dobrý den, Moc bych vás chtěla poprosit o odpověď. Jsem ve 26 týdnu těhotenství...

Nakaza lizeriozou

Dobrý den, chtela bych se zeptat, může matka novorozence nakazena listeriozou...

Nákaza meningokokem

Dobrý den, s 2letou dcerou jsem ležela v nemocnici a na půl dne k nám na pokoj...

Nákaza motolicí experimentálně

Dobrý den, delší dobu mám neurologické problémy. Má se za to, že příčinou je...

Nákaza MRSA

Dobrý den,jsem zdravotní sestra.Pracuji v domácí péči.Při převazu u klietky...

Nákaza na wc

Dobrý den, pracuji v sociálních službách a dnes se k nám dostavila jedna žena...

Nakaza nestovicemi po operaci krcnich mandli

Dobry den, na dcera je tyden po operaci krcnich a nosnich mandli a v okoli se...

Nákaza neštovic

mame 11 měsíčního syna, mužeme ho nechat nakazit od sousedovic kluka neštovicemi...

Nákaza neštovicemi

Dobrý den, mám 7 měsíční dceru a dnes u nás byla na návštěve manželovo dcera...

Nákaza neštovicemi

Dobrý den, prosím Vás jaká je možnost nákazy neštovicemi v otevřeném prostoru-...

Nákaza neštovicemi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může osoba, která již sama prodělala...

Nákaza neštovicemi

Dobrý den, moje dcery ( 5let a 2roky) byly v kontaktu s dítětem nakaženým neštovicemi(...

Nákaza neštovicemi v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 31tt těhotenství, můj 1,5 roční syn právě prodělává neštovice....

Nákaza o infekční jehlu?

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé 3,5 leté dcery. Před 14 dny jsem u ní pod bradičkou...

Nákaza partnera herpes

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem po vyléčení puchýřků herpesu a už jej nemám....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Píchání v krční tepně, zvýšený krevní oběh

Dobrý den, nevím do jaké míry budete schopni zareagovat na můj možná specifičtější...

Zalehlé ucho

Dobrý den Chci se zeptat čistila jsem si vatovou tyčinkou ucho a po čištění...

Kombinace léků

dobrý den, je vhodné kombinovat lék Anopyrin 100 MG s Algifenem Neo? děkuji...

Letrox50 a přibírání

Dobrý den, paní doktorko Léčím se se štítnou žlázou - mám nějaká ložiška...

Zapomenutá pilulka


MUDr. Zdeněk Stránský

Ordinace gynekologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Pocit plnosti břicha


Syndrom ruka, noha, ústa

Dobrý den,chci se zeptat. Syn ,kterému je 16.let teď o štědrým dnu dostal horečku,k...

Zacíleno na psoriázu – s úspěchem!

S pojmem "cílená léčba" psoriázy se v dnešní době setkáváme více a více. O jaké...

Dotaz

Mám dva lidi, jednomu je 49 let a druhému 15. Který má větší šanci se uzdravit...

Křeče a bolesti břicha

Dobrý den. Už pátý den mám křeče a bolesti v oblasti žaludku a střev i při chůzi....

Fimoza

Dobrý den, dnes jsme byli s ročním synem na preventivní kontrole. Lékařka...

Brnění rukou, přibírání na váze, bolest v krku


Kde se nechat očkovat proti klíšťové encefalitidě?

Vaše děti může proti klíšťové encefalitidě (KE) bez problémů očkovat jejich...

8 kroků k určení správné diagnózy

Pokud si myslíte, že správný lékař pozná již mezi dveřmi, co vám je, jste na...

Motání hlavy v leže

Dobrý den, jsem teď 20 plus 5 a v noci se mi při probuzení začala hrozně motat...

Bolest břicha


Zvětšené uzliny na krku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×