Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nález oligopásů

Mozek a nervy Gabriela 27.9.2019

Dobrý den, ráda bych znala Vaš názor na nález oligopásů typy 4, 4 oligopásy v séru i likvoru. Dle mé paní doktorky se o nic nejedná, jelikož 4 mínus 4 se rovná 0. Ještě bych doplnila že mám vysoce pozitivní a-gangliosidy IgG. Podle lékařky únavový syndrom.
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den paní Gabrielo, výsledek by mohl značit systémová onemocnění pojiva, SLE, paraneopl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Hlavačková


Dobrý den, shodný nález oligoklonálních pásů v likvoru a séru svědčí pro přestup proten...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kolonoskopický nález
Dobrý den, prosila bych o vysvětlení tohoto textu v...
Sjögrenův syndrom, nález na plicích
Dobrý den mám diagnostikován sjögrenův syndrom, test...
Nález z gynekologie
Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, co znamená tento...
Nález na čípku
Dobrý den, Chci se prosím zeptat, zda není nebezpečný...
Nález na čípku
Dobrý den, je mi 27 let a mám malé změny na děložním...
CT nález
Byl jse na vyšetření po několikanásobnem uderu pesti...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nález na VEP, zvýšený nitrooční tlak

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co může znamenat hraniční nález na VEP - konkrétně...

Nález na vulvě

Dobrý den. Asi není třeba popisovat, kdy jsem si toho všimla, v podstatě jsem...

Nález na vulvě

Dobrý den, je mi 16 let a chtěla bych se zeptat co jsou tyhle pupínky, jsou...

Nález na vyšetření mozku

Dobrý den chcem sa spýtať môže mi lezia v mozgu spôsobovať poruchu spánku ?...

Nalez na vyšetření mozku

Dobrý den! Nevydržím do vyšetření a tak se chci zeptat... Na ty černé skvrny...

Nález na zprávě z gastroskopie

Dobrý deň, rada by som sa spýtala na vysvetlenie správy z gastroskopického...

Nález na žaludu

Dobrý den. Objevilo se mi na žaludu takové světlejší místo nepravidelného tvaru....

Nález na žaludu

Dobrý den, Mám na žaludu malé bradavičky, mám to tam již několik let a chci...

Nález na žaludu

Dobrý den, trápím se už delší dobu s jednou nepříjemností. Na žaludu se mi občas...

Nález od lékaře

Dobrý den Lékař mně do zprávy napsal: Kyfotický zvrat C4-C6 Dyscophatia C5,C6 Spondylosis...

Nález ORL vyšetření

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem, který se týká mého manžela...

Nález po Biopsii Děložního čípku

Dobrý den, 6.9.2013 jsem byla na zákroku v nemocnici (biopsie čipku + EDK),...

Nález po RTG

Pro silnou vystřelující bolest do oblasti bederní páteře mě OL poslal na RTG....

Nález pod kožou (hrudka + opuch)

Dobrý den, našiel som si v nedeli pri kúpeli hrudku pod kožou tesne pod žaluďom...

Nález pod nehtem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně melanomu na nehtu. Pred nekolika měsíci mě...

Nález pohyblivých bulek v prsu

Dobrý den, zhruba před rokem jsem si v pravém prsu nahmatala bulku. Ihned...

Nález pochvy

Dobrý den, uvnitř pochvy, hned za poševním vchodem, jsem si nahmatala nějaké...

Nález protilátek anti SARS-CoV-2

Dobrý den, absolvovala jsem test protilátek IgG na koronavirus. Vyšla mi hodnota...

Nález protilátek anti SARS-CoV-2

Dobry den, má smysl si zaplatit kontrolní test z krve na protilátky proti Covid-19,...

Nález při FESS

Prosím o vysvětlení z histologického vyšetření tkáně z levého antra po FESS...