Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nákupní tašky

Jiří . 4.5.2014 redakce uLékaře

Dobrý den paní doktorko, chtěl bych se zeptat na tašky (LDPE, HDPE) , zda jsou vhodné a hygienické aby se přímo v nich bez dalších "silonových sáčků" uchovávalo jídlo. Myslím ty tašky, které běžné nabízejí zdarma supermarkety a po nějakém čase se tyto tašky rozpoadnou. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pane Jiří- Váš dotaz je pro specialistu- lékaře hygienické služby. Tato instituce je rozšířena ve formě svých poboček celorepublikově.

Související dotazy

Bolesti zad
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení tohoto...
Boles u pravé lopatky
Dobrý den, už je to pár týdnů co mám bolest pod pravou...
Bolest v koleni
Dobrý den, před rokem a půl jsem se léčila s přetrženými...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nakažlivost střevní infekce stolicí


Nakažlivost střevních viróz

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho je člověk infekční po střevní chřipce....

Nakažlivost TBC

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ná následující: Bechtěrevik, pozitivní Quantiferon...

Nakažlivost zánětu hrtanu od dospělého?

Dobrý večer. Můj manžel je onkologický pacient (velkobuněčný límfom) a dostal...

Nakloněná postel

Prosím o zodpovězení otázky jeli prokázáno,že nakloněním postele o 6 cm. a po...

Náklonnost dítěte

Vážená paní doktorko, nevím, jestli se sem můj dotaz hodí, ale stále přemýšlím...

Nakopnutá varlata


Nakopnutí do varlat

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. O víkendu byl přítel na alkoholovém...

Nakopnutý kotník - bolest paty a achillovy šlachy

Dobrý den, ve středu mně na tréninku kopl do kotníku spoluhráč, bolest je poměrně...

Nakopnutý nehet na prostředníčku levé nohy

Zdravím, před nějakou dobou (něco přes měsíc) jsem běžel po bytě bez bot a...

NÁLADOVOST

Dobrý den, poslední půl roku mám velmi prudké změny nálad a neustálý pocit nespokojenosti-...

Nálady a vyhublost:-(

obrý den paní doktorka, potřebovala bych poradit. Mám doma téměř ročního...

Naléhavé

Dobrý den, Mam 16 letou kamarádku, které se špatně dýchá a když se zhluboka...

Nalevkovity tvar panvicky

Hezky den. Byla jsem poprve na urologii, kde mi po ultrazvuku ledvin pani urolozka...

Nález

Prosím o vysvětlení tohoto nálezu: Vřetenobuněčný junkční névus kůže.V horní...

Nález

Dobrý den, mám prosím ještě jeden dotaz, co to znamená ten black disk L5 S1?...

Nález

Dobrý den, před 14 dny jsem byla hospitalizována na dětském oddělení, protože...

Nález

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na toto.Je mi 41 let,při vyšetření krkavic mi...

Nalez

Prosim co to znamena,pretrvava nalez s velkym pravym hilem,pretlačeni mediastina...

NALEZ

Dobrý den,lekari mi nalezli na leve strane mozku lozisko,ktere mi zpusobuje...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bradavice na chodidle

Dobrý den, mam bradavici na plosce nohy a těsně pod kolenem dnes sem byla na...

Bolest v trojhlavem svalu paznim

Dobry den Mam takovy problem s tricepsem (pravá ruka) asi uz 4 mesice. Chodim...

Výsledky krevních testů

Dobrý den,vážený pane doktore,prosím Vás o názor na tyto výsledky krevních testů. GLU=4.5,UREA=3.8,KRE=63.8,KM=352,TBIL=10.2,ALT=2.86,AST=1.15,GMT=4.83,CK=1.13,ALP=1.33,CHOL=6.7,TG=2.23,NA=136,K=5.5,CL=98,CRP=2.2,Takové...

Lékař Vám doporučil artroskopii kolene? Podívejte se, co vás čeká


MUDr. Milan Karas

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Vlasta Kučerová

Stomatologická ordinace

Při poranění mořským ježkem pomůže teplá voda a ocet


Bolest kolene při běhu


Štěpení a lámání nehtů


Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje


NK bunky


MUDr. Martina Krčmářová

Praktický lékař stomatolog

Ospen a čaj s citrónem


MUDr. Hana Horáková

Praktický lékař pro dospělé

PhDr. Ilona Koťátková

Zařízení klinické psychologie

Zánět zvukovodu


Cervene zilky v oku

Dobry den chcem sa opytat ci je normalne mat v ociach cervene zilky mam ich...

Kousnutí na těle

Dobrý den,v sobotu jsme byli na rodinné oslavě v počtu 15 lidí a 6 dětí. Druhý...

Puchýřky po opalování na slunci


Vysoký cholesterol


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×