Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nález protilátek anti SARS-CoV-2

Infekce Helena 29.12.2020

Dobry den, má smysl si zaplatit kontrolní test z krve na protilátky proti Covid-19, pokud jsem infekci prodělala jen velmi mírně? Byla jsem pozitivni,ale žádné respirační problemy, spíše pouze únava, zvýšena teplota a “neciteni” se dobre. Budou vůbec při tomto průběhu nějaké protilátky měřitelné? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zarina Karimova

Specializace: Infekční lékařství‎ Pracoviště: Global Assistance

Dobrý den, Heleno
Pokud jste onemocnění vskutku prodělala, tak protilátky mít budete. Nález ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hodnocení nálezu protilátek anti SARS-CoV-2
Dobrý den, po prodělaném covidu jsme si celá rodina...
Nález protilátek anti SARS-CoV-2
Dobrý den, absolvovala jsem test protilátek IgG na...
Hodnocení nálezu protilátek anti SARS-CoV-2
Dobrý den, chci se zeptat jaká je hodnota u protilátek...
Hodnocení nálezu protilátek anti SARS-CoV-2
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi hodnotou protilátek...
Očkování proti covid-19 po prodělání onemocnění
Dobrý den mám dotaz ohledně protilátek Anti- SARS-CoV-2...
Hodnocení nálezu protilátek anti SARS-CoV-2
Dobry den..abych zjistila zda jsem prodelala koronavirus...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nález od lékaře

Dobrý den Lékař mně do zprávy napsal: Kyfotický zvrat C4-C6 Dyscophatia C5,C6 Spondylosis...

Nález oligopásů

Dobrý den, ráda bych znala Vaš názor na nález oligopásů typy 4, 4 oligopásy...

Nález ORL vyšetření

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem, který se týká mého manžela...

Nález po Biopsii Děložního čípku

Dobrý den, 6.9.2013 jsem byla na zákroku v nemocnici (biopsie čipku + EDK),...

Nález po RTG

Pro silnou vystřelující bolest do oblasti bederní páteře mě OL poslal na RTG....

Nález pod kožou (hrudka + opuch)

Dobrý den, našiel som si v nedeli pri kúpeli hrudku pod kožou tesne pod žaluďom...

Nález pod nehtem

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně melanomu na nehtu. Pred nekolika měsíci mě...

Nález pohyblivých bulek v prsu

Dobrý den, zhruba před rokem jsem si v pravém prsu nahmatala bulku. Ihned...

Nález pochvy

Dobrý den, uvnitř pochvy, hned za poševním vchodem, jsem si nahmatala nějaké...

Nález protilátek anti SARS-CoV-2

Dobrý den, absolvovala jsem test protilátek IgG na koronavirus. Vyšla mi hodnota...

Nález při FESS

Prosím o vysvětlení z histologického vyšetření tkáně z levého antra po FESS...

Nález při gastroskopickém vyšetření

Dobrý den, chtel bych se zeptat na pár souvislostí ohledně diagnozy K30. Trpím...

Nález při gastroskopii

Dobrý den, absolvovala jsem gastro vyšetření, s přiloženou zprávou a poté...

Nález při gastroskopii

Dobrý den,muzete mi prosim.srozumitelné vysvetlit,prelozit zpravu z gastroskopie...

Nález při koloskopii

Dobrý den, delší dobu mám krev ve stolici, jasně červenou,někdy krvavý průjem,...

Nález při mammografickém skreeningu

Prosím, co dělat dál po screeningovém vyšetřní MG.popis: nízce denzní žláza...

Nález při předoperačním vyšetření

Dobrý den, za pár dní bych měla podstoupit drobný gynekologický zákrok v celkové...

Nález při samovyšetření prsu

Dobrý den, obvykle dělám samovyšetření prsu až po menstruaci, teď jsem to udělala...

Nález při samovyšetření prsů

Dobrý den chtěla jsem se zeptat je mi 32 let v rodině žádnou rakovinu nemáme...

Nález při ultrazvukovém vyšetření

Dobrý den, je mi 33 let a při pravidelné kontrole na gynekologii, 14 měsíců...